Kenestä EM-kisojen paras maalintekijä?

Kenestä EM-kisojen paras maalintekijä?
Kuka voittaa jalkapallon EM-kisojen Golden Boot-palkinnon? Listasimme todennäköisiä vaihtoehtoja ja parhaimmat kertoimet eri vedonlyöntisivustoilta.

Jalkapallo EM 2016 Golden Boot


Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät Ranskassa 10.6 ja maalikuninkuus on yksi mielenkiintoisistaa spekuloinnin aiheista. Ketkä ovat suosikkeja voittamaan tänä vuonna kisojen Golden Boot-palkinnon ja miksi? Kävimme läpi pelaajia ja minkälaisia kertoimia markkinoilta saa heidän maalikuninkuudelle.

Thomas Muller


Thomas Muller

Betway @8
Unibet @8

Betway: Lyö suurinta kerrointa tästä >>

Saksa kohtaa alkulohkossa Ukrainan, Puolan sekä Pohjois-Irlannin. Heillä on yksi kisojen helpoimmista alkulohkoista Ranskan kanssa. Tämän vuoksi Muller on yksi suosikeista voittamaan maalikuninkuuden.

Saksa tulee todennäköisesti voittamaan kaikki alkulohkon ottelunsa ja Mullerille varmasti pelataan paljon maalipaikkoja. Vierellä seisoo vielä kenties maailman taitavin syöttökone Mesut Özil, joten pallo löytää kyllä Mullerin lähellä vastustajan maalia.

Muller iski seurajoukkueessa tällä kaudella 25 maalia ja on tehnyt maajoukkueessa 31 maalia 70:ssä ottelussa. Betwayn kerroin 8,00 on eittämättä hyvä kokeilu ja voimme suositella sitä peleihin. Mikäli haluat tutustua sivustoon enemmän, lue myös Betway kokemuksia.

Cristiano Ronaldo


cristiano ronaldo

Betway @9
Unibet @9
Lyö suurinta kerrointa tästä

Cristiano Ronaldo on nostettu hyvin lähelle Mulleria suosikkina voittamaan kisojen maalikuninkuus. Kannattaa kuitenkin miettiä, onko tässä enemmän kyse herran brändistä ja kerrointa laskettu bookereiden toimesta tahalleen, sillä ihmiset haluavat häntä pelata kuitenkin. Ronaldolla kuitenkin on sauma tehdä paljon maaleja. Jokainen tietää hänen kykynsä ja Portugalillakin alkulohkossa asettuu vastaan Itävalta,Islanti sekä Unkari.

Portugali ei ole viime vuosina arvokisoissa menestynyt, mutta alkulohkossa heiltä odotetaan näitä maita vastaan voittoja. Ronaldo on aina Portugalin otteluissa todennäköisin maalintekijä.

Antoine Griezmann


Antoine Griezmann

Betway @10
Unibet @9
Lyö suurinta kerrointa tästä

Ranska saa vastaansa alkulohkossa Romanian, Albanian ja Sveitsin. Greizmann on varmasti yksi kisojen seuratuimmista pelaajista, sillä hänen loppukautensa seurajoukkueessa on ollut häikäsevä. Greizmann on johdattanut Atletico Madridin Mestarien Liigan finaaliin saakka ja ollut joukkueensa paras maalintekijä. EM-kisoissa hän saa vielä enemmän paikkoja, sillä Karim Benzema ei ole mukana Ranskan joukkueessa. Olisi yllätys, jos Greizmann ei olisi Ranskan kovin maalipyssy, mutta hänellekin löytyy omasta joukkueesta kova haasta Olivier Giroud.

Harry Kane


Harry Kane

Betway @15
Unibet @13
Lyö suurinta kerrointa tästä

Englannin maajoukkue näyttää pienoisen tauon jälkeen taas iskukykyiseltä. Vahvan kauden Tottenhamissa pelannut hyökkääjä saa vierelleen hyviä pelaajia niin omasta joukkueesta kuin muualtakin. Häntä ruokkii varmasti pelaajat kuten Raheem Sterling ja Dele Alli. Mielenkiintoinen tilastofakta Harry Kanen pelistä on, että hän on tällä kaudella iskenyt keskimäärin maalin joka kuudennella laukauksellaan. Tämä on useammin kuin Messi taikka Ronaldo. Englannin onnistuessa turnauksessa, Harry Kane on mahdollinen maalitilaston kärkinimi hänkin.

Robert Lewandowski


Robert Lewandowski

Unibet @16
Lyö suurinta kerrointa tästä

Puolan menestys riippuu paljolti, miten Euroopan yksi parhaista maalintekijöistä onnistuu henkilökohtaisesti. Parhaan kautensa Bayern Munchenissä pelannut hyökkääjä iski kaudella 30 maalia. Puolan maajoukkueessa Levandowski on iskenyt vakuuttavat 34 maalia 75:ssä ottelussa. Puolakin saattaa olla vahvoilla alkulohkossa Ukrainaa ja Pohjois-Irlantia vastaan. Levandowski saattaa räväyttää itsensä näissä otteluissa korkealle maalitilastossa.

Romelu Lukaku


Romelu Lukaku

Unibet @18
Betway @17
Lyö suurinta kerrointa tästä

Belgialta odotettiin yllätystä viime MM-kisoissa, mutta he eivät täyttäneet odotuksia. Belgia oli jopa Fifan rankingissa ykkösenä, mutta on nyt tippunut Argentiinan alle kakkoseksi. Belgian maalitoivo on heidän taitava hyökkääjä Romelu Lukaku, joka on hyvin fyysinen ja vahva pelaaja. Lukaku taistelee avauskokoonpanon paikasta, mutta tulee todennäköisesti aloittamaan, sillä Christian Benteken kausi Liverpoolissa ei ollut kovin mairitteleva odotuksiin nähden. Belgialla on vaikeampi alkulohko, mutta jos joukkue pystyy pelaamaan vahvuuksillaan ja päästämään Lukakun irti, voi verkko heilua hänen toimestaan monesti.

Olivier Giroud


Olivier Giroud

Betway @17
Lyö suurinta kerrointa tästä

Ranskan toinen maalitykki kisoissa on mitä todennäköisemmin Olivier Giroud. Vedonlyöntitoimistojen näkövinkkelistä Greizmann on kuitenkin todennäköisempi voittamaan maalikuninkuuden. Kun joukkueessa on toinen kova maalintekijä, on kertoimet luonnollisesti korkeampia. Maalintekijä kuitenkin kun saa vainun, niin jälki on yleensä tuhoisaa. Giroud on luonnollinen maalintekijä ja ei ole mahdoton skenaario, että vain toinen Ranskan maalitoivoista onnistuisi kunnolla.

Testaa parhaita vedonlyöntibonuksia tästä