FIFA 20: Tottenham Hotspur - West Ham United, 20.03.2020 veikkaa voittajaa!

FIFA 20: Tottenham Hotspur - West Ham United, 20.03.2020 veikkaa voittajaa!
Lontoon derby, Tottenham vs. West Ham on peruttu perjantailta 20.03.2020. Tämä ei kuitenkaan estä selvittämästä sitä kumpi joukkueista nappaa kaupungin herruuden. Lue uutisestamme mistä on kyse!
Maailman laajuinen koronavirusepidemia on pysäyttänyt kaikki urheilunsarjat. Yksi tämän ikävän taudin jalkoihin jääneistä sarjoista on Englannin Valioliiga. Valioliiga-kausi 2019/20 on toistaiseksi keskeytetty ja tämän vuoksi muun muassa perjantaille 20.03.2020 aikataulutettu Tottenham vs. West Ham on ottelu peruttu.

The FIFA London Derby


Monet jalkapalloilijat joutuvat etsimään juuri nyt itselleen vaihtoehtoisia ajanvietetapoja, kun nahkakuulan potkiminen on kieltolistalla niin harjoitusten kuin otteluiden osalta.

Yksi tilanteeseen turhautunut pelaaja on West Hamin laitahyökkääjä Michail Antonio. Brittipelaaja julkaisi Twitterissä 16.03.2020 viestin, jossa hän sanoi ”En jätä Lontoon derbyä väliin tulevana viikonloppuna. Fifa, kuka ottaa haasteen vastaan?” Eikä mennyt aikaakaan, kun Tottenham-nuorukainen Ryan Sessegnon vastasi kutsuun. Tästä alkoi luonnollisesti pieni suunsoitto ennen kuin herrat pääsivät yhteisymmärykseen että ottelu pelataan samalla kellon lyömällä milloin alkuperäinen peli piti pelata.
Sessegnon vs. Antonio, lyö vetoa voittajasta!


Kuten jokaisessa Valioliigaottelussa niin myös tässä ottelussa ovat isot panokset. Ottelun häviäjä joutuu pukeutumaan vastapuolen jengin pelipaitaan ja kokemaan julkisen nöyryytyksen.

Myös West Hamin sponsorina toimiva vedonlyöntisivusto Betway on innostunut tästä eeppisestä FIFA 20 ottelusta. Betway on tuonut otteluun tarjolle vedonlyöntikertoimet. Kumman sinä uskot vievän kamppailun? Lyö alta vetoa!

FIFA 20: Tottenham - West HamTottenham - Ryan Sessegnon

Kerroin 1,85
Veikkaa Tottenham Hotspursin voittoa @1.85

West Ham - Michail Antonio

Kerroin 1,85
Veikkaa West Ham Unitedin voittoa @1.85Kohde löytyy: eSports -> Kaikki eSports -> FIFA 20

Tottenham – West Ham 20.03.2020 Klo 22.00 Live Stream


Voit seurata Tottenham – West Ham ottelun 20.03.2020 kokonaisuudessa ilmaisena live stream lähetyksenä. Kello 22.00 alkava ottelu streamataan suoran Twitch-palveluun. Pääset ottelun livelähetykseen tästä.