Katso Yunost Minsk - TPS suorana!

Julkaistu: 15.10.2018 19:30


Katso Yunost Minsk - TPS suorana!
Katso CHL-ottelu Yunost Minsk - TPS suorana lähetyksenä Nordicbetillä!

Yunost Minsk - TPS live stream


TPS:llä on vielä yksi ottelu jäljellä CHL:ssä ja tie vie tällä kertaa Minskiin, Valko-Venäjälle. TPS ei voi päästä enää jatkoon, mutta lähtee varmasti hakemaan hyviä onnistumisia myös tästä ottelusta. Ottelu pelataan keskiviikkona 17.10 klo 19:00 alkaen ja näet matsin suorana Nordicbetillä!

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Yunost Minsk - TPS kokoonpanot


TPS:n kokoonpano päivitetään myöhemmin.

TPS - Yunost Minsk parhaat palat


Voit katsoa TPS:n ja Yunost Minskin edellisen kohtaamisen parhaat palat videolta:Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Yunost Minskin ja TPS:n ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>