US Open, Yhdysvaltain Avoimet 2017


Tenniksen US Open, eli Yhdysvaltain Avoimet pelataan jälleen 28. Elokuuta - 10. Syyskuuta 2017. Kyseessä on jo 137. Yhdysvaltain avoin tennisturnaus.


Perinteinen US Open, eli Yhdysvaltain avoin tennisturnaus pelattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1881. Vuodesta 1978 turnausta on järjestetty New Yorkissa, USTA National Tennis Centerissä.

Viime vuonna turnauksen voitti Sveitsin Stan Wawrinka. Naisissa Angelique Kerber on hallitseva mestari.

US Open, eli Yhdysvaltain Avoimet on yksi vuoden neljästä Grand Slam -turnauksesta. Turnaus pelataan kovalla kentällä ja palkintorahaa jaetaan yhteensä hurjat 50 400 000 dollaria.

US Open 2017 - Ohjelma


22.-25.8.2017 Karsinnat
25.8. Kaavion arvonta
26.8. Ennakko julkaistaan
28.8. Ensimmäinen kierros alkaa
30.8. Toinen kierros alkaa
1.9. Kolmas kierros alkaa
3.9. Neljäs kierros alkaa
5.9. Puolivälierät alkaa
8.9. Välierät
10.9. Finaali

US Open 2017 - Ennakko


US Open, Yhdysvaltain Avoimet 2017

Tänään alkaa selkeästi heikkotasoisin US Open vuosikausiin. Maailman kymmenen parhaan pelaajan joukosta on vain kourallinen mukana ja Grand Slamin kaavioon on eksyny todella heikkoja turisteja. Tämä avaa tien muutamalle pelaajalle pitkäänkin turnaukseen. Nadalilla on kaaviossa verrattain helppo tien neljännelle kierrokselle. Paul onnistui yhdessä turnauksessa, mutta on sen jälkeen ollut täysin jätettä. Gasquet tuskin pystyy myöskään haastamaan Nadalia, mutta helpon tien neljännelle kierrokselle pelannut Berdych tulee haastamaan Nadalin tosissaan. Nadal on pelannut todella paljon tänä vuonna ja Berdych pystyy hyvällä pelillä kaatamaan Nadalin ja etenemään puolivälieriin. Vastaansa hän saa todennäköisesti Grigor Dimitrovin. Hänellä on todella helppo kaavio ja Goffin sekä Monfils eivät kumpikaan ole fyysisesti sillä tasolla että heiltä voisi odottaa tässä turnauksessa käytännössä yhtään mitään. Dimitrov pelaa tällä hetkellä niin hyvää tennistä, että hän tulee kaatamaan Berdychin ja voittamaan oman neljänneksensä.

Yläkaavion alapuolelta löytyy Roger Federer, jolla on edessään kolme todella helppoa ottelua. Nick Kyrgios kokee saman kohtalon ja kohtaa Federerin neljännellä kierroksella. Kyrgios on ollut Federerille todella vaikea pelaaja joka kerta kun kaksikko on kohdannut ja tästä syystä Nick Kyrgios voidaan nostaa puolivälieriin ohi Federerin. Vastaansa Kyrgios saa Del Potron tai Mannarinon. Mannarino on pelannut todella hyvää tennistä nyt ja hän pystyy kaatamaan Dominic Thiemin. Thiemin esitykset ovat olleet todella heikkoja. Ei olisi täysin mahdotonta että Mannarino kaataisi Del Potron, mutta argentiinalainen on lähtökohtaisetsi tuohon otteluun suosikki. Kyrgios kuitenkin kaataa kumman tahansa näistä pelaajista ja hän saa Cincyn finaalin uusinnan välieriin. Tällä kertaa Kyrgios on näistä pelaajista parempi ja etenee ensimmäiseen Grand Slam-finaaliinsa

US Open, Yhdysvaltain Avoimet 2017

Kaavion alapuoli on kokonaisuutena yksi heikoimmista ikinä. Sam Querrey tulee etenemään aina puolivälieriin asti ja hän kohtaa siellä Alexander Zverevin. Zverev on tällä hetkellä yksi maailman parhaista pelaajista ja heikosta kaaviosta vain Anderson pystyy hänet haastamaan. Zverev on kuitenkin niin iskussa, ettei hänelle löydy kaatajaa edes Querreystä. Zverev on yksiselitteisesti ylivoimaisesti paras tästä neljänneksekstä.

Kaavion alapuolelta Edmund, Shapovalov ja Donaldson ovat turnauksen mustat hevoset. Thanasi Kokkinakis kokee jo kolmannessa ottelussa tappion, sillä hän joutuu pelaamaan Ciliciä vastaan. Donaldsonin nykytaso riittää vastaavasti kaatamaan Pouillen ja koska kaavio on helppo, tulee nuori jenkki painelemaan neljännelle kierrokselle Ciliciä vastaan. Tässä hän ei enää valitettavasti pärjää. Denis Shapovalov yllätti kaikki Kanadassa ja hän saakin tehdä todellisen homman päästäkseen puolivälieriin. Shapovalov pystyy kuitenkin kaatamaan Tsongan ja Edmundin tasoiset pelaajat, mutta Ciliciä vastaan nuorelle pelaajalla ei enää riitä. Cilic on jo voittanut US Openin ja hän tulee kaatamaan Zverevin välierissä ja etenemään finaaliin. Jos ja kun hän tässä pystyy, kaataa Cilic myös Kyrgiosin ja voittaa koko turnauksen.

To Win 1st Quarter - Grigor Dimitrov @ 5.00 Unibet
To Win 2nd Quarter - Nick Kyrgios @ 6.50 Unibet
Stage of Elimination - Alexander Zverev - Semi Finals @ 10.00 Unibet
Stage of Elimination - Dominic Thiem - 3rd Round @ 4.33 Unibet
Stage of Elimination - Rafael Nadal - 4th Round @ 6.00 Unibet
Stage of Elimination - Roger Federer - 4th Round @ 6.00 Unibet
To Reach Final - Nick Kyrgios @ 11.00 Unibet
To Win Outright - Marin Cilic @ 17.00 Betsafe

US Open 2017 - Vedonlyönti


Koska kyseessä on yksi tenniksen neljästä suuresta turnauksesta, kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti pelattavaa koko kisojen ajan.

Myös meidän sivuiltamme löydät paljon veikkausvihjeitä ja ennakoita turnaukseen!

Parhaita kertoimia


Alla parhaita vedonlyöntisivustoja juuri US Openin ja tenniksen vedonlyöntiin. Avaamalla pelitilin, uusimmilla vedonlyöntibonuksilla saat lisäetua pelaamiseen.

Expekt Mr Green
NordicbetScandiBet


Vihjeet


Tarjoamme runsaasti pitkävetovihjeitä US Openin tennisturnaukseen. Löydät kaikki tennisvihjeet veikkausvihjeet-sivultamme ja myös tältä sivulta.Tarjoukset ja kilpailut


Usein tarjolla on myös tarjouksia US Openiin. Alle kerätään parhaita tarjouksia.US Open 2017 - Televisiointi


Vedonlyöntisivusto Unibet näyttää suorina lähetyksinä US Openin otteluita koko turnauksen ajan. Otteluiden katsominen on ilmaista, mutta vaatii aluksi talletuksen tekemisen pelitilille. Otteluiden katsomiseen ei kuitenkaan vaadita varojen pelaamista vedonlyönnissä. Nähdäksesi US Openin ottelut tulee sinulla siis vain olla voimassa oleva pelitili ja tehdä yksi talletus.

Voit lukea lisää tennis live stream -sivulta tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle alta.


Unibet
US Open, Yhdysvaltain Avoimet 2017