Voittaako Tappara? Lunasta kerroin 5,85!

Julkaistu: 21.09.2017 08:39


Voittaako Tappara? Lunasta kerroin 5,85!
Liigan torstai-illan ainoassa ottelussa kohtaavat Tappara ja JYP. Voittaako Kirvesrinnat? Mikäli uskot näin, tarkasta tämä tarjous ja saat Tapparan voitolle kertoimen 5,85.


Tapparaa vastaan JYP ei tule saamaan tilanteita, eikä maaleja samalla tapaa ilmaiseksi. Tapparan voitolle saa tällä hetkellä markkinoilta yli kahden kertoimia ja alta voit lukea lisää tarjouksesta, millä saat Tapparan voitolle lähes kuuden kertoimen.

Erikoiskerroin Tapparan voitolle: 5,85


Vedonlyöntisivusto Mobilebet tarjoaa Tapparan voitolle kertoimen 1,95. Saat kuitenkin päälle erikoistarjouksen, minkä avulla kertoimesi nousee lähes kuuteen.

Mikäli sinulla ei ole vielä Mobilebetilla lainkaan pelitiliä, saat tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi kolminkertaiseksi. Mobilebet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 200% tervetuliaisbonuksen, missä saat 20€ talletuksella 60€ pelirahaa.

Bonuksen lunastaminen on lisäksi äärimmäisen helppoa.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


  1. Siirry tästä Mobilebetin sivustolle >>
  2. Avaa ilmainen pelitili
  3. Tee 20€ talletus ja valitse 200% bonus itsellesi
  4. Saat heti 60€ pelirahaa
  5. Lyö 60€ Tapparan voitolle (kerroin 1,95)
  6. Voit voittaa 20€ talletuksella 117€ (kerroin: 5,85)

Tarjouksen voi käyttää seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit, Verkkopankkitalletus (Euteller), Instant Bank, pankkisiirto

Säännöt / ehdot:


Koska kyseessä on Mobilebetin uusien pelaajien tarjous, liittyy siihen luonnollisesti sääntöjä sekä ehtoja. Muutenhan pelaajat vain tallettaisivat 20€, saisivat heti 60 euroa ja siirtäisivät välittömästi 60€ pankkitililleen: ilmainen 40€ parissa minuutissa.

Alla on Mobilebetin tervetuliaisbonuksen säännöt. Mikäli vedonlyöntibonukset itsessään eivät ole millään tasolla tuttuja, voit lukea lisää vedonlyöntibonuksista ja niiden ehdoista täältä >>


Voit lukea bonuksen ja Mobilebetin bonuksesta lisää täältä >>

Mobilebet

Tuoreimmat tarjoukset