Ranskan Avoimet 2018


Roland-Garros, eli tutummin Ranskan Avoimet pelataan 21.5.-10.6.2018 Ranskan Pariisissa. Turnausta pelataan jo 118. kerran ja se on pelattu ensimmäisen kerran jo vuonna 1891.


Ranskan Avoimet 2018

Ranskan Avoimet pelataan 21.5.-10.6.2018 Ranskan Pariisissa. Niinsanottu Roland-Garros on ATP-kiertueen ainoa Grand Slam-turnaus joka pelataan massa-alustalla. Turnaus on pelattu historiassa aiemmin 117 kertaa. Ensimmäisen kerran turnaus pelattiin vuonna 1891. Lukuunottamatta karsintojen aiempia kierroksia, kaikki ottelut pelataan paras viidestä miesten puolella. Naiset pelaavat perinteisesti paras kolmesta-systeemillä.

Ranskan Avoimia voidaan pitää Rafael Nadalin turnauksena, sillä hän on voittanut turnauksen jo 10 kertaa. Espanjalainen on jäänyt finaalin ulkopuolelle vain kolmesti vuoden 2005 jälkeen. Muina 10 vuotena hän on onnistunut voittamaan finaalin. Voidaan pitää lähes varmana ettei kukaan koskaan riko Nadalin voittoennätystä. Vuonna 2016 Novak Djokovic voitti urallaan ensimmäistä kertaa Ranskan Avoimet ja kyseessä oli ainoa palkinto, jota Djokovic ei ollut Grand Slameista voittanut.

Ranskan Avoimet 2018 - Ohjelma & Aikataulu


Ma 21.5. - Karsinnat alkavat
La 26.5. - Kaavioarvonta (Ennakko ja turnausvedot julkaistaan sivustolla)
Su 27.5. - Ensimmäisen kierroksen ottelut alkavat
Ke 30.5. - Toisen kierroksen ottelut alkavat
Pe 1.6. - Kolmannen kierroksen ottelut alkavat
Su 3.6. - Neljännen kierroksen ottelut alkavat
Ti 5.6. - Puolivälierät
To 7.6. - Välierät
Su 10.6. - Finaali

Ranskan Avoimet 2018: Vedonlyönti


Ranskan Avoimiin lyödään maailmalla pelivaihdoltaan todella suuria summia. Kyseessä on yksi seuratuimpia Grand Slam-turnauksia maailmassa. Lukuisat vedonlyöntisivustot tarjoavat turnaukseen reilusti pelikohteita ja usein myös mielenkiintoisia erikoisvetoja.

Ranskan Avoimet 2018: Voittajasuosikit vedonlyönnissä


Myös tänä vuonna Rafael Nadalia pidetään suurena suosikkina voittamaan Ranskan avoimet. Kertoimet ovat asetettu mielenkiintoisesti, sillä muut maailman huippu tennispelaajat saavat hyvinkin reiluja kertoimia. Turnaukseen on osallistumassa mm. Novak Djokovic ja Andy Murray.Ranskan Avoimet 2018: Parhaat vedonlyöntisivustot


Hyviä kertoimia tennikseen tarjoaa muun muassa Mr Green ja Unibet. Lisäksi sinivalkoinen sivusto Nordicbet tarjoaa julmetun kattauksen erilaisia kohteita ja kertoimet ovat aina korkealla! Perinteinen ja luotettava vedonlyöntiyhtiö Expekt tarjoaa myös hyvät kertoimet, mutta ennen kaikkea maistuvia tarjouksia!

Expekt Mr Green
NordicbetUnibet


Ranskan avoimet 2018: Vedonlyöntivihjeet


Löydät sivustoltamme myös vedonlyöntivihjeet Ranskan Avoimiin. Vihjeet tarjoillaan jokaisen päivän parhaisiin kohteisiin. Löydät kaikki sivustomme vihjeet veikkausvihjeet -sivulta ja myös turnauksen vihjeet alla olevasta listasta.


Ranskan avoimet 2018: Vedonlyöntitarjoukset ja kampanjat


Ranskan Avoimiin on tarjolla jonkin verran tarjouksia ja erilaisia muita etuja! Poimimme sivuille aina parhaat vedonlyöntisivustojen tarjoamat edut, jotta lukijamme löytäisivät kaikki hyvät edut samasta paikasta.


Ranskan avoimet 2018: Televisiointi


Eurosport näyttää Ranskan Avoimet kanavillaan, sekä Eurosport Player-palvelussaan. Player-palvelussa on katsottavissa kaikki Ranskan Avoimien ottelut. Lisäksi vedonlyöntisivustot näyttävät usein tenniksen Grand Slam-turnauksia suorana.

Unibet-TV on yksi parhaista väylistä nähdä Ranskan avoimet suorana netissä. Sinulla pitää olla pelitilillä vain yksi sentti rahaa, jotta voit katsoa lähes kaikki Ranskan Avoimien ottelut. Pelien katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista.


Ranskan Avoimet 2018
Ranskan Avoimet 2018

Kertoimet päivitetty: 5.4.2018