US Open, Yhdysvaltain Avoimet 2021

Tenniksen US Open, eli Yhdysvaltain Avoimet pelataan jälleen 30. elokuuta - 12. syyskuuta 2021. Kyseessä on jo 141. Yhdysvaltain avoin tennisturnaus.


Perinteinen US Open, eli Yhdysvaltain avoin tennisturnaus pelattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1881. Vuodesta 1978 turnausta on järjestetty New Yorkissa, USTA National Tennis Centerissä.

US Open, eli Yhdysvaltain Avoimet on yksi vuoden neljästä Grand Slam -turnauksesta. Turnaus pelataan kovalla kentällä ja palkintorahaa jaetaan yhteensä hurjat yli 57 miljoonaa dollaria. Vuoden 2020 turnauksen vei nimiinsä uransa ensimmäisen Grand Slam turnauksen voittanut Dominic Thiem ja naisissa Naomi Osaka.

US Open 2021


Vuoden 2020 oli vaarassa peruuntua mutta Yhdysvaltain tennisliitto (USTA) ilmoitti 16. kesäkuuta, että perinteinen Grand Slam -turnaus US Open pelataan 31. elokuuta - 13. syyskuuta. Turnaus pelattiin poikkeusjärjestelyin ilman yleisöä ja tiukin turvatoimin. Pelaaja testattiin koronaviruksen vuoksi useaan otteeseen ja kaikki joutuivat asumaan erillisessä hotellikeskuksessa. Jokainen pelaaja sai ottaa mukaan ainoastaan yhden henkilön omasta tiimistään.

Nyt kuitenkin näyttää siltä että US Open 2021 päästään pelaamaan normaaliolosuhteissa live-yleisön edessä. Vuoden 2020 turnaukseen tuli myös paljon kieltäytymisiä ja vaikka osa huippupelaajista kritisoi koko turnauksen järjestämistä niin vuodelle 2021 odotetaan paikan päälle parhaista parhaimpia tähän historialliseen turnaukseen.

Vihjeet


Tarjoamme runsaasti pitkävetovihjeitä US Openin tennisturnaukseen. Löydät kaikki tennisvihjeet veikkausvihjeet-sivultamme ja myös tältä sivulta.


US Open 2021 - Televisiointi


Vedonlyöntisivusto Unibet näyttää suorina lähetyksinä US Openin otteluita koko turnauksen ajan. Otteluiden katsominen on ilmaista, mutta vaatii aluksi talletuksen tekemisen pelitilille. Otteluiden katsomiseen ei kuitenkaan vaadita varojen pelaamista vedonlyönnissä. Nähdäksesi US Openin ottelut tulee sinulla siis vain olla voimassa oleva pelitili ja tehdä yksi talletus.

Voit lukea lisää tennis live stream -sivulta tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle alta.


US Open 2021 - Osallistujat


Miesten ja naisten kaksinpelissä maailman top120-pelaajaa pääsisivät automaattisesti turnaukseen, eikä karsintoja pelattaisi ollenkaan. USTA antaa myös kahdeksalle pelaajalle villin kortin turnaukseen.

US Open 2020 sai paljon rapaa niskaansa. Julkisesti voimakkaimmin kantaa turnauksen järjestämistä vastaan ottivat lajin paha poika Nick Kyrgios. Sivuun jäivät huippunimistä myös mm. Roger Federer, Rafael Nadal, Gael Monfils sekä Fabio Fognini. Vuodelle 2021 ei kuitenkaan odoteta kieltäytymisiä mikäli koronatilanne pysyy hyvänä.

Naisten puolellakin nähtiin vuonna 2020 poissaoloja kun kärkinimistä Ash Barty, Elina Svitolina ja Kiki Bertens jäivät pois.

US Open 2021: Otteluohjelma ja tulokset


Päivitämme alle otteluohjelman sen varmistuttua.

Ensimmäinen kierros


Toinen kierros


Kolmas kierros


Neljäs kierros


Puolivälierät


Välierät


Loppuottelu


US Open 2021 - Vedonlyönti


Koska kyseessä on yksi tenniksen neljästä suuresta turnauksesta, kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti pelattavaa koko kisojen ajan.

Myös meidän sivuiltamme löydät paljon veikkausvihjeitä ja ennakoita turnaukseen!

Tarjoukset ja kilpailut


Usein tarjolla on myös tarjouksia US Openiin. Alle kerätään parhaita tarjouksia.


US Open 2021 - Ennakko


Päivitämme turnausennakon tenniskauden edetessä ja US Open 2021 osallistujien vahvistuessa.

US Open, Yhdysvaltain Avoimet 2021