Voittaako Suomi? Lunasta erikoistarjous & käytä Leijonien voitolle kerroin 13,25!

Julkaistu: 20.02.2018 18:51


Voittaako Suomi? Lunasta erikoistarjous & käytä Leijonien voitolle kerroin 13,25!
Leijonat pelaa olympialaisten puolivälierissä keskiviikkona kello 14:10 Kanadaa vastaan. Suomi lähtee otteluun ainakin vedonlyöntitoimistojen puolesta niukkana altavastaajana. Kaataako Leijonat Kanadan?
Vaikka NHL-tähdet eivät ole kisoissa mukana, on Suomi saanut varsin kilpailukykyisen joukkueen lauteille. Kanadan osalta tilanne on kuitenkin toisenlainen: NHL-pelaajilla jos pelattaisiin, olisi vaahteralehdet aina jokaiseen otteluun selkeä suosikki.

Kun NHL-miehiä ei kaukalossa nähdä, kestää Leijonien nippu helposti vertailussa Kanadaa vastaan. Ottelusta voikin odottaa hyvin tasaista, missä pienet tekijät ratkaisevat voittavan: avausmaalin merkitys, erikoistilanteet, jäähyttömyys ja jopa aloitukset.

ComeOn vedonlyöntisivustolla tällä hetkellä paras kerroin Suomen suoralle voitolle (varsinainen peliaika) on 2,65, mutta käyttämällä erikoistarjouksen, voit saada vieläkin kovempia kertoimia.

Erikoiskerroin Suomen voitolle: 13,25


Mikäli sinulla ei ole vielä ComeOnilla lainkaan pelitiliä, saat tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi viisinkertaiseksi. Sivusto tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 400% tervetuliaisbonuksen ensitalletuksen päälle, joten saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa.

Bonuksen valitseminen onnistuu talletuksen yhteydessä klikkaamalla hiirtä, etkä siis tarvitse edellistä bonuskoodia. Myös tallettaminen onnistuu helposti, esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


 1. Siirry tästä Comeonin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee 10€ talletus
 4. Saat heti 50€ pelirahaa
 5. Lyö 50€ Suomen voitolle (kerroin 2,65)
 6. Voit voittaa vain 10€ talletuksella 132,5€ (kerroin: 13,25)

Tarjouksen voi käyttää seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit, Verkkopankkitalletus (Euteller), Instant Bank, pankkisiirto

Huomaathan, että koska kyseessä on uusien pelaajien bonus, se sisältää kierrätysvaatimuksia. Löydät bonus-ehdot alta.


Onko sinulla jo Comeonin tili?


Vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille pelaajille vedonlyöntibonuksia, millä voit usein triplata tai tuplata ensitalletuksesi. Näin ollen saat kaksin- tai kolminkertaistettua kertoimesi Suomen voitolle.

Yllä on esitelty juuri Comeonin uusien pelaajien bonus, mutta voit käyttää vastaavia bonuksia myös muilta sivustoilta.

Löydät sivustoltamme paljon samankaltaisia tarjouksia. Voit katsoa kaikki vedonlyöntibonukset täältä >>

Säännöt / ehdot:


Koska kyseessä on ComeOnin erikoistarjous, liittyy siihen luonnollisesti sääntöjä sekä ehtoja. Muutenhan pelaajat vain tallettaisivat 10€ ja siirtäisivät välittömästi 50€ pankkitililleen: ilmainen 40€ parissa minuutissa.

Bonusehdot Comeonin sivustolla ovat kuitenkin varsin maltilliset ja bonuksen kierrättäminen onnistuukin varsin nopeasti. Kun kierrätysehto on täytetty, voit nostaa voittosi pankkitilille.

ComeOnin tarjouksen säännöt:

 • Tarjous vain uusille ComeOnin asiakkaille
 • Tarjous vain suomalaisille
 • Asiakkaiden tulee osallistua bonukseen talletuksen yhteydessä
 • Bonus ja talletus tulee kierrättää 5x vedonlyönnissä
 • Kierrätyksen minimikerroin: 1,80
 • Aikaa kierrätykselle: 30 päivää

Voit lukea bonuksen ja ComeOnin bonuksesta lisää täältä >>

Comeon!