Djokovic-soppa sakenee, tulossa vuosien viisumikielto? – Katso hauskimmat meemit!

Djokovic-soppa sakenee, tulossa vuosien viisumikielto? – Katso hauskimmat meemit!
Djokovic-saaga saa erikoisia käänteitä vain muutama päivä ennen Australian avointen alkamista.
Mylläkkä ATP-rankingin ykkösen, Novak Djokovicin, ympärillä käy väsymättömänä. Kerran serbitähden viisumi jo hylättiin, mikä estäisi hänen pelaamisensa vuoden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa, arvostetuissa Australian avoimissa. Sitten oikeuskäsittelyssä hän sai poikkeusluvan pelata, mutta nyt viisumi on evätty toistamiseen. Lisäksi uhkana on jopa kolmen vuoden viisumikielto! Se olisi kova kolaus pelaajalle, joka on voittanut huipputurnauksen kahdeksan kertaa edellisen 11 vuoden aikana. Muina kertoina voittajat ovat olleet Roger Federer 2017-18 ja Stanislas Wawrinka 2014.

Eliittiurheilija ei ole suosionsa huipulla tällä hetkellä. Mielipiteitä on toki puolesta ja vastaan, mutta enemmistöltä hän tuskin saa sympatiaa. Myöskään muista tennistähdistä suurin osa ei ole asettunut Djokon puolelle. On mielenkiintoista nähdä, mitä käänteitä saaga vielä ehtii saada. Serbialaisen kannalta aika alkaa käydä vähiin, sillä turnaus alkaa maanantaina. Hänen oli määrä alkaa tavoitella uransa 21. arvovoittoa Miomir Kecmanovicia vastaan avauskierroksella. Moni odottaa kuitenkin vielä yhtä uutta oikeuskäsittelyä.

Netin vääräleuoilla on ollut hauskaa tapausta seuratessa. Kokosimme tähän meemimestareiden parhaat ja hauskimmat palat.

Rakkaalla tähdellä on monta nimeä. Novak Djokovic on nyt myös Novax Deportovic ja Novax Djocovid.Erään australialaisen mukaan hänen kotikulmiltaan ei löydy tällä hetkellä paljonkaan tukea tenniksen ykkösnimelle.Kaikkia vastustajia Djokon jääminen kotiin ei välttämättä niinkään haittaisi. Kuvassa ykkösvastus Federer on uudessa työtehtävässä.Myös halpalentoyhtiö Ryanair piikitteli osuvasti selkkauksen tiimoilta. VARista apu tähänkin?Tapaus on poikinut jopa leffaideoita, kuten The Terminal -elokuvan jatko-osan. Alkuperäisessä tositapahtumien innoittamassa menestyspätkässä Tom Hanksin esittämä roolihahmo jää asumaan lentokentälle, koska hän ei pääse yhdysvaltoihin eikä takaisin kotimaahansa.

Djokovic-soppa sakenee, tulossa vuosien viisumikielto? – Katso hauskimmat meemit!

Kuva: 9GAG