Australian Avoimet 2019


Tenniksen Australian Avoimet pelataan jälleen 14-27. tammikuuta 2019. Kyseessä on jo 107. Australian avoin tennisturnaus.


Perinteinen Australian avoin tennisturnaus on pelattu jo vuodesta 1905 lähtien. Vuodesta 1972 turnaus on pelattu nimenomaan Melbournessa.

Viime vuonna miesten turnauksen voitti Sveitsin Roger Federer. Naisissa Tanskan Caroline Wozniacki venyi viime turnauksessa mestariksi.

Suomen Henri Kontinen teki myös turnauksessa suomalaista urheiluhistoriaa voittamalla nelinpelin turnauksen yhdessä parinsa John Peersin kanssa kaksi vuotta sitten.

Australian Avoimet 2019 - Televisiointi


Vedonlyöntisivusto Unibet näyttää suorina lähetyksinä Australian Avoimien otteluita koko turnauksen ajan. Otteluiden katsominen on ilmaista, mutta vaatii aluksi talletuksen tekemisen pelitilille.

Otteluiden katsomiseen ei kuitenkaan vaadita rahapelaamista. Nähdäksesi Australian Avoimet kokonaisuudessaan, tulee sinulla siis vain olla voimassa oleva pelitili ja tehdä yksi talletus.

Voit lukea lisää tennis live stream -sivulta tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle alta.


Unibet

Australian Avoimet 2019 - Otteluohjelma


14-15.1. - Ensimmäinen kierros
16-17.1. - Toinen kierros
18-19.1. - Kolmas kierros
20-21.1. - Neljäs kierros
22-23.1. - Puolivälierät
24-25.1. - Välierät
26.1. (la) - Naisten finaali
27.1. (su) - Miesten finaali

Australian Avoimet 2018 - Ennakko


Australian Avoimet tarjoavat todella mielenkiintoista tennistä. Andy Murray joutui jättämään turnauksen väliin lonkkaleikkauksen takia ja Novak Djokovic, sekä Stan Wawrinka saapuvat turnaukseen hieman puolikuntoisina. Grand Slameissa ei normaalisti suuria yllätyksiä nähdä, mutta viimeisen vuoden aikana pelaajien tasoerot ovat heilahtaneet niin paljon, että tänä vuonna voidaan nähdä jopa kunnon yllätyspari finaalissa!

Australian Avoimet 2019

Ylemmässä kaaviossa on turnauksen ykkössijoitettu Rafael Nadal. Nadal ei ole virallisia ATP-pelejä pelannut sitten loppuvuoden, joten espanjalaisen todellinen kunto on himan arvoitus. Kakikella järjellä hänen kuitenkin pitäisi pystyä kolme ensimmäistä vastustajaa selvittää leikiten. Alexandr Dolgopolov vastaavasti voi aiheuttaa Nadalille jo pientä päänvaivaa. Ukrainalainen on pelannut alkukaudesta hyvin, mutta vaihtelevasti. Jos Nadal selvittää tiensä Dolgopolovin läpi puolivälieriin, on hänellä vastassa jompi kumpi kaksikosta Cilic ja Simon.

Molemmat ovat pelanneet alkukauden pirteästi ja Simon varsinkin oli yllättävän hyvä ensimmäiselläe viikolla. Kaksikko kohtasi jo kerran ja tuolloin Simon oli parempi lukemin 2-1. Simon hävisi ensimmäisen setin lukemin 6-1, mutta onnistui kääntämään ottelunsa. Cilic on kuitenkin kovilla alustoilla todella hyvä ja jos hän ei Simonille kompastu, hän pystyy etenemään neljän joukkoon ja kaatamaan jopa Rafal Nadalin.

Kaavion alemmassa osassa käydään taistelu Kyrgiosin, Dimitrovin, Andersonin ja Sockin kesken. Dimitrov ei ole pelannut omalla tasollaan kauden alussa, kun taas Kyrgios on onnistunut nappaamaan jo yhden turnausvoiton Brisbanessa. Kyrgios pelaa tällä hetkellä hyvää tennistä ja nyt hänellä on oikeasti mahdollisuus voittaa ensimmäinen Grand Slaminsa. Kyrgios kohtaa Dutra Da Silvan, Troickin, Tsitsipasin ja Dimitrovin ennen puolivälierää Andersonia vastaan. Jack Sock romahti toisella viikolla pelillisesti ja häneltä ei voi odottaa puolivälieriäpaikkaa. Tuo vaatisi joko Andersonin täyttä romahtamista, tai yhdysvaltalaisen täydellistä onnistumista. Kyrgios on omalla pelillään ja toivottavasti terveellä polvellaan se pelaaja joka nousee Ciliciä vastaan välieriin. Oli sitten Kyrgiosilla vastassa Nadal tai Cilic, tulee hän tänä vuonna etenemään finaaliin!

Australian Avoimet 2019

Alemmassa kaavion osassa löytyy Federer, joka on turnauksen kakkossijoitettu. Ylemmässä osassa voidaan odottaa jättipommia. Thanasi Kokkinakis on harjoitellut hyvän vuodenvaihteen. Hän on harjoitellut Kyrgiosin kanssa ja hän on saanut peliään eteenpäin. Hänen 215-sijan ranking ei kerro mitään, sillä hän palasi pitkästä loukkaantumisesta vasta viime vuonna. Hän on alkukaudesta pelannut Hopman Cupissa ja World Tennis Challengessa. Hopmanissa hhän kaatoi mm. Alexander Zverevin. Kokkinakis aloittaa turnauksen Medvedeviä vastaan. Sen jälkeen pitää kaataa Chung ja Alexander Zverev. Todelliseen testiin hän pääsee neljännellä kierroksella, jossa vastaan tullee Novak Djokovic, jos serbin olkapää vain kestää. Puolivälierävastus tulee kolmikosta Thiem, Bautista, Wawrinka. Wawrinka ei ole täysin kunnossa ja hänen pelaamisensa ei ole varmaa, tästä syystä voidaan odottaa Thiemin astelevan Kokkinakista vastaan. Thiemin peli hieman aaltoilee, joten Kokkinakis voi tästä edetä välieriin.

Alemmassa osassa taistelu käydään Federerin, Goffinin ja kyllä, De Minaurin kesken. De Minaur on nuori australialainen ja hän on pelannut ilmiömäisen alkuvuoden. Hän saa niin paljon virtaa kotiyleisöstä, että Berdych, Paire ja Khachanovista ei hänelle ole vastusta. Valitettavasti David Goffin on niin kovassa iskussa, että on vaikea uskoa De Minaurin häntä kaatavan. Goffin on jopa niin kvoassa iskussa, että hän pystyy kaatamaan Roger Federerin puolivälierissä. Federer kohtaa kolmannella kierroksella Gasquetin ja neljännellä Querrey-Raonicin voittajan. Kaikella järjellä Federerin ei pitäisi näihin pelaajiin kompastua. Välierissä Goffinin eväät on kuitenkin syötö Federeriä vastaan ja tästä syystä Kokkinakis yllättää ja etenee finaaliin. Näillä eväillä saisimme historian maukkaimman Aussie Openin finaalin. Kaksi nuorta ja lupaavaa australialaispelaajaa kotiyleisön edessä.

Australian Avoimet 2019 - Vedonlyönti


Koska kyseessä on yksi tenniksen neljästä suuresta turnauksesta, kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti pelattavaa koko kisojen ajan.

Myös meidän sivuiltamme löydät paljon veikkausvihjeitä ja ennakoita turnaukseen!

Parhaita kertoimia


Alla parhaita vedonlyöntisivustoja juuri Australian Avoimiin sekä tenniksen vedonlyöntiin. Avaamalla pelitilin, uusimmilla vedonlyöntibonuksilla saat lisäetua pelaamiseen.

Expekt Mr Green
NordicbetScandiBet


Vihjeet


Tarjoamme runsaasti pitkävetovihjeitä Austalian avoimeen tennisturnaukseen. Löydät kaikki tennisvihjeet veikkausvihjeet-sivultamme ja myös tältä sivulta.Tarjoukset ja kilpailut


Usein tarjolla on myös tarjouksia Australian Avoimiin. Alle kerätään parhaita tarjouksia.