Lyö vetoa Pasi Rautiaisen letkautuksista!

Lyö vetoa Pasi Rautiaisen letkautuksista!
Bundesliiga palaa pitkän tauon jälkeen päiväjärjestykseen ja samoin palaa TV-vastaanottimiin Viasatin ennakkostudio sekä Pasi Rautiainen. Lyö vetoa studion tapahtumista Betssonin erikoisvetojen parissa!
Saksan Bundesliiga alkaa jälleen lauantaina 16.05.2020 noin kahden kuukauden tauon jälkeen! Lukuisat vedonlyöntisivustot ovat luonnollisesti tuoneet kohdevalikoimiinsa kattavat pelikohteet jokaiseen alkavan ottelukierroksen otteluun. Vedonlyöntisivusto Betsson tarjoaa myös varsin mielenkiintoisia erikoisvetoja koskien lauantain pelipäivän Bundesliigan ennakkostudiota.

Lyö vetoa Bundesliigan ennakkostudion tapahtumista!


Bundesliigan TV-oikeudet Suomessa omistaa NENT Group ja Saksan pääsarjan ottelut televisioidaan Viasatin TV-kanavilla sekä Viaplay-palvelussa. Bundesliigan paluun kunniaksi Viasat tarjoaa ennen lauantaina 16.05.2020 klo 16.30 alkavia otteluita ennakkostudion, jossa ruoditaan Bundesliiga-kierros sekä loppukausi. Studio isäntänä toimii Ville Klinga, joka johtaa keskustelua yhdessä Pasi Rautiaisen sekä Mika Kottilan kanssa.

Mitä sanoo tai tekee legendaarinen Pasi Rautiainen?


Betsson tarjoaa juuri nyt monta hienoa vedonlyöntikohdetta kertoimineen Bundesliigan ennakkostudioon liittyen. Voit veikata sivustolla aina studiolähetyksen alkuun asti sitä mitä Duracell-pupu Pasi Rautiainen laukoo moottoriturvastaan ennen ensimmäisten otteluiden alkua. Kohde valikoima on laaja ja se kattaa peräti 19 vaihtoehtoa, mutta Pasi Rautiainen jos kuka, pystyisi sovittamaan nämä kaikki sanat ja eleet pelkkästään yhteen lauseeseen!Tässä parhaat palat ja hyvä esimerkki siitä mitä Rautiainen voi sylkäistä suustaan:


100€ ilmaisveto (Jalkapallo)

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!