Jere Karalahti ennakoi Suomi-Tanska puolivälierää

Jere Karalahti ennakoi Suomi-Tanska puolivälierää
Jere Karalahti ennakoi videolla Suomen mahdollisuuksista puolivälierässä Tanskaa vastaan. Videon lopulla Karalahden oma veikkaus ottelun lopputuloksesta!
Jere Karalahti ja Aki Linnanahde ennakoivat Expektin Brotherpuckers-videolla Suomi - Tanska puolivälieräottelua. Videon alussa Karalahti käy läpi avainasiat, minkä takia Suomi oli niin hyvä Kanadaa vastaan ja mitkä ovat ne seikat, jolla Suomi pystyy etenemään turnauksessa vieläkin pidemmälle.

KATSO MYÖS: KARALAHDEN UUTUUSKIRJA JULKI!

Jere Karalahti kirja on nyt saatavissa ilmaiseksi Expektin kautta. Linnanahde ja Karalahti ovat jo tuttuja näkyjä Expektin vedonlyöntisivustolla, missä kirja on nyt myös tarjolla.

Kirjan saa, kun avaa pelitilin Expektille, osallistuu kampanjaan ja tekee vähintään 20€ talletuksen. Tarjous on voimassa 24.9.2017 saakka.
Expekt: Lunasta ilmainen Jere -kirja tästä >>

Karalahden veikkaus Suomi - Tanska otteluun


Videon lopulla Karalahti esittää oman veikkauksensa ottelun lopputuloksesta. Karalahden mielestä Suomi voittaa ottelun selkeästi ja esittää mahdolliset tulosvedot 5-1 ja 6-2.Mistä parhaat kertoimet Jeren veikkaukselle?


Jeren veikkauksille löytyy kertoimet usealta eri sivustolta. Kävimme läpi kolme parasta molemmille lopputuloksille.

Ylivoimasesti parhaimmat kertoimet Karalahden tulosveikkauksille löytyi Expektiltä sekä Nordicbetiltä. 5-1 tulokselle saa jopa kertoimen 20 Expektiltä ja 6-2 tulokselle Nordicbetiltä makoisan 35! Pääset liittymään sivustoille lyömään nämä vedot suoraan alhaalta.

5-1


Nordicbet @13
Vikibet @12

6-2


Nordicbet @35
Unibet @27

Hyödynnä Expektin 50€ riskitön veto ilman kierrätysvaatimuksia


Korkeimman kertoimen lisäksi Expekt antaa nyt kaikille uusille liittyneille pelaajille 50€ riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimuksia. Kun lyöt siis 50€ vedon, sen mennessä väärin panoksesi palautetaan täysimääräisenä ilman minkäänlaisia kierrätysehtoja. Voit lukea lisää tarjouksesta täältä.