Kesä 2021 on täynnä mielenkiintoisia siirtohuhuja futiskentiltä

Julkaistu: 22.06.2021 09:57

Kesä 2021 on täynnä mielenkiintoisia siirtohuhuja futiskentiltä
Jalkapallon EM-kisat ovat kiihdyttäneet joka kesäiset jalkapallon siirtohuhut ennätysvauhtiin. Lue alta tämän hetken TOP 10 huhut.
Jalkapallon EM-kisat ovat ollut pari viikkoa käynnissä ja moni pelaaja on esiintynyt arvokisaviheriöllä edukseen. EM-kisat ovatkin luonnollisesti yksi futismaailman suurimmista näytönpaikoista ja työpaikkahaastatteluista. Ei olekaan mikään yllätys, että erilaiset siirtohuhut ovat lähteneet jälleen laukalle arvokisojen alla. Olemme keränneet tähän uutiseen TOP 10 siirtohuhut!

Harry Kane


Yksi kesän kuumimmista pelaajista siirtomarkkinoilla on Harry Kane. Tottenham-ikoni on itse ilmaissut haluavansa lähteä Pohjois-Lontoosta ja pelata ensi kaudella Mestarien liiga jalkapalloa. Tiettävästi Manchester City on tarjonnut Tottenhamille Kanesta 100 miljoonaa puntaa. Lisäksi Citizens on valmis tarjoamaan rahan lisäksi Tottenhamille Gabriel Jesuksen tai Raheem Sterlingin. Tottenham ei kuitenkaan ole näyttänyt vielä vihreää valoa Kanen lähdölle.
Cristiano Ronaldo


Ehkä kaikista villein siirtohuhu koskettaa Cristiano Ronaldoa. Espanjalaislehtien mukaan FC Barcelonan presidentti Joan Laporta haluaisi toteuttaa märän päivän unensa ja saada Cristianoa Ronaldo sekä Lionel Messin pelaamaan yhdessä Camp Noulla. Juventus on tiettävästi avoin Ronaldon myymiselle.

Barcelonan lisäksi Valioliigajoukkue Manchester Unitedin on sanottu haaveilevan Ronaldon ”Hollywood comebackista”.
Paul Pogba


Yksi ihan joka kesäinen kuuma peruna on Ranskan ja Manchester Unitedin tähti Paul Pogba. Pogba oli halukas lähtemään Englannista ja ManU:sta Jose Mourinhon aikakaudella mutta nyt ääni on ilmeisesti hieman muuttunut kellossa. Tuoreimpien uutisten mukaan Manchester Unitedin on tarjoamassa Pogballe uutta sopimusta, joka tekisi ranskalaisesta Valioliigan parhaiten palkatun pelaajan 400 000£ viikkopalkalla!

Toiset huhut kuitenkin vievät Pogbaa pois ManU:sta Espanjan La Ligaan ja Real Madridin. Tämä mahdollinen siirto liikuttaisi toiseen suuntaan toppari Raphael Varanea

.

Denzel Drumfries


Yksi jalkapallon EM-kisojen timanteista on ollut Hollannin 25-vuotias laitapuolustaja Denzel Drumfies. PSV-pelaaja oli jo ennen kisoja muutaman suurseuran kiikarissa mutta tällä hetkellä tiettävästi Everton, AC Milan, Inter Milan sekä Bundesliigajoukkue Bayern Munchen ovat osoittaneet kiinnostuksensa Drumfiesin palveluksia kohtaan.

Youri Tielemans


Belgian maajoukkuepelaajaa ja Leicester Cityn yksi avauskokoonpanon vakiokasvo Youri Tielemans on yhdistetty sekä Valioliigaseura Liverpooliin että Torinon jättiläiseen Juventukseen. Italialaisten lehtitietojen mukaan Juventus olisi jäämässä nuolemaan näppejään sillä Liverpoolilla näyttäisi olevan tällä hetkellä tarjota paremmat taloudelliset kannustimet Tielemansille.

Robin Goosens


Serie A seura Atalantan saksalainen laitapakki Robin Goosens on pelannut tähän mennessä hyvät kisat ja kun alla on vielä loistava kausi seurajoukkueessa niin miehellä piisaa ottajia. Goosens on ehkä tämän hetken huhutuin pelaaja, jonka perässä on ainakin: Manchester City, Manchester United, Leeds, Inter Milan, Bayern München, FC Barcelona sekä Juventus. Atalantan on lähes mahdoton olla myymättä miestä, jonka hintalappu on tällä hetkellä 30-40 miljoonan punnan paikkeilla.

Matteo Pessina


Myös toinen Atalanta-pelaaja, italialainen Matteo Pessina on esiintynyt EM-kisoissa edukseen ja herättänyt muiden seurojen mielenkiinnon. Atalanta pyrkii lehtitietojen mukaan kuitenkin pitämään kiinni 24-vuotiaasta pelaajasta, vaikka ainakin AC Milan sekä AS Roma ovat miehen kintereillä.

Caglar Soyuncu


Turkki oli näiden jalkapallon EM-kisojen yksi suurimmista pettymyksistä. Joukkue voittanut peliäkään ja maaliero oli ruma -7. Tästä huolimatta maajoukkueen ja Leicester Cityn toppari Caglar Soyuncu on monen seuran kiikarissa. Soyuncu pelasi loistavan kauden 2019/20 mutta päättynyt kausi oli loukkaantumisten sekoittama. Tästä huolimatta Chelsea on valmis pulittamaan turkkilaisesta 40£ miljoona. Football.london lehdessä on mietitetty jo Soyuncon pelinumeroa ja siirto pidetään varmana. Kauppa oli sinänsä hieman erikoinen, kun ottaa huomioon Chelsean nykyisen puolustuslinjan ja sen otteet viime kaudella…

Rui Patricio


Serie A seura AS Roma on aloittanut Wolwerhamptonin kanssa keskustelut Valioliigaseuran portugalilaismaalivahti Rui Patriciosta. Wolves pyytää 33-vuotiaasta maalivahdista 10 – 13 miljoonaa puntaa.

Danny Ward


Wolves on lähestynyt Leicesteriä Walesin maajoukkuevahdin Danny Wardin muodossa. Ward on pelannut EM-kisoissa hyvin ja Wolves on valmistautunut paikkaamaan Patriocion lähdön 27-vuotiaalla walesilaisella.