Joel Pohjanpalo huimassa vireessä - Lyö veto seuraavista osumista!

Joel Pohjanpalo huimassa vireessä - Lyö veto seuraavista osumista!
2. Bundesliigassa pelaava Joel Pohjanpalo on ollut sarjan tehopelaaja koronatauon jälkeen. Monta maalia mies vielä tekee ennen kauden päättymistä?
Suomen tämän hetken kuumin jalkapalloilija heittämällä 2. Bundesliigassa Hamburger SV:ssä pelaava Joel Pohjanpalo. 25 – vuotias Jolle ei päässyt tänä kesänä suunnitellusti yhdessä Huuhkajien kanssa irti jalkapallon EM-kisoissa, mutta mies on päättänyt ottaa ilon irti loppukaudesta Saksan kentillä.

Pohjanpalo on pelannut nyt koronatauon jälkeen kuusi ottelua HSV:n paidassa, iskien näissä yhtä monta osumaa. 24. toukokuuta pelatussa HSV – Bielefield ottelussa Pohjanpalo jäi maaleitta mutta tämän jälkeen suomalainen on nakutellut viisi byyriä neljään edelliseen otteluun. Pohjanpalon vahva vire on nostanut perinteikkään hampurilaisseuran 2. bundesliigan toiselle sijalle ja lähelle ensi kauden Bundesliiga paikkaa!Osuuko Joel Pohjanpalo jälleen?


Hamburg SV ja Joel Pohjanpalo ovat seuraavan kerran tulessa tiistaina 16.6.2020 kun HSV isännöi Volksparkstadionilla vain pari pistettä putoamisviivan yläpuolella olevaa Vfl Osnabrückia. Osnabrück ja HSV ovat kohdanneet toisensa kymmenen vuoden sisällä vain kolmesti eikä HSV ole kyennyt voittamamaan pikkukaupungin joukkuetta kertaakaan. Tästä ottelusta voitto olisi elintärkeä suoran nousun kannalta. Ja kenenköhän muun kuin Pohjanpalon harteille viriteltäisiin sankarinviittaa…

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti kertoimia 2. bundesliigaotteluihin ja myös maalintekijävetojen asettaminen on mahdollista. Pohjanpalo teki toissakierroksella kaksi maalia ja tuolloin vedonlyöjät kotiuttivat tuplamaaleilla panoksen parhaimmillaan 13.00 kertaisesti. Edellisessä pelissä mies iski kertaalleen tehden samalla ottelun avaus- että voittomaalin ja näillekin veikkauksille oli kertoimet kohdillaan.

Minkälaista jälkeä syntyy tiistaina 16.06.2020? Alla muutamia vedonlyöntikertoimia Pohjanpalo vedonlyöntiin: