Cristiano Ronaldo teki historiaa ja tulistui Diego Jotalle!

Cristiano Ronaldo teki historiaa ja tulistui Diego Jotalle!
Hallitseva Euroopan mestari Portugali aloitti oman kisaurakkansa jalkapallon EM-kisat turnuaksessa Unkaria vastaan. Ottelun parhaat naurut on tarjonnut Cristiano Ronaldon kiukuttelu Diego Jotaa kohtaan. (Image Credit: From Getty Dean Mouhtaropoulos / Staff, Editorial #: 976161880)
Jalkapallon EM-kisat ovat täydessä vauhdissa ja kaikkien alkulohkojen ensimmäinen ottelukierros on nyt ohi. Yksi turnauksen mielenkiintoisimmista lohkoista on niin sanottu kuoleman lohko F jossa pelaavat Unkari, Portugali, Ranska sekä Saksa. Lohkon ensimmäiset ottelut Unkari – Portugali ja Ranska – Saksa päättyivät tiistaina 15. kesäkuuta pelatuissa otteluissa 0-3 ja 1-0.

Unkari laittoi Portugalin ahtaalle, Cristiano Ronaldolle jälleen yksi ennätys


Hallitseva Euroopan mestari Portugali oli Unkarin kanssa melkoisissa vaikeuksissa, kun ottelu oli vielä 80. minuutin jälkeen tilanteessa 0-0. Lusitaanit ottivat lopulta omansa, kun puolustaja Raphael Guerreiro avasi maalihanat 84. minuutilla ja joukkueen ikoni Cristiano Ronaldo viimeisteli homman kahdella osumalla. Ronaldo teki alla nähtävien maalien muodossa jälleen kerran jalkapallohistoriaa. Mies on onnistunut nyt maalinteossa viisissä eri Euroopan mestaruuskilpailuissa ja tehnyt yhteensä 11 EM-kisamaalia, joka on uusi ennätyslukema.

Ronaldo raivoissaan Diego Jotalle


36-vuotias Ronaldo taistelee tässä turnauksessa vahvan alun myötä varmasti kisojen parhaan maalintekijäntittelistä. CR7 ei kuitenkaan varmasti ole tyytyväinen ”vain kahteen” maaliin sillä mies oli ottelun ja puoliajan aikana silminnähden vihainen joukkuetoveri Diego Jotalle. Pelin ensimmäisellä puoliajalla nähtiin tilanne, jossa Liverpool-pelaajalla olisi ollut mahdollisuus syöttää Ronaldo nokakkain Unkarin maalivahdin kanssa mutta sen sijaan Jota päätti pyssyttää itse. Tilanteesta ei syntynyt maalia ja Ronaldon reaktio kertoo kaiken olennaisen:Tapahtuma jäi selvästi kaivelemaan Ronaldoa sillä videokuvat pelaajatunnelista ennen toisen puoliajan alkua antavat sen käsityksen, ettei Rolle pysty edes katsomaan Jotaa menettämättä malttiaan. Lusitaanilegendan pään pyörittely on suorastaan kiusallista katseltavaa Jotan kannalta. Alla oleva video on kerännyt muun muassa Twitterissä paljon kommentteja, joissa povataan, että Jota aloittaa seuravan ottelun penkiltä eikä Pool-pelurilla ole asiaa kentälle Portugalin maajoukkueessa ennen CR7:n eläköitymistä.Vedonlyöntivihjeet ja tarjoukset 16.6.2021


Jalkapallon EM-kisoissa pelataan keskiviikkona 16. kesäkuuta kolme ottelua joista tietysti suomalaisittain mielenkiintoisin on ottelu Suomi - Venäjä.
Alta löydät vihjeet sekä tarjoukset päivän otteluihin sekä tuoreimman Vinkkicastin jakson jossa muun muassa ennustetaan Suomi - Venäjä ottelun lopputulos!

Tarjous: Huuhkajat voittaa ja Pukki tekee maalin kertoimella 120!
Tarjous: Suomi - Venäjä: Suomelle jättikerroin 100.00!
Tarjous: Suomi - Venäjä: Lunasta kerroin 41.00 Suomelle tai kerroin 9.00 Venäjälle!