Tässäkö Huuhkajien voiton avaimet? Lyö vetoa erikoiskohteesta!

Tässäkö Huuhkajien voiton avaimet? Lyö vetoa erikoiskohteesta!
Punainen kortti, Pukki maalaa, Hradecky pitää nollan – tässäkö Huuhkajien voiton avaimet?
Suomen miesten A-maajoukkueella, Huuhkajilla, on edessä jalkapallon MM-karsintojen viimeiset koitokset. Panokset ovat todella korkealla, sillä jatkokarsintapaikasta lohkossa D taistelevat edelleen tiukasti Suomi, Bosnia ja Hertsegovina sekä Ukraina.

Huuhkajien mahdollisuuksien kannalta hyvin ratkaiseva on lauantaina Zenicassa pelattava vierasottelu Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Tappio tietäisi MM-haaveiden kariutumista, tasapelikin mutkistaisi melkoisesti Huuhkajien tietä lohkokakkoseksi, mutta voitto toisi huikeat panokset päätösotteluun jo suoran MM-lopputurnauspaikan varmistanutta Ranskaa vastaan.

Huuhkajien valmistautuminen hyvässä vauhdissa!Bosnia ja Hertsegovina on kova kotijoukkue


Bosnia ja Hertsegovina on kuitenkin äärimmäisen kova kotijoukkue, kuten Huuhkajatkin edelliseltä vierailultaan muistavat. Edellisissä EM-karsinnoissa isännät latoivat taululle lukemat 4-1. Altavastaajana Huuhkajat muutenkin lauantain otteluun lähtee, mutta pallo on pyöreä ja nyt on mahdollista napata jättipotti myös vedonlyönnissä Huuhkajien menestyksen kautta.

Maalia, nollaa ja korttia


Peliyhtiö Nordicbet on rakentanut valmiin "Tie voittoon" kohteen, joka muodostaa voittoon tarvittavan kokonaisuuden: Teemu Pukki tekee maalin, Lukas Hradecky pitää nollan ja Bosnia ja Hertsegovina ottaa ottelussa punaisen kortin. Tämän tapahtumasarjan toteutuessa saa pelaaja panoksensa 75-kertaisena takaisin.Luonnollisesti muitakin reittejä Huuhkajien kannalta loistavaan lopputulokseen löytyy, mutta Nordicbet on halunnut luoda jotain spesiaalia asiakkailleen jälleen kerran. Hyvässä muistissa on Patrik Laine -spesiaali, jossa vastaavan tyylinen kolmen tapahtuman sarja toi pelaajille panoksen takaisin 100-kertaisena. Tuolloin pääsi veikkaaman että tekekö Laine yhdessä pelissä hattutempun, laukoo vähintään kuudesti ja katkaisee mailansa – nämä kaikki tapahtuivat…