Katso Unibet TV:stä NHL-ottelut suorana ilmaiseksi!

Katso Unibet TV:stä NHL-ottelut suorana ilmaiseksi!
Unibet näyttää sivuillaan NHL-kauden 2021–22 jokaisen ottelun alkuperäisellä selostuksella!
Vedonlyöntisivusto Unibet tekee NHL-kaudella 2021/22 todellisen urheilukulttuuriteon kun sivuston Unibet TV näyttää tulevan NHL-kauden jokaisen ottelun suorana lähetyksenä!

Unibet jakoi heinäkuun lopussa tiedotteen, jossa sivusto kertoo, että Unibetin asiakkaat pääsevät syksystä alkaen katsomaan vedonlyönnin yhteydessä maailman suurimman ja kauneimman jääkiekkosarjan jokaisen ottelun suorana lähetyksenä alkuperäisellä selostuksella säestettynä. Mikä parasta kaikki NHL:n runkosarja- ja playoff-ottelut näkyvät sivuston asiakkaille automaattisesti veloituksetta, kun asiakkaan pelitilillä on rahaa vähintään yksi sentti (0,01€).NHL vedonlyönti & live-lähetykset kasvattavat jatkuvasti suosiotaan


NHL-vedonlyönti on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja sarja on yksi suomalaisten suosituimmista ja seuratuimmista urheilun ammattilaissarjoista. Unibetin emoyhtiö Kindred Group on jo pitkään tavoitellut NHL-lähetyksiä TV-tarjontaansa ja nyt kun tämä temppu onnistui, niin NHL tulee täydentämään Unibet TV:n runsasta urheilutarjontaa peräti kolmen vuoden ajan.

”NHL on panostanut viime vuosina selvästi myös eurooppalaisiin katsojiin, mikä näkyy lähes joka viikonloppu hyvään suomalaiseen katseluaikaan tulevina otteluina. Koko sarja ja etenkin nämä ”prime time” -ottelut ovat keränneet viime vuosina todella hyvin myös vedonlyöntivaihtoa, joten uskon etenkin viikonloppuiltojen livelähetystemme olevan erittäin seurattuja” kertoo Kindred Groupin Antti Tikka.

NHL:n lisäksi Unibet TV:n jääkiekko live stream tarjonnosta löytyvät ensi kaudella muun muassa Champions Hockey League, KHL, SHL sekä jääkiekon MM-kisat.