HJK ja HIFK iskivät yhteen Stadin Derbyssä - Katso tunnelmapalat

HJK ja HIFK iskivät yhteen Stadin Derbyssä - Katso tunnelmapalat
Juuri päättyneessä Stadin Derbyssä kotijoukkue HJK oli parempi maalein 2-1. Katsomossa tunnelma oli jälleen kerran aivan mieletön, kun molempien joukkueiden fanit pistivät parastaan.
Neljä aiempaa Stadin Derbyä päättyivät tasapeliin, mutta tänään HJK nappasi stadin herruuden itselleen voittamalla HIFK:n, maalein 2-1. Ottelu käynnistyi varsin räväkästi, kun Alfredo Morelos vei kotijoukkueen johtoon, kun ottelu oli vasta toisella peliminuutilla. Punapaidat eivät tästä häkeltyneet, vaan Esa Terävä toi vierailijat tasoihin kolme minuuttia myöhemmin.

Ottelusta näytti tulevan varsinainen maalijuhla, kun HJK siirtyi uudelleen johtoon, vain kuusi minuuttia HIFK:n tasoituksen jälkeen. Lopulta nigerialaishyökkääjä Nnamdi Oduamadin viimeistelemä osuma jäi ottelun voittomaaliksi. Ottelu oli totutusti hyvin tasainen, mistä kertoivat ottelun tilastotkin. Pallonhallinta oli HIFK:n hyväksi 52%-48% ja maalintekoyrityksiä kirjattiin molemmille joukkueille kirjattiin kahdeksan kappaletta. Toisella puoliajalla HIFK:lla oli parikin hyvää tilannetta tasoittaa ottelu, mutta paikkoja ei saatu hyödynnettyä.

Kokosimme Twitterin parhaat tunnelmapalat yhteen nippuun. Eikun fiilistelemään suomalaista jalkapallokulttuuria!