Brittien pääministeri Boris Johnson syöksykierteessä – Vedonlyöntiyhtiöiden mielestä ura taputeltu!

Brittien pääministeri Boris Johnson syöksykierteessä – Vedonlyöntiyhtiöiden mielestä ura taputeltu!
Boris Johnson on myrskyn silmässä. Myös vedonlyöntiyhtiöt ovat reagoineet tähän vahvasti kerroinasetteluillaan.
Boris Johnsonin ura Britannian pääministerinä on ollut melko tuulinen. Viime päivinä häntä on kuitenkin riepoteltu aiempaakin enemmän. Syynä on ennen kaikkea kosteiden juhlien kohu.

Lehtitietojen mukaan Johnson on järjestänyt tai ollut mukana useammissa viinanhuuruissa bileissä. Ei tässäkään vielä mitään, mutta kansa ei ole pitänyt siitä, että niitä on järjestetty myös kaikista tiukimpien koronarajoitusten aikaan. Pahin tapaus koskee toukokuuta 2020, jolloin Briteissä oli päällä pahan luokan "lockdown". Muun muassa yli kahden hengen yleisötilaisuudet oli kielletty. Tämä ei haitannut Johnsonia hänen osallistuessaan juhliin, joihin oli kutsuttu yli sata ihmistä. Heitä oli käsketty kutsussa "tuoda omat viinat mukanaan".

Joku myös valehtelee, mutta vielä ei olla varmoja, kuka. Johnsonin entinen avustaja nimittäin vannoo, että varoitti päämiestä juhliin menemisestä, kun taas konservatiivipuolueen puheenjohtajanakin toimiva ministeri vakuuttaa, ettei näin ole tapahtunut. Hänen selityksensä kemuihin osallistumisesta kuulostavat hieman surkuhupaisilta. Hän on sanonut esimerkiksi: ”Kukaan ei kertonut minulle, että nämä juhlat olisivat jotenkin sääntöjen vastaisia". Mitenköhän kansan pitäisi olettaa noudattavan rajoituksia, jos päämieskin on noin ulalla? Syyttävä sormi osoittaakin nyt Boris Johnsoniin.

Myös vedonlyöntiyhtiöt ovat reagoineet asiaan. Monet niistä tarjoavat erilaisia kohteita politiikka vedonlyöntiin, ja isona ja keskeisenä Euroopan maana UK on tietenkin yksi kiinnostavimmista. Mitä sanot näistä kohteista? Tarjolla on kertoimet muun muassa sille, milloin Johnson luopuu pääministeriydestään ja sille, milloin seuraavat vaalit järjestetään. Perinteisesti vaalit ovat olleet viiden vuoden välein, mutta tällä hetkellä sykli on hieman sekaisin muun muassa aiemman Brexitin vuoksi.