Katso Washington Football Team - Kansas City Chiefs suorana Bet365:n sivuilla!

Katso Washington Football Team - Kansas City Chiefs suorana Bet365:n sivuilla!
Washington Football Team - Kansas City Chiefs suorana Bet365:n sivuilla 17.10. kello 20:00!

Washington Football Team - Kansas City Chiefs live stream 17.10.2021Sunnuntai on NFL-ilta. Kahdeksan alkavalla kierroksella Kansas City Chiefs kohtaa vieraissa Washington Football Teamin. Chiefs oli kauden alla vetomarkkinoiden ykkössuosikki mestariksi, mutta sen puolustus on osoittautunut niin heikoksi, että osakkeet putoavat. Chiefs on nyt voittanut viidestä matsista vain kaksi. Viimeksi tämän alkukauden ehkä paras joukkue Buffalo Bills voitti Chiefsit 38-20.

Washingtonin joukkue pelaa edelleen väliaikaisella nimellään. Uutisten mukaan uusi nimi julkaistaan alkuvuodesta 2022. Ehdolla ovat muun muassa sellaiset vaihtoehdot kuin Presidents, Defenders, Armada, Red Wolves sekä tietenkin Washington Football Team.

Avaa Bet365:n live stream sunnuntaina kahdeksan aikaan! Tarjolla on luultavasti hyvinkin viihdyttävä ottelu Kansas City Chiefs vastaan Washington Football Team. Odotettavissa on hienoa hyökkäyspeliä ja puolustuksen virheitä.

Näin katsot Washington Football Team - Kansas City Chiefs -ottelun:

Bet365:llä otteluiden katsominen vaatii aktiivisen pelitilin tai, että pelitililtä on lyöty vetoa edellisen 24 tunnin aikana. Avaa tili ja pidä se aktiivisena. Näet huiman määrän huippu-urheilua!

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››