Ranskan Avoimet 2017


Roland-Garros, eli tutummin Ranskan Avoimet pelataan 22.5.-11.6.2017 Ranskan Pariisissa. Turnausta pelataan jo 116. kerran ja se on pelattu ensimmäisen kerran jo vuonna 1891.


Ranskan Avoimet pelataan 22.5.-11.6.2017 Ranskan Pariisissa. Turnausta pelataan jo 116. kerran ja se on pelattu ensimmäisen kerran jo vuonna 1891. Ranskan Avoimet, eli tunnetummin Roland-Garros on ATP-kiertueen ainoa Grand Slam-turnaus joka pelataa massa-alustalla. Lukuunottamatta karsintojen aiempia kierroksia, kaikki ottelut pelataan paras viidestä miesten puolella. Naiset pelaavat perinteisesti paras kolmesta-systeemillä.

Ranskan Avoimia voidaan pitää Rafael Nadalin turnauksena, sillä hän on voittanut turnauksen yhdeksästi. Espanjalainen on jäänyt finaalin ulkopuolelle vain kolmesti vuoden 2005 jälkeen. Muina yhdeksänä vuotena hän on onnistunut voittamaan finaalin. Voidaan pitää lähes varmana ettei kukaan koskaan riko Nadalin voittoennätystä. Vuonna 2016 Novak Djokovic voitti urallaan ensimmäistä kertaa Ranskan Avoimet ja kyseessä oli ainoa palkinto, jota Djokovic ei ollut Grand Slameista voittanut.

Ranskan Avoimet - Ohjelma

Ma 22.5. - Karsinnat alkavat
Pe 26.5. - Kaavioarvonta (Ennakko ja turnausvedot julkaistaan sivustolla)
Su 28.5. - Ensimmäisen kierroksen ottelut alkavat
Ke 31.5. - Toisen kierroksen ottelut alkavat
Pe 2.6. - Kolmannen kierroksen ottelut alkavat
Su 4.6. - Neljännen kierroksen ottelut alkavat
Ti 6.6. - Puolivälierät
Pe 9.6. - Välierät
Su 11.6. - Finaali

Ranskan Avoimet -ennakko


Ranskan Avoimet 2017

Ranskassa on luvassa äärimmäisen mielenkiintoinen turnaus. Viime vuoden finalistit Murray ja Djokovic ovat rankasti alisuorittaneet tällä kaudella ja lyömättömältä näyttänyt Nadalkin hävisi Thiemille viime viikolla. Kaavion yläosasta voidaan odottaa nuorten sankarien esiinnousua. Zverev voitti Rooman Mastersin jopa yllättävästi ja hänellä on verrattain helppo matka aina puolivälieriin asti Andy Murrayta vastaan. Zverev on taas kerran massalla nostanut tasoaan ja hän on tällä hetkellä yksi parhaista. Tämän toki Rooma joj osoitti. Murray on pärjännyt Ranskassa useasti ja tällä kertaa hänellä on verrattain mukava kaavio. Kuznetsovista ja Klizanista ei skotille ole vastusta, mutta kolmannella kierroksella vastaan astelee kivikova Del Potro, Murrayn pitäis hänet ja Isner kaikella järjellä voittaa. Ranskan massa on kuitenkin sen verran hidas, ettei kumpikaan saa korkeasta hyödystään niin suurta apua. Zverev on vastaavasti niin kovassa iskussa, että jos Murray ei ole yhtäkkiä parantanut peliään omalle tasolleen, tulee saksalainen marssimaan tuosta ottelusta välieriin.

Välierissä vastaan tulee Kyrgios tai Wawrinka. Kyrgios kömmähti alkuviikosta Kickerille ensimmäisessä ottelussa, mutta nyt hänellä on järjestään vain hyviä pelaajia vastassa. Tämä lupaa Kyrgiosille paljon parempaa menestystä turnaukseen. Hän ei yksinkertaisesti pysty pelaamaan selkeästi heikompiaan vastaan vaan häviää nämä auttamattomasti. Nyt pelataan viiden setin otteluita ja vastassa matkalla on Kohlschreiber, Anderson, Tsonga, Cilic ja lopulta puolivälierissä Wawrinka. Wawrinka kohtaa Kovalicin ja Dolgopolovin jälkeen Fogninin. Sveitsiläisen vaikein ottelu tulee Monfilsia vastaan neljännellä kierroksella. Monfils ei ole massalla tällä kaudella kovin pärjännyt, mutta ranskalainen pelaa varmasti parempaa peliä kotikentällään. Silti vääntö ei riitä Wawrinkaa vastaan. Wawrinka vastaavasti tulee pelaamaan Kyrgiosta vastaan todella tiukan ottelun, mutta australialainen jatkaa tästä välieriin Zvereviä vastaan.

Välierästä tulee todella hyvä ottelu jos ja kun nuoret pelurit kohtaavat. Edellisessä kohtaamisessa Kyrgios takoi Zverevin täysin maanrakoon ja näin tulee todennäköisesti tapahtumaan tälläkin kertaa.

Ranskan Avoimet 2017

Kaavion alemmassa osiossa ennustaminen on hieman haastavampaa. Toki ylemmässä osiossa Nadalilla ei pitäisi olla mitään haastetta. Paire, Haase tai Simon ei massakuninkaalle pärjää. Jack Sock on historiassa ollut Nadalille jopa haastava vastustaja, mutta yhdysvaltalaisen peli on ollut viime ajat todella keskinkertaista. Nadal kohtaa puolivälierissä Raonic - Dimitrovin voittajan. Raonic on kärsinyt loukkaantumisista ja heikonlaatuisesta pelistä. Dimitrov oli vastaavasti alkukaudesta todella kova, mutta sittemmin meno on hiipunut. Dimitrov saattaa hävitä jo Carreno-Bustalle, mutta Raonic ei nykypelillä pysty oikein kumpaakaan voittamaan. Vastustajalla ei ole väliä, sillä Nadal tästä joka tapauksessa etenee välieriin. Nadal valitteli Rooman jälkeen kiertueen raskautta. Hän ei ole vuosiin pelannut tuolla tahdilla otteluita, mutta nyt hän on levännyt viikon perheensä kanssa. Nadal kerkesi kuittaamaan itselleen neljä massatitteliä ennen Ranskaa ja kukaan pelaaja ei tähän ole aiemmin pystynyt.

Alemmassa osassa onkin sitten kolikolle töitä. Thiem on ollut kovassa iskussa ja hänen pitäisi helpostikin edetä neljännelle kierrokselle Goffinia vastaan. Belgialaisen kunto on hieman kysymysmerkki, mutta Goffin on tällä kaudella myös väläytellyt omaa tasoaan. Jos belgialainen pystyy pelaamaan omalla tasollaan, hän pystyy Thiemin kaatamaan ja etenemään Djokovicia vastaan puolivälieriin. Djokovic pelasi Roomassa pitkästä aikaa todella hyvää tennistä ja hänellä on todella suotuinen kaavio. Granollers-Pujol ja Sousa häviävät ottelunsa suorissa seteissä. Ensimmäisestä neljästä kierroksesta ainoastaan Diego Schwartzman on pelaaja joka voi Djokovicilta napata yhden setin. Muuten Djokovic seilaa puhtaalla pelillä Goffinia vastaan.

Jos Goffin on omalla tasollaan, tulee Djokovic putoamaan puolivälierissä. Oli vastassa Thiem tai Goffin, ei Djokovicin peli kuitenkaan vielä niin kovalla tasolla ole, jotta hän pärjäisi kummallekaan. Kuka tahansa tästä kolmikosta meneekään välieriin, ei heillä ole jakoja Nadalia vastaan. Näin ollen näemme Kyrgios - Nadal finaalin Ranskan Avoimissa. Nadalin voittajakerroin on kuitenkin niin pieni, että tähän turnaukseen kannattaa hakea Kyrgiosin voittoa Each-wayna. Finaalitappiostakin saa yli 25-kertaisena rahansa takaisin!

To Win Outright - Nick Kyrgios (Each-Way) @ 51.00 Unibet
To Win 1st Quarter - Alexander Zverev @ 3.75 Unibet
To Win 4th Quarter - David Goffin @ 10.00 Unibet
Stage of Elimination - Andy Murray - Quarter-Finals @ 7.00 Unibet
Stage of Elimination - Novak Djokovic - Quarter-Finals @ 3.75 Unibet
Stage of Elimination - Stan Wawrinka - Quarter-Finals @ 5.50 Unibet

Unibet
Unibet näyttää Ranskan Avoimet suorana!

Ranskan Avoimet - Vedonlyönti


Ranskan Avoimiin lyödään maailmalla pelivaihdoltaan todella suuria summia. Kyseessä on yksi seuratuimpia Grand Slam-turnauksia maailmassa. Lukuisat sivut tarjoavat turnaukseen hieman normaalia enemmän lyötävää ja erikoisempia kertoimia on tarjolla!

Ranskan Avoimet -kertoimet


Moni vedonlyöntisivusto netissä tarjoaa hyviä kertoimia Ranskan Avoimiin, sillä turnaus on pelivaihdoltaan yksi maailman suurimpia tapahtumia. Monilla vedonlyöntisivustoilla on myös erilaisia tarjouksia sekä kampanjoita Ranskan Avoimiin liittyen.

Hyviä kertoimia tennikseen tarjoaa muun muassa Mr Green ja Unibet. Lisäksi sinivalkoinen sivusto Nordicbet tarjoaa julmetun kattauksen erilaisia kohteita ja kertoimet ovat aina korkealla! Perinteinen ja luotettava vedonlyöntiyhtiö Expekt tarjoaa myös hyvät kertoimet, mutta ennen kaikkea maistuvia tarjouksia! 50€ riskittömällä vedolla pääsee hyvin Ranskan Avoimien vedonlyönnissä vauhtiin - nimensä mukaisesti ilman riskiä.

Expekt Mr Green
NordicbetUnibet


Vihjeet:


Löydät sivustoltamme myös vedonlyöntivihjeet Ranskan Avoimiin. Vihjeet tarjoillaan jokaisen päivän parhaisiin kohteisiin. Löydät kaikki sivustomme vihjeet veikkausvihjeet -sivulta.Tarjoukset ja kilpailut


Ranskan Avoimiin on tarjolla jonkin verran tarjouksia ja erilaisia muita etuja! Poimimme sivuille aina parhaat vedonlyöntisivustojen tarjoamat edut, jotta lukijamme löytäisivät kaikki hyvät edut samasta paikasta.Televisiointi


Eurosport näyttää Ranskan Avoimet kanavillaan, sekä Eurosport Player-palvelussaan. Player-palvelussa on katsottavissa kaikki Ranskan Avoimien ottelut!

Unibet-TV näyttää Ranskan Avoimet suorana! Sinulla pitää olla pelitilillä vain euro jotta voit katsoa lähes kaikki Ranskan Avoimien tennisottelut!

Ranskan Avoimet 2017

Kertoimet päivitetty: 23.5.2017