Nappaa ilmainen kalenteri - parhaat linkit tapahtumiin!

Nappaa ilmainen kalenteri - parhaat linkit tapahtumiin!
Veikkausbonukset.com tarjoaa lukijoilleen ilmaiset, tiheästi päivittyvät urheilukalenterit. Tutustu Formula 1-kalenteriin tai tilaa Jääkiekon MM-2021 kisakalenteri ja linkit suoraan vinkkeihin. Tulossa pian myös EURO2020 kalenteri!

Urheilutapahtumat ja vinkit kalenteriisi – ilmaiseksi!


Veikkausbonukset.com on ottanut käyttöönsä Stanza-kalenterialustan. Tämä mahdollistaa eri lajien ja vedonlyöntivinkkien tuomisen entistä paremmin lukijoidemme ulottuville. Tällä hetkellä on julkaistu päivittyvät Formula 1 kausikalenteri ja Jääkiekon MM-kisat kisakalenteri. Ja pian tullaan julkaisemaan myös oma kalenterikokonaisuus Jalkapallon EM-kisoihin. Ja kalenterit voit ottaa käyttöösi täysin ilmaiseksi!

Formula 1 kalenteri


Formula 1 kalenteriin tullaan päivittämään aina uusimmat vinkit ja tarpeellisimmat tiedot kuluvan kauden kisatapahtumista. Kalenterimerkintä sisältää vinkin aika-ajoihin tai itse kisaan, samasta paikasta pääset ketterästi myös lyömään vetoa parhaimmilla kertoimilla. Tilaa kalenteri omalle laitteellesi tästä:Jääkiekon MM-kisat 2021 kalenteri


Jääkiekon MM-kisat 2021 alkavat 21.5.2021. Lätkän MM-kisat kalenteri sisältää luonnollisesti otteluohjelman ja pääset myös kalenterin linkeistä katsastamaan viimeisimmät uutiset ja vedonlyöntivinkit kisoihin. Tilaa päivittyvä kalenteri omaan kalenteriinsa tästä!Jalkapallon EM-kisat 2021 kalenteri


Kesäkuun 11. päivä alkavat todella mielenkiintoiset Jalkapallon EURO2020-kisat. Huuhkajien ja muiden joukkueiden otteluohjelmasta pysyt parhaiten kärryillä lataamalla kalenterin omaan kalenteriisi. Päivittyvät ottelukohtaiset tiedot ja linkit tuoreisiin vedonlyöntivinkkeihin löydät näppärästi tämän kalenterin avulla. Kalenteri on nyt julkaistu ja sitä päivitetään koko ajan! Löydät latauslinkit siihen sivuiltamme tästä alapuolelta.
Ota kalenterit haltuun ja saat linkit näppärästi omaan kalenteriisi!

Seuraavassa linkit josta voit ladata tällä hetkellä aktiivisesti toimivat kalenterit:

Formula 1 kausikalenteri - lataa kalenteri täältä
Jääkiekon MM 2021 kisakalenteri - lataa kalenteri täältä
Euro 2020 kalenteri - lataa kalenteri täältäKalenterin voit ladata omaan Google, Exchange tai Outlook-kalenteriin. Voit myös halutessasi pyytää ICS-kalenteritiedoston omaan sähköpostiisi kalenterituontia varten. Luonnollisesti voit myös poistaa kalenterimme käytöstä mikäli et halua käyttää sitä enää jatkossa.