Wimbledon 2017 - Tennisturnaus


Yksi tenniksen suurimmista ja legendaarisimmista turnauksista Wimbledon pelataan 3-16. heinäkuuta!

Legendaarinen Wimbledonin tennisturnaus pelataan jo historian 131. kerran All England Lawn Tennis and Croquet Clubilla Lontoon Wimbledonissa. Hallitsevana mestarina turnaukseen lähtee Andy Murray. Naisissa Serena Williams on hallitseva mestari, mutta ei raskautensa vuoksi kilpaile tänä vuonna. Suomen Henri Kontinen on myös sekanelinpelin hallitseva voittaja, kun viime vuonna parinsa Heather Watsonin kanssa he putsasivat pöydän.

Turnauksessa on käytössä yhteensä 19 eri ruohokenttää. Televisioidut ottelut nähdään pääasiassa kahdella pääkentällä.

Wimbledon 2017 - Tennisturnaus

Wimbledon - ohjelma


26-29.6 - Esikarsinnat
Kaavioarvonta (Ennakko ja turnausvedot julkaistaan sivustolla)
Ma 3.7. - Ensimmäisen kierroksen ottelut alkavat
Ke 5.7. - Toisen kierroksen ottelut alkavat
Pe 7.7. - Kolmannen kierroksen ottelut alkavat
Ma 10.7. - Neljännen kierroksen ottelut alkavat
Ke 12.7. - Puolivälierät
Pe 14.7. - Välierät
Su 16.7. - Finaali

Wimbledon - ennakko


Wimbledon 2017 - Tennisturnaus

Wimbledonissa on luvassa tänä vuonna hyvinkin mielenkiintoinen turnaus. Big 4 ei ole enää Big 4! Koko nelikolla on tällä kaudella ollut paljon parannettavaa. Toki Nadal hallitsi massakauden, mutta Wimbledonissa hän ollut finaalissa viimeksi vuonna 2011. Tämän vuoden Wimbledonissa voidaan odottaa todellisia yllätyksiä, sillä nuorten pelaajien esiinmarssi tapahtuu viimeistään nyt. Ykkössijoitettu Andy Murray pystyy pelaamaan aina puolivälieriin asti, jos ei konnistu Kyrgios - Shapovalov-ottelun voittajaan. Kyrgios kärsi pienen polvivamman toissaviikolla ja hänen pelikuntonsa on todellinen kysymysmerkki. Shapovalov pystyy tästä tiestä hakemaan todellisen yllätyksen ja edetä neljännelle kierrokselle. Murray on Kyrgiosille niin suurta myrkkyä, että Murray etenee tässä ottelussa joka tapauksessa puolivälieriin. Vastaansa hän saa ehkä hieman yllättäenkin Daniil Medvedevin. Nuori venäläinen on pelannut todella hyvät ruohoturnaukset ja hän kohtaa heti ensimmäisessä ottelussan Stan Wawrinkan, joka ei ruoholla ole vuosiin loistanut. Nuoren venäläisen pelityyli tulee olemaan Wawrinkalle myrkkyä. Lisäksi Medvedevin kakkossyöttö on naurettavan tehokas. Kolmannella kierroksella Medvedev kohtaa Andersonin ja neljännellä vastaan tulee Tsongan ja Querreyn väliltä jompi kumpi. Jos Medvedev jatkaa samaa rataansa, hän pystyy kaatamaan kaikki. Jopa Andy Murray on täysin kaadettavissa, sillä skotti on pelinsä kanssa tällä hetkellä täysin kassalla.

Välierävastustajaksi Medvedev saa toisen yllätyksen. Karen Khachanov kohtaa Nadalin kolmannella kierroksella ja tuossa nähdään turnauksen ensimmäinen suurempi pommi. Nadal ei ole vuosiin ollut kovin hyvä ruoholla ja tästä syystä pitkä venäläinen pystyy espanjalaisen kaatamaan. Mülleristäkään ei Khachanoville vastusta löydy, joten hän etenee puolivälieriin. Vastaansa hän saa joko Kei Nishikorin tai Marin Cilicin. Cilic on vihdoin löytänyt tasonsa, vaikka parannettavaa on. Nishikorista ei pitäisi kaikella järjellä olla Ciliciä kaatamaan, sillä sen verran heikosti japanilainen on pelannut. Jos ja kun Khachanov pystyy kaivamaan itsensä puolivälieriin, ei siinä hurmoksessa Cilicille jää enää eväitä. Tästä syystä nähdää venäläisten kohtaaminen välierissä.

Wimbledon 2017 - Tennisturnaus

Kaavion alapuoli on todella haastava arvioida. Raonic aloittaa kolmella helpolla ottelualla, mutta neljännellä kierroksella Zverev tulee nappaamaan kanadalaisen päänahan ja etenemään Federeriä vastaan puolivälieriin. Zverev kohtaa Donskoyn, Tiafoen ja Sockin, joista kenestäkään ei ole nuorelle saksalaiselle vastusta. Federer vastaavasti kohtaa Dolgopolovin, Tsitsipasin, vanhemman Zverevin ja Dimitrovin matkalla puolivälieriin. Federer onnistui ensimmäisellä ruohoviikollaan sössimään helpon ottelun, mutta nappasi lopulta ruohotittelinkin ennen Wimbledonia. Alexander Zverev haluaa revanssin Hallen finaalista ja tällä kertaa Federer kaatuu. Edellisessä ottelussa Federer ei jättänyt nuorelle saksalaiselle mahdollisuuksia. Zverev ei ole tänä vuonna kaukana finaalista, kunhan hän vain saa ladattua kaikki paukkunsa Federer-otteluun.

Välierävastukseksi Zverewville on helppo nostaa Dominic Thiem. Thiemillä on ylihelppo tie neljännelle kierrokselle, vaikkakin Vasek Pospisil voi itävaltalaisen yllättääkin. Jos Thiem pelaa omalla tasollaan, pystyy hän Berdych-Gasquet-voittajan kaataa neljännellä kierroksella. Puolivälierävastukseski Thiemille nostamme todellisen yllättäjän. Kokkinakis kohtaa heti ensimmäisessä ottelussa Del Potron ja tämä hujoppien vääntö kääntyy ruoho-otteluita alle saaneelle nuorelle australialaiselle. Kokkinakis ehti jo voittaa Raonicin ja hän pystyy jopa Djokovicin kaatamaan kolmannella kierroksella. Tämän jälkeen hän kohtaa Monfils-Lopezin voittajan. Ranskalainen tästä todennäköiseti vetää pidemmän korren, mutta ei pärjää enää pitkälle aussille. Thiemille Kokkinakista voi pitää helpompana vastustajana, joten Thiem pääsee taas kerran Grand Slamin välieriin. Zverev näistä kahdesta kuitenkin ruoholla vetää pitemmän korren. Kohtasi hän sitten kumman tahansa venäläisen finaalissa, Alexander Zverev tulee voittamaan Wimbledonin. Hänellä on jo Masters-titteli vyöllään, joten nyt hän nappaa ensimmäisen Grand Slam-tittelinsä!

To Win 1st Quarter - Daniil Medvedev @ 51.00 Unibet
To Win 2nd Quarter - Karen Khachanov @ 23.00 Unibet
To Win 3rd Quarter - Alexander Zverev @ 7.50 Unibet
To Win 4th Quarter - Dominic Thiem @ 8.00 ScandiBet
To Win Outright - Alexander Zverev @ 23.00 ScandiBet

Wimbledon - vedonlyönti


Wimbledon on kenties tenniksen suosituin vedonlyöntikohde. Pelivaihdoltaan Wimbledon on suurin tenniksen Grand Slam-turnaus. Kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti pelikohteita ja myös me tarjoamme paljon veikkausvihjeitä ja ennakoita turnaukseen!

Wimbledon - vedonlyöntikertoimet


Expekt Mr Green
NordicbetScandiBet


Vihjeet


Tarjoamme runsaasti pitkävetovihjeitä Wimbledonin tennisturnaukseen. Löydät kaikki tennisvihjeet veikkausvihjeet-sivultamme ja myös tältä sivulta.Tarjoukset ja kilpailut
Wimbledon televisiointi


Vedonlyöntisivusto Unibet näyttää suorina lähetyksinä Wimbledonin otteluita koko turnauksen ajan. Otteluiden katsominen on ilmaista, mutta vaatii aluksi talletuksen tekemisen pelitilille. Otteluiden katsomiseen ei kuitenkaan vaadita varojen pelaamista vedonlyönnissä. Nähdäksesi Wimbledonin ottelut tulee sinulla siis vain olla voimassa oleva pelitili ja tehdä yksi talletus.


Unibet