Euroviisujen voittajakertoimet palasivat saataville merkittävästi muuttuneena!

Euroviisujen voittajakertoimet palasivat saataville merkittävästi muuttuneena!
Euroviisujen voittajakertoimet palasivat saataville tauon jälkeen maaliskuun alussa. Maailmanpoliittinen tilanne on muuttanut niitä merkittävästi.
Euroviisut vedonlyönti on viihdekohde, joka kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Tänä vuonna Viisu-kertoimet saatiin muutamalta vedonlyöntisivustolta todella aikaisin, jo helmikuun puolivälissä, jolloin vielä noin puolet maista ei ollut edes julkistanut edustusbiisiään. Samalla viikolla ne kuitenkin poistuivat saatavilta, mutta ovat nyt tulleet takaisin – sanomattakin on selvää, että kovasti muuttuneena.

Monet ovat nimittäin esittäneet ajatuksen, että Ukrainan todennäköisyys voittaa Euroviisut 2022 on noussut huomattavasti viime viikkojen tapahtumien johdosta. Politiikka onkin aina kuulunut osaksi Euroviisuja, vaikka kisaa järjestävä EBU ei niin haluakaan ajatella.

Bookereilla on ollut varmasti kova työ miettiä, mikä olisi sopiva kerroin Ukrainalle, joka kieltämättä voi saada todella paljon sympatiaääniä toukokuussa riippuen hieman siitä, miten tapahtumat tässä välissä etenevät. Tällä hetkellä maan kerroin voittamaan kisan on 2,75.

Lue myös vihje: Euroviisut 2022: Voittaja

Katso tästä kaikkien maiden voittokertoimet maaliskuun alussa: