Conor McGregor vs. Dustin Poirier vol 3 heinäkuussa 2021!

Conor McGregor vs. Dustin Poirier vol 3 heinäkuussa 2021!
UFC huippumatsi Conor Mcgregor - Dustin Poirier vol 3 - UFC 264 10.7.2021.
Tulispa jo kesä! UFC:n presidentti Dana White julkisti viime viikolla odotetun uutisen. Conor McGregor ja Dustin Poirier tulevat ottamaan yhteen kolmannen kerran! Kyseinen megataisto tullaan näkemään Las Vegasissa järjestettävässä UFC 264 tapahtumassa heinäkuun 10. päivä. Tämä on taatusti yksi tämän vuoden odotetuimpia UFC tapahtumia!Kuittailu osapuolten välillä on jo alkanut ja sehän on osa tätä UFC-showta. Kertoimet ovat ainakin toistaiseksi aivan tasan, toki nämä tulevat tässä heinäkuun 10. päivään mennessä vielä elämään ja vedonlyöntikohteitakin tulee valtavasti lisää. Nappaako Poirier taas voiton vai onko McGregorin vuoro ottaa tupla ja kuitti?Conor McGregor – Dustin Poirier vol. 3


Edellisessä ottelussahan Dustin Poirier voitti Conor McGregorin tyrmäyksellä toisessa erässä ajassa 02:32. Tuolloin oteltiin UFC 257 tapahtumassa. Aivan ensimmäinen ottelu nähtiin 2014 syyskuussa kun järjestettiin UFC 178. Tuossa puolestaan Conor McGregor voitti ottelun ensimmäisessä erässä ajassa 01:46.

Mennäänkö nyt jo kolmanteen erään kolmannessa ottelussa? Katso kertoimet ja jännitä mukana. Veikkausbonukset.com tulee myös tarjoamaan lähempänä matsia oman otteluvinkin, sillä välin voit vaikka paneutua tulevaan UFC 261 tapahtumaan ja sen pääotteluun Kamaru Usman – Jorge Masvidal!