Koripallon EM-kilpailumme voittaja selvillä!

Koripallon EM-kilpailumme voittaja selvillä!
Veikkausbonukset järjesti elokuun alussa kilpailun, missä oli mahdollisuus voittaa upea 1+1 VIP-paketti Koripallon EM-kisoihin Helsinkiin.
Veikkausbonukset.comin ja Mr Greenin yhdessä järjestämä kilpailu on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Arvonnassa voittajaksi valikoitui Ida-Sofia Mäki, kuka saa lähteä sunnuntaina 3. syyskuuta ystävänsä kanssa Mr Greenin VIP-aitioon Helsinkiin.Jatketaan taas VB:n kisojen parissa myöhemmin. Sitä ennen voit käydä katsomassa Facebookin Pitkävetovihjeet-ryhmämme, missä on myös kilpailuja käynnissä joka kuukausi. Alkaneella viikolla luvassa on muun muassa pelirahaa vedonlyöntiin.

Ryhmä on suljettu, mutta liity ryhmään, niin ylläpito varmasti ottaa sinut mukaan joukkoon. Ryhmässä käydään myös paljon keskustelua joka päivän urheilutapahtumista ja vedonlyöntikohteista.

Koripallon EM-kisat alkavat 31. elokuuta. Voit katsoa kisojen ohjelman ja tarkemmat tiedot EM Koripallo -sivultamme. Urheilutapahtumien osalta herkkua on muutenkin luvassa, sillä jo 24. elokuuta alkavat Lentopallon EM-kisat Puolassa.

Kiitos myös vedonlyöntisivusto Mr Greenille, joka mahdollisti palkinnon sekä upean illan aitiossa voittajallemme Ida-Sofialle ja hänen ystävälleen.

Mikäli Mr Green ei ole vielä tuttu sivusto, voit tutustua sen loistaviin palveluihin arvostelustamme tai siirtyä suoraan Mr Greenin sivustolle tästä.