Maailmanennätys! 75 miljoonan dollarin vetovoitto!

Maailmanennätys! 75 miljoonan dollarin vetovoitto!
Texasilainen Mattress Mack nettosi noin 75 miljoonaa taalaa, kun Houston Astros voitti MLB:n World Series -sarjassa Philadelphia Philliesin.
USA:ssa tehtiin viikonloppuna vetovoittojen maailmanennätys. Texasilainen huonekalukauppias Jim ”Mattress Mack” McIngvale voitti huimat 75 miljoonaa dollaria, kun Houston Astros voitti MLB:n World Series -sarjan. Ratkaisevassa ottelussa Astros voitti Philadelphia Philliesin 4-1, ja uutisten mukaan Mattress Mack oli ottelussa eturivin paikoilla.

Matress Mack oli kauden mittaan lyönyt useammankin vedon Houstonin mestaruuden puolesta. Ensimmäisen hän oli lyönyt toukokuussa Caesar’s Sportsbookin mobiilisovelluksen kautta. Tuon vedon summa oli kolme miljoonaa taalaa ja kerroin oli 11.00.

Caesarsilta Mattress Mack nettosi siis 30 miljoonaa dollaria. Muitakin miljoonaluokan betsejä mies oli laittanut sisään kauden mittaan. Kaiken kaikkiaan Matress Mackin panos oli kymmenen miljoonan taalan paikkeilla, ja kun keskimääräinen kerroin vedoissa oli noin 8.50, niin nettovoittoa tuli noin 75 miljoonaa taalaa.Mattress Mack ei ole pähkähullu ja umpirikas vedonlyöjä, vaan hänet betsinsä ovat osa huonekaluketjun kampanjaa. Mattress Mackin Gallery Furniture -ketju antaa tarjouksia, jotka liittyvät eri urheilutapahtumiin. Suurin kampanja oli Astrosin menestyminen MLB:n loppuotteluissa.

Gallery Furniture -ketjun kampanja asiakkaille oli sellainen, että jokainen joka käyttää liikkeissä vähintään 3000 taalaa saa rahat tuplana takaisin, jos Astros vie mestaruuden. Mattress Mack siis turvasi oman kampanjansa menot vetofirmoilla. Fiksu liike, nyt huonekalufirman kampanjarahat lähtevät vetofirmojen tileiltä. Toki Mattress Mack saa jotain jättivoitosta itselleenkin.

”Tämä oli varmasti win-win -tilanne”, Matress Mack McIngvale sanoi medialle voiton jälkeen.
”Tämä voitto saa elämää koko brändiin, ja tämä tuo meille paljon sellaista pääomaa, mitä muuten emme saisi. Asiakkaat rakastavat sitä, he ovat sitoutuneita ja puhuvat näistä vuosia.”