Live-veto toi imatralaismiehelle lähes 50 000 euron voiton - katso kuponki!

Live-veto toi imatralaismiehelle lähes 50 000 euron voiton - katso kuponki!
Jalkapallon EM-kisat ovat Huuhkajien osalta käynnistyneet loistavasti, mikä on näkynyt myös suomalaisten vedonlyöntikäyttäyttäytmisessä. Suomen voitot ovat tuoneet pelaajille mukavia voittoja ja sekaan on mahtunut myös todellisia jättipotteja.

NordicBet

Jättipotti jysähti tällä kertaa Etelä-Karjalaan


Imatralle osui maanantai-iltana melkoinen vetovoitto: 28-vuotias mies nimittäin asetteli peliyhtiö NordicBetillä jalkapallon EM-karsintapelien tauolla 15 eurolla peräti 11 kohteen liveveto-rivin – ja sehän osui, yli 3300:n suuruisella kertoimella, mikä tiesi 49 668 euron voittoa!

- Seurasin LiveTuloksista pelejä, ja ekan puoliajan jälkeen kelasin, että pakko laittaa "rekka" tulille.

Vedonlyöntiä ja kasinopelejä NordicBetillä harrastava imatralaismies tunnustaa, että usko ja siten myös ottelutilanteiden seuranta loppui häneltä pari minuuttia ennen pelien päättymistä.

Live-veto toi imatralaismiehelle lähes 50 000 euron voiton - katso kuponki!
NordicBetillä pelattu voittokuponki.

Hänen lapullaan oli nimittäin Kosovon vierasvoitto Bulgariasta, ja peli näytti päättyvän 2-2. Mutta niin vain Kosovon Elbasan Rashani iski pallon maaliin lisäajan kolmannella minuutilla, mikä varmisti todellisen jättipotin osumisen Imatralle.

EM-karsintapelien lisäksi voittaja oli valikoinut lapulle kohteita myös hieman eksoottisimmista sarjoista. Nigerian liigasta voittajaksi valikoitui maan pääsarjaa johtava Enyimba ja Islannin 2. divisioonasta niin ikään sarjan kärjessä keikkuva Selfoss.


Rashanin maalista riemuissaan imatralaismiehen lisäksi oli myös Bulgariaan matkustanut Kosovon faniryhmä.

Suomen menestys näkyy myös vedonlyönnissä


- Jalkapallon EM-karsinnoissa on näkynyt selvästi Suomessakin kasvanut kiinnostus maajoukkuetta kohtaan ja voidaankin puhua suoranaisesta vedonlyöntibuumista, iloitsee Head of Marketing Jussi Nurmi Betsson Groupilta, johon myös NordicBet kuuluu.

- Asiakkaiden aktiivisuus ja mielenkiinto olivat huippuluokkaa jääkiekon MM-kisoissa, mutta myös kesän perinteiset vedonlyöntilajit, kuten baseball ja pesäpallo, kiinnostavat suomalaisia myös tänä kesänä.

Futisrintamalla kesän päätapahtuma on tällä viikolla alkava Copa America.

- Copan huippuviihdyttävät matsit tarjoavat perinteisesti paljon live-pelattavaa. Peleissä riittää tapahtumia ja hienoja maaleja, Nurmi hehkuttaa.


Nordicbetiltä lippuja Blockfesteille!


Nappaa päivän korkein kerroin tai voita päivän suurimmat voitot NordicBetin ilmaiskierroksilla ja saat kaksi lippua Blockfesteille Tampereen Ratinaan 16-17. elokuuta.
nordicbet: osallistu kilpailuun & lunasta liput blockfesteille täältä >>

Lue lisää kampanjasta >>>