US Open, Yhdysvaltain Avoimet 2018


Tenniksen US Open, eli Yhdysvaltain Avoimet pelataan jälleen 27. elokuuta - 9. syyskuuta 2018. Kyseessä on jo 138. Yhdysvaltain avoin tennisturnaus.


Perinteinen US Open, eli Yhdysvaltain avoin tennisturnaus pelattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1881. Vuodesta 1978 turnausta on järjestetty New Yorkissa, USTA National Tennis Centerissä.

Viime vuonna turnauksen voitti Espanjan Rafael Nadal. Naisissa Sloane Stephens on hallitseva mestari.

US Open, eli Yhdysvaltain Avoimet on yksi vuoden neljästä Grand Slam -turnauksesta. Turnaus pelataan kovalla kentällä ja palkintorahaa jaetaan yhteensä hurjat 50 400 000 dollaria.

US Open 2018 - Ohjelma


21.-24.8.2017 Karsinnat
24.8. Kaavion arvonta
25.8. Ennakko julkaistaan
27.8. Ensimmäinen kierros alkaa
29.8. Toinen kierros alkaa
31.9. Kolmas kierros alkaa
2.9. Neljäs kierros alkaa
4.9. Puolivälierät alkaa
7.9. Välierät
9.9. Finaali

US Open 2018 - Vedonlyönti


Koska kyseessä on yksi tenniksen neljästä suuresta turnauksesta, kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti pelattavaa koko kisojen ajan.

Myös meidän sivuiltamme löydät paljon veikkausvihjeitä ja ennakoita turnaukseen!

Voittajasuosikit vedonlyönnissä


Kilpailun suosikit löytyvät tutusta kolmikosta Rafael Nadal, Roger Federer ja Novak Djokovic.Parhaita kertoimia


Alla parhaita vedonlyöntisivustoja juuri US Openin ja tenniksen vedonlyöntiin. Avaamalla pelitilin, uusimmilla vedonlyöntibonuksilla saat lisäetua pelaamiseen.

Expekt Mr Green
NordicbetScandiBet


Vihjeet


Tarjoamme runsaasti pitkävetovihjeitä US Openin tennisturnaukseen. Löydät kaikki tennisvihjeet veikkausvihjeet-sivultamme ja myös tältä sivulta.Tarjoukset ja kilpailut


Usein tarjolla on myös tarjouksia US Openiin. Alle kerätään parhaita tarjouksia.US Open 2018 - Televisiointi


Vedonlyöntisivusto Unibet näyttää suorina lähetyksinä US Openin otteluita koko turnauksen ajan. Otteluiden katsominen on ilmaista, mutta vaatii aluksi talletuksen tekemisen pelitilille. Otteluiden katsomiseen ei kuitenkaan vaadita varojen pelaamista vedonlyönnissä. Nähdäksesi US Openin ottelut tulee sinulla siis vain olla voimassa oleva pelitili ja tehdä yksi talletus.

Voit lukea lisää tennis live stream -sivulta tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle alta.


Unibet

US Open 2018 - Ennakko


Tenniskalenterin vuoden 2018 viimeinen Grand Slam -turnaus pelataan perinteiseen tapaan Yhdysvalloissa. Sekä miehissä että naisissa kaavio on hyvin mielenkiintoinen, mikä johtanee lähes varmasti todella koviin otteluihin jo aikaisessa vaiheessa turnausta.

Naisten puolella kotiyleisön suosikit Serena ja Venus Williams saattavat kohdata jo 3. kierroksella. Miehissä sen sijaan kovat suosikit Novak Djokovic sekä Roger Federer kohtaavat suurella todennäköisyydellä puolivälierävaiheessa.

Ensimmäisen kierroksen mielenkiintoisin kamppailu on takuulla Stan Wawrinkan ja Grigor Dimirovin välillä. 2016 US Openin mestari, Wawrinka on kärsinyt pahoista loukkaantumisista ja tulee nyt turnaukseen sijoittamattomana pelaajana.

Wawrinkan ja Dimirovin kanssa yläkaaviossa suurinta suosikin viittaa kantaa selässään Espanjan Rafael Nadal, kenen tie finaaliin näyttäisi ainakin lähtökohtaisesti huomattavasti helpommalta, mitä isoimpien kilpakumppanien.