Voittaako Vimpeli? Nyt lyödään Vetoa!

Julkaistu: 23.09.2017 10:48


Voittaako Vimpeli? Nyt lyödään Vetoa!
Vimpelin Veto on voiton päässä mestaruudesta, kaatuuko Sotkamon Jymy tänään Hiukassa?
Vimpelin Veto hävisi ensimmäisen osaottelun Sotkamon Jymyä vastaan, minkä jälkeen harva uskoi enää Vedon mahdollisuuksiin. Ilman Sami Haapakoskea pelaavalla Vedolla ei nähty mahdollisuuksia ensimmäisen ottelun jälkeen.

Nyt tilanne on kuitenkin täysin kääntynyt, sillä Vimpeli onnistui viime viikonloppuna otteluissaan täydellisesti ja käänsi otteluvoitot nyt lukemiin 2-1. Mielestämme ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset, mutta tästä huolimatta Vedolle tarjotaan kuitenkin edelleen todella korkeita kertoimia vedonlyönnin puolella.

Paras tarjous tällä hetkellä on 3,85, mutta erikoistarjouksen avulla voit lunastaa vieläkin korkeamman kertoimen Vimpelin Vedon voitolle: 10,80.

Katso myös pelivihje otteluun Sotkamon Jymy - Vimpelin Veto tästä >>

Erikoiskerroin Vimpelin voitolle: 10,80


Mikäli sinulla ei ole vielä Expektin vedonlyöntisivustolla lainkaan pelitiliä, se kannattaa luoda nyt. Tilinavauksen yhteydessä saat tervetulobonuksen, mikä nostaa kertoimesi kolminkertaiseksi.

Expekt tarjoaa nimittäin 200% tervetuliaisbonuksen, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että kun talletat 10€ rahaa pelitilillle, saat 30€ pelirahaa käyttöösi. Maksimibonus on 100€, eli tekemällä 50€ talletuksen, saat 150€ pelirahaa!

Bonuksen valitseminen onnistuu talletuksen yhteydessä klikkaamalla hiirtä, etkä siis tarvitse edellistä bonuskoodia. Talletus on myös helppo tehdä verkkopankkitunnuksilla, pankkikortilla, luottokortilla tai muilla menetelmillä, mitä nyt yleensä nettimaksamiseen käytetään.

Esimerkki 1:


Minimitalletus bonukseen on 10€, eli pienelläkin rahalla voit jo tehdä hyvän tilin. Alla esimerkki, miten voit hyödyntää tarjouksen kohteeseen Sotkamon Jymy - Vimpelin Veto.

 1. Siirry tästä Expektin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee 10€ talletus ja valitse 200% bonus itsellesi
 4. Saat heti 30€ pelirahaa
 5. Lyö 30€ Vimpelin voitolle (kerroin 3,60)
 6. Voit voittaa 10€ talletuksella 108,0€ (kerroin: 10,80)

Esimerkki 2:


Maksimitalletus bonukseen on 50€, eli jos haluat ottaa kaiken ilon irti, talleta 50€.

 1. Siirry tästä Expektin sivustolle >>
 2. Tee 50€ talletus ja valitse 200% bonus itsellesi
 3. Saat heti 150€ pelirahaa
 4. Lyö 150€ Vimpelin voitolle (kerroin 3,60)
 5. Voit voittaa 50€ talletuksella 540€! (kerroin 10,80)

Tarjouksen voi käyttää seuraavilla talletusmenetelmillä: Kaikki pankki- ja luottokortit, Verkkopankkitalletus (Euteller), Instant Bank, pankkisiirto

Säännöt ja ehdot:


Koska kyseessä on Expektin uusien pelaajien tarjous, liittyy siihen luonnollisesti sääntöjä sekä ehtoja. Muutenhan pelaajat vain tallettaisivat 50€ ja siirtäisivät 150€ pankkitililleen: ilmainen satku parissa minuutissa.

Alla on Expektin tervetuliaisbonuksen säännöt. Mikäli vedonlyöntibonukset itsessään eivät ole mllään tasolla tuttuja, voit lukea lisää vedonlyöntibonuksista ja niiden ehdoista täältä >>

 • Tarjous vain uusille Expektin asiakkaille
 • Tarjous vain suomalaisille
 • Asiakkaiden tulee osallistua bonukseen talletuksen yhteydessä
 • Bonus ja talletus tulee kierrättää 6x vedonlyönnissä
 • Kierrätyksen minimikerroin: 2,00
 • Aikaa kierrätykselle: 180 päivää

Voit lukea lisää Expektin vedonlyöntisivustosta täältä tai siirtyä suoraan Expektin sivustolle tästä.

Expekt