FanTeam-ennakko - Liiga 2.3.2016

Julkaistu: 02.03.2016 16:47


FanTeam-ennakko - Liiga 2.3.2016
Veikkausbonukset.comin viikottaisessa sarjassa käydään viikon parhaan kierroksen ottelut läpi ja ennakoidaan kierroksen onnistuvat pelaajat. Viime viikon ennakosta poimimalla neljä pelaajaa olisi ilman kapteenilisää jo päässyt rahoille niin kolmen, kuin yhdentoista euron turnauksissa.
FanTeam on maltalainen yritys, joka tarjoaa Daily Fantasy Sports-pelejä ETA-alueella. Daily Fantasy Sports (DFS) on ollut kovassa nosteessa viime vuodet varsinkin Yhdysvalloissa. DFS on hyvin samantapainen, kuin Liigapörssi tai HockeyGM, mutta pelijaksot ovat selkeästi lyhyempiä ja mikä parasta, sitä voi pelata rahasta.

Kierroksen ottelut


HIFK - Sport


Sportin on napattava ottelusta pisteitä, jotta se vahvistaa paikkaansa kymmenen joukossa. HIFK on vastaavasti viiden pisteen karkumatkalla Kärpistä ja voitolla pystyy varmistelemaan jo runkosarjavoittoa

HPK - Blues


HPK on napannut jo kaksi voittoa putkeen tehden 10 maalia noissa otteluissa. Blues vastaavasti katkaisi vihdoin voittoputkensa kampeamalla Kalpasta eilen jatkoaikavoiton. Molemmat pelaavat ilman painetta.

Ilves - Kalpa


Viikonlopun uusinta, jonka Kalpa meinasi päästää käsistään. Ilveksellä ei ole ottelussa mitään panosta, mutta yllätystä tästä on turha odottaa. Sen verran surkeasti Ilves pelaa tällä hetkellä, vaikka Kalpa pelasikin eilen.

Kärpät - Tappara


Tässä on jo playoff-ottelun tuntua. Kärppien on lähes pakko ottaa ottelusta kolmen pisteen voitto, jos se aikoo taistella runkosarjan voitosta. Tappara vastaavasti pystyy vielä nappaamaan Kärpiltä kotiedun playoffeihin.

Pelicans - JYP


Pelicansilla on lähes varma sääliplayoffpaikka, vaikka periaatteessa KooKoo tai Ässät voi tulla vielä ohi. JYP varmistaa itselleen lähes varman kotiedun voittamalla ottelun. Ottelussa on siis Jypin kannalta hieman enemmän panosta. Molemmat ovat pelanneet todella keskinkertaisesti viimeajat.

Pelaajat


Maalivahdit


Mika Järvinen (Sport) 8,5M
Järvinen on pelannut loistavan kevään ja HIFK tulee varmasti laukomaan reilusti Järvistä kohti. Pisteitä tulee siis varmasti Järviselle tänään.

Eero Kilpeläinen (Kalpa) 10,8M
Ilves ei tänään maaleilla juhli, mutta Kilpeläinen tuskin kohtaa paljon vetoja. Lähes varma voitto tulossa.

Puolustajat


Tuukka Mäntylä (Tappara) 4,2M
Tapparan ykköspakki ja hintaa 4,2 miljoonaa. Vaikka ei järkyttävästi pisteillä juhli, omaa suuren potentiaalin pisteisiin peliaikansa takia.

Nick Plastino (Tappara) 8,4M
Plastino on naputellut kevään tullen maaleja ja napsinut FanTeamissa mukavasti pisteitä. Halpa puolustaja viimeaikaisiin suorituksiin nähden.

Adam Masuhr (Kärpät) 11,6M
Masuhr laukoo Liigassa eniten, joten pisteitäkin tarttuu vahingossa. FanTeamissa takonut mukavasti pisteitä ja ei ole täysin järjettömän hintainen.

Hyökkääjät


Antti Suomela (Blues) 5,1M
Bluesin kultakypärä, viime pelissä kaksi maalia ja hintaa 5,1 miljoonaa. Budjetin pakottaessa nobrainer.

Janne Keränen(Kalpa) 9,8M
Ruohomaan laidalla liitävä Keränen on nakutellut mukavan 32 pisteen kauden. Varsinkin Ilvestä vastaan todella potentiaalinen pistemies.

Mikael Ruohomaa (Kalpa) 10,8M
Kevään parhaita pelaajia ja vastassa surkeasti pelaava Ilves. Ruohomaa iskee varmasti tänään pisteen, jos toisenkin.

Sebastian Aho (Kärpät) 12,8M
Kärppien kultakypärä on ollut järjestään pisteillä joka kierroksella FanTeamissa. Ei hinnalla pilattu tehoihin nähden.

FanTeam Bonus


FanTeamiin on tarjolla 200% talletusbonus. Saat talletusta vastaavan summan bonuksena, jonka ajan saat turnausten osallistumismaksun rake-osuudesta 50% alennuksen. Tämä tarkoittaa siis sitä, kun osallistut 10+1 euron turnaukseen, todellinen maksu turnauksesta on 10+0,5 euroa. Maksimibonus on 500 euroa, jonka saa 250 euron talletuksella!

FanTeam-ennakko - Liiga 2.3.2016