Voiko Jokerit vielä tyriä jatkopaikan & onko Marjamäen pesti vaarassa?

Voiko Jokerit vielä tyriä jatkopaikan & onko Marjamäen pesti vaarassa?
Helsingin Jokerit tosipaikan edessä KHL:n playoffeissa. Jatkuuko Lokomotivin ilmiömäinen vire loppuun asti?
Voiko Jokerit vielä tyriä jatkopaikan & onko Marjamäen pesti vaarassa?

Jokerit aloitti upeasti KHL:n playoff-sarjan Lokomotivia vastaan kolmella voitolla. Ratkaiseva neljäs voitto on usein se hankalin rasti, ja Jokerit onkin nyt tosipaikan edessä kun Lokomotiv on ottanut kaksi pakkovoittoa. Todennäköisyydet ovat kuitenkin edelleen vahvasti Jokerien puolella. Helsinkiläisten jatkopaikan kerroin NordicBetillä on vaivaiset 1.17 ja Lokomotivin 5.00, mutta koska Jokerit joutuu lentämään jälleen keskiviikoksi Jaroslaviin, tilanne on kihelmöivä. Keskiviikon ottelussa Lokomotivin kotivoitosta saisi kertoimen 2.55 ja vierasvoitosta lähes saman, 2.40.

NordicBet on avannut kohteen myös kauhuskenaariolle eli Jokerien putoamiselle. Se olisi kolmen voiton jälkeen sellainen isku, joka voisi koitua päävalmentaja Lauri Marjamäen kohtaloksi. Lokomotiv – Jokerit pelataan keskiviikkona 11. maaliskuuta ja ottelusarjan mahdollinen seitsemäs ottelu perjantaina 13. maaliskuuta.

"Avasimme kohteen siitä, että Jokerit ei mene tästä jatkoon ja Lauri Marjamäki saa potkut maaliskuun loppuun mennessä. Kerroin tälle yhdistelmälle on kuitenkin peräti 20, joten erittäin epätodennäköinen tapahtumasarjahan se olisi" myöntää kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.


Uusille pelaajille nyt 10€ talletuksella jopa 60€ pelirahaa NordicBetille. Liity sivustolle tästä ››

Lähde: Betsson Group