Wimbledon 2019 - Tennisturnaus


Yksi tenniksen suurimmista ja legendaarisimmista turnauksista Wimbledon pelataan 1-14. heinäkuuta 2019! Sivuiltamme löydät kaavion, otteluohjelman, televisioinnin ja muuta tietoa tapahtumasta.


Legendaarinen Wimbledonin tennisturnaus pelataan jo historian 133. kerran All England Lawn Tennis and Croquet Clubilla Lontoon Wimbledonissa. Hallitsevana mestarina turnaukseen lähtee Novak Djokovic. Naisissa Angelique Kerber. Turnauksessa on käytössä yhteensä 19 eri ruohokenttää. Televisioidut ottelut nähdään pääasiassa kahdella pääkentällä.

Wimbledon 2019 - Tennisturnaus

Wimbledon - ohjelma


24-27.6 - Esikarsinnat
Kaavioarvonta (Ennakko ja turnausvedot julkaistaan sivustolla)
Ma 1.7. - Ensimmäisen kierroksen ottelut alkavat
Ke 3.7. - Toisen kierroksen ottelut alkavat
Pe 5.7. - Kolmannen kierroksen ottelut alkavat
Ma 8.7. - Neljännen kierroksen ottelut alkavat
Ke 10.7. - Puolivälierät
Pe 12.7. - Välierät
Su 14.7. - Finaali

Wimbledon 2019 - vedonlyönti


Wimbledon on kenties tenniksen suosituin vedonlyöntikohde. Pelivaihdoltaan Wimbledon on suurin tenniksen Grand Slam-turnaus. Kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti pelikohteita ja myös me tarjoamme paljon veikkausvihjeitä ja ennakoita turnaukseen!

Wimbledon - Kertoimet & suosikit


Esittelemme tällä sivustolla herkullisia vedonlyöntikohteita Wimbledoniin.

Vedonlyöntivihjeet Wimbledoniin


Tarjoamme runsaasti pitkävetovihjeitä Wimbledonin tennisturnaukseen. Löydät kaikki tennisvihjeet veikkausvihjeet-sivultamme ja myös tältä sivulta.


Tarjoukset ja kilpailut


Alla erilaisia vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamia kampanjoita sekä bonuksia Wimbledonin tennisturnaukseen.Palkintorahat


Tennis on maailman tasa-arvoisin urheilulaji palkintorahojen suhteen, sillä jo pitkään kaikissa turnauksissa sekä naiset että miehet ovat saaneet samat palkintorahat. Wimbledonin palkintorahoja on jälleen nostettu, tällä kertaa kokonaisuudessaan 11,8 prosenttia, kokonaispotin noustessa 38 miljoonaan puntaan.

Sekä naisten että miesten turnausvoittajat repivät muhkean 2,35 miljoonan punnan tienestin. Finaalissa toiseksi jäävälläkään ei ole pikkurahasta puutetta, sillä pelkästä finaalipaikasta irtoaa yli miljoonan punnan rahapalkinto.

Wimbledon televisiointi


Vedonlyöntisivusto Unibet näyttää suorina lähetyksinä Wimbledonin otteluita koko turnauksen ajan. Otteluiden katsominen on ilmaista, mutta vaatii aluksi talletuksen tekemisen pelitilille. Otteluiden katsomiseen ei kuitenkaan vaadita varojen pelaamista vedonlyönnissä. Nähdäksesi Wimbledonin ottelut tulee sinulla siis vain olla voimassa oleva pelitili ja tehdä yksi talletus.


Unibet