Lahtelaismies voitti uskomattomalla vetokupongilla: 50 sentin panos toi lähes kymppitonnin!

Lahtelaismies voitti uskomattomalla vetokupongilla: 50 sentin panos toi lähes kymppitonnin!
Jos ei koita, niin ei voita. Joskus pienelläkin panoksella saa mukavasti täytettä pankkitilille!
50 sentin hintaisella vedonlyöntikupongilla harvemmin pääsee käsiksi kovin isoihin voittosummiin. Mutta kun kohteita on tarpeeksi ja kertoimet ovat kohdallaan, mikä tahansa on mahdollista. Sen sai kokea 21-vuotias lahtelaismies, joka nettosi tiistaina NordicBetillä 0,50 euron kupongilla peräti 9452,43 euroa.

Vetolappu sisälsi tiistailta 12 kohdetta, joihin lahtelainen oli valikoinut viisi kotivoittoa ja seitsemän vierasvoittoa.

Viimeinen kohde viime hetkillä maaliin


Alkuun kaikki kuusi Suomen jääkiekkoliigan peliä osuivat oikeaan. Ruotsin divaripleijareissa tuli toivottu vierasvoitto, samoin KHL:n pudotuspeleissä. Saksan kiekon pudotuspeleistäkin molemmat kohteet osuivat.

Niinpä jännitys tiivistyi tiistain myöhäisiltaan ja Mestarien liigan pudotuspeleihin, kun jäljellä oli enää kaksi kohdetta: Koko kupongin suurin kerroin (3.10) eli Real Madridin kotivoitto Liverpoolista sekä pienin kerroin eli Manchester Cityn voitto Dortmundista (1.30).

Ironisesti Realin voitto varmistui jo varsin aikaisessa vaiheessa, ja Citykin meni johtoon jo varhain. Dortmund kuitenkin tasoitti 84. minuutilla. Valtavasti päälle painanut Man City sai kuin saikin voittomaalin aikaan varsinaisen peliajan päätöshetkillä, ja monta tekopaikkaa aiemmin tuhlailleen Phil Fodenin voittomaali varmisti vetorivin osuman järisyttävällä yhteiskertoimella 18904,85!

Veikkausbonukset.com onnittelee voittajaa!

Alla Nordicbetin julkaisema kuva voittokupongista:

Lahtelaismies voitti uskomattomalla vetokupongilla: 50 sentin panos toi lähes kymppitonnin!

Tekstin lähde: Betsson Group