Mitä ihmettä? – Euroviisu-kertoimet julkistettiin etuajassa

Mitä ihmettä? – Euroviisu-kertoimet julkistettiin etuajassa
Vedonlyönti Euroviisuista ei ole mikään uusi juttu, mutta kertoimet tulevat yleensä vasta, kun kaikki biisit on julkistettu.
Euroviisut on yksi kevään suosituimmista yksittäisistä vedonlyöntitapahtumista. Tänä vuonna Euroviisut 2022 järjestetään Italiassa, jossa finaali kisataan lauantaina 14. toukokuuta ja semifinaalit aiemmin samalla viikolla.

Niinkin jättikokoiseen tapahtumaan kuin viisuihin tarjoavat lähes kaikki vedonlyöntisivustot kertoimia. Harva niitä kuitenkaan tarjoaa vielä helmikuussa – tilanteessa, jossa läheskään kaikki maat eivät ole vielä edes julkistaneet esiintyjäänsä, saati biisiä! 16 maata 41:tä ei ole vielä julkistanut esiintyjäänsä, mukaan lukien Suomi, minkä lisäksi viisi maata on kertonut esiintyjän, mutta ei vielä kisakappaletta.

Tästä olennaisesta tietopimennosta huolimatta muutama sivusto on jo intoutunut tarjoamaan lopullisia voittajakertoimia Euroviisuihin. Me löysimme kertoimet kahdelta bookerilta, joiden kertoimet tulevat samalta toimittajalta. Nämä sivustot ovat mainiot Fansbet ja Betive.

Nyt on siis kunnon Viisu- ja ylipäätään musiikkientusiasteilla mukava mahdollisuus tehdä hieman tutkijantyötä ja selvittää, mikä on tilanne maissa, joissa karsinta on vielä kesken. Onko karsinnoista tulossa lupaavia biisejä vai pelkkää tasapaksua huttua? Suomen oma Euroviisu-karsinta UMK eli Uuden Musiikin Kilpailu huipentuu tämän viikon lauantaina, kun joku kovatasoisesta seitsemikosta kruunataan voittajaksi. Jättisuosikki Suomen edustajaksi on The Rasmus.

Kertoimissa Suomi on asetettu keskikastiin muhkealla 34,00 kertoimella.

Lue myös: Opas Euroviisut 2022 vedonlyöntiin
Lue myös: UMK 2022 vedonlyönti

Katso Euroviisujen tämänhetkiset voittajakertoimet alta.