US Open, Yhdysvaltain Avoimet 2019


Tenniksen US Open, eli Yhdysvaltain Avoimet pelataan jälleen 26. elokuuta - 8. syyskuuta 2019. Kyseessä on jo 139. Yhdysvaltain avoin tennisturnaus.


Perinteinen US Open, eli Yhdysvaltain avoin tennisturnaus pelattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1881. Vuodesta 1978 turnausta on järjestetty New Yorkissa, USTA National Tennis Centerissä.

Viime vuonna turnauksen voitti Serbian Novak Djokovic. Naisissa Naomi Ōsaka on hallitseva mestari.

US Open, eli Yhdysvaltain Avoimet on yksi vuoden neljästä Grand Slam -turnauksesta. Turnaus pelataan kovalla kentällä ja palkintorahaa jaetaan yhteensä hurjat 50 400 000 dollaria (vuosi 2018).

US Open 2019 - Ohjelma22.8. Kaavion arvonta
24.8. Ennakko julkaistaan
26.8. Ensimmäinen kierros alkaa
28.8. Toinen kierros alkaa
30.8. Kolmas kierros alkaa
1.9. Neljäs kierros alkaa
3.9. Puolivälierät alkaa
5.-6.9. Välierät
7.-8.9. Finaalit

US Open 2019 - Vedonlyönti


Koska kyseessä on yksi tenniksen neljästä suuresta turnauksesta, kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti pelattavaa koko kisojen ajan.

Myös meidän sivuiltamme löydät paljon veikkausvihjeitä ja ennakoita turnaukseen!

Voittajasuosikit vedonlyönnissä


Unibetin kertoimet US Openin miesten turnauksen voitolle:
Novak Djokovic 2.10
Rafael Nadal 4.50
Roger Federer 6.00
Daniil Medvedev 17.00
Alexander Zverev 23.00
Juan Martin del Potro 26.00
Stefanos Tsitsipas 26.00
Dominic Thiem 29.00

Unibetin kertoimet US Openin naisten turnauksen voitolle:
Serena Williams 6.00
Simona Halep 7.50
Ashleigh Barty 9.00
Naomi Osaka 11.00
Karolina Pliskova 14.00
Bianca Vanessa andreescu 15.00
Madison Keys 15.00
Cori Gauff 67.00

Vihjeet


Tarjoamme runsaasti pitkävetovihjeitä US Openin tennisturnaukseen. Löydät kaikki tennisvihjeet veikkausvihjeet-sivultamme ja myös tältä sivulta.Tarjoukset ja kilpailut


Usein tarjolla on myös tarjouksia US Openiin. Alle kerätään parhaita tarjouksia.US Open 2019 - Televisiointi


Vedonlyöntisivusto Unibet näyttää suorina lähetyksinä US Openin otteluita koko turnauksen ajan. Otteluiden katsominen on ilmaista, mutta vaatii aluksi talletuksen tekemisen pelitilille. Otteluiden katsomiseen ei kuitenkaan vaadita varojen pelaamista vedonlyönnissä. Nähdäksesi US Openin ottelut tulee sinulla siis vain olla voimassa oleva pelitili ja tehdä yksi talletus.

Voit lukea lisää tennis live stream -sivulta tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle alta.


Unibet

US Open 2019 - Ennakko


Miesten turnaus


Novak Djokovic on tänäkin vuonna miesten turnauksen ykkössuosikki. Unibetilla hänen mestaruuskertoimensa on ennen varsinaisen turnauksen alkua 2.10.
Djokovic on ollut tällä kaudella erinomaisessa iskussa. Hän on jo voittanut Wimbledonin sekä Australian avoimet. Queensin nopea kenttä ja viisieräiset ottelut sopivat myös hyvin Djokovicille. Hän on ottanut tällä kaudella muutaman yllättävän tappiom, esimerkiksi hiljattain Cincinnatin turnauksessa Djokovic hävisi yllättäen venäläiselle Daniil Medvedeville. Grand Slameissa Djokovic on sitten kyllä parhaimillaan.
Djokovicin fyysinen kunto ja urheilullisuus taitavat olla tämän hetken miesten tenniksessa parasta luokkaa. Pitkät pelit ja raskas turnaus on Djokovicille etu.

US Openin miestern turnauksen kakkosuosikki on Espanjan Rafael Nadal. Hänen kertoimensa on Unibetilla 4.50. Kova alusta tuntuu olevan Nadalille ongelma. Mies on loukkaantumisherkkä, ja kova kenttä on raskasta lihaksille ja nivelille. Viime vuoden US Openissa Nadal joutui luovuttamaan välierän toisessa erässä Juan Martin del Potroa vastaan. Edellisellä kierroksella Nadal oli joutunut taistelemaan täydet viisi erää Dominic Thiemiä vastaan, ja semifinaalissa sitten rasitus kävi liian kovaksi.
Jos Nadal pysyy kunnossa, niin toki hän on varteenotettava mestarehdokas. Hiljattain Nadal voitti Montreal Open -turnauksen. Aikaisemmin Nadal on myös voittanut US Openin kolmesti.

Vetomarkkinoiden kolmossuosikki on 38-vuotias veteraani Roger Federer. Unibet maksaa Fed-Exin mestaruudesta kertoimen 6.00. Federerillä on kasassa jo 20 Grand Slam -voittoa, ja 21. oli hyvin lähellä eämän kesän Wimbledonissa. Finaalissa Djokovicia vastaan mentiin viimeisen erän tie-breakiin. Federer oli jo yhden pisteen päässä Wimbledonin voitosta, mutta lopulta viisi tuntinen ottelu kääntyi serbialaiselle.
Federerin pelistä ei hirveästi vieläkään löydy heikkouksia. Hän lienee koko tenniskiertueen taitavin mailamies, mutta pakkohan ikävuosien on jossan kohdassa näkyä. Kausi on ollut jo raskas ja Queensissä USTA Billie Jean King National Tennis Centerissä tulee olemaan kuumaa ja kosteaa. Miten liki nelikymppinen sveitsiläinen jaksaa painaa vielä pari viikkoa? Ja kyllä hänenkin polvet ovat kovilla kun pitää hakea nopeita palloja kovalla alustalla.

Nuoret haastajat kärkkyvät vanhojen tuttujen suosikkien takana. Vetomarkkinoiden mukaan kärkikolmikon ykköshaastaja on Cincinnatin turnauksen voittanut Medveded, jonka mestaruuskerroin Unibetilla on kuitenkin jo 17.00. Muista nuorista ja nousevista voi nostaa esille Dominic Thiemin, Alexander Zverevin, Stefanos Tsitsipasin ja Karen Khachanovin. He kaikki ovat top 10 -pelaajia, mutta kuinka riittävät paukut, kun pelataan Grand Slam -turnausta.

Naisten turnaus


Viime vuonna naisten finaalin hävinnyt Serena Williams on tänä vuonna taas ykkössuosikki. Unibetin kerroi Williamsin US Open -voitolle on 6.00.
Aikaisemmin 37-vuotias Williams on vienyt kotiturnauksesta US Openin kuudesti. Voitto tänä vuonna olisi hyvitys viime vuoden finaalikatastrofista. Williams menetti viime vuoden loppuottelussa niin pahasti hermonsa, että ei naisten tenniksen kaikkien aikojen ykköspelaaja voi sillä tavalla jättää Queensin kenttiä. Williamsin alkaa myös Federerin tavoin olla sen verran ikää, että uran loppu alkaa jo olla lähellä. Williams tuli myös hiljattain äidiksi, eikä tenniskiertäminen varmaan enää ole yhtä houkuttelevaa. Jos Serena on suunnitellut tämän olevan viimeisen US Openin, niin varmasti motivaatio ja keskittyminen ovat kunnossa.

Naisten turnauksen kakkossuosikki on romanialainen Simona Halep. Unibetin kerroin Halepille on 7.50. Halep voitti Wimbledonin turnauksen, ja kahtena viime vuotena hän on ollut WTA-rankingin ykkönen vuoden lopussa.
Halep on nyt rankingin nelonen. Hänen kovan alustan turnauksensa Wimbledonin jälkeen eivät ole menneet järin hyvin. Torontossa hän luovutti kesken ottelun kolmannella kierroksella. Cincinnatissa pelit päättyivät jo toisella kierroksella USA Keysiä vastaan.

US Openin kolmossuosikki on WTA-rankingin kakkonen australialainen Ashleigh Barty. Bartyn voitosta maksetaan Unibetilla kertoimeksi 9.00. Barty voitti uransa ensimmäisen Grand Slamin alkukesästä Ranskan Roland Garrosilla. Tämän jälkeen useampikin asiantuntija odotti Bartyn hoitavan Wimbedoninkin itselleen, mutta Barty pelasikin kehnosti ja putosi neloskierroksella Alison Riskelle.

Viime vuoden ykkönen Naomi Osaka ei ole ollut viime aikoina kunnossa. US Openin voittoa seurasi alkuvuodesta vielä Australian Openin voitto, mutta sittemmin homma alkoi mennä pieleen. Wimbledonissakin Osaka putosi heti ensimmäisellä kierroksella. Unibet antaa Osakan voitosta tällä kertaa kertoimeksi 11.00.