VIDEO: AS Roma viime hetken voittoon - Mourinho juhli kuin viimeistä päivää!

VIDEO: AS Roma viime hetken voittoon - Mourinho juhli kuin viimeistä päivää!
Älä koskaan muutu, pysy sellaisena kuin olet Jose Mourinho! Jalkapallomaailman yksi värikkäimmistä persoonista innostui isoihin voitonjuhliin Sassuolo ottelun päätteeksi.
Italian Serie A:ssa pelattiin viime viikonloppuna sarjan kolmas ottelukierros. Sarjan suursuosikki Juventus hävisi jälleen eikä joukkueella ole kasassa kuin yksi piste kolmesta ensimmäisestä ottelusta. Sen sijaan viime kausilla mestaruustaistelun ulkopuolelle useaan otteeseen jäänyt AS Roma on aloittanut kauden todella vahvasti ja joukkue nappasi sunnuntain ottelussa Sassuoloa vastaan kolmannen peräkkäisen täyden pistepotin. Voitolla joukkue nousi sarjakärkeen yhdeksällä pisteellä ja maalierolla 9-2.

The Special One on Rooman uusi hallitsija


AS Roman hyvän startin takana on seuran uusi manageri Jose Mourinho. The Special Onen ajan huipulla povattiin olevan jo ohi mutta alkukausi Roomassa on ollut loistava. Portugalilaisvalmentaja näyttää myös viihtyvän silmin nähden hyvin ikuisessa kaupungissa.

AS Roman kotiottelu Stadio Olimpicolla Sassuoloa vastaan oli Jose Mourinhon 1000. ottelu ammattilaismanagerina. Voitto merkkipaalun rikkoneesta ottelusta oli Mourinholle ilmeisen tärkeä ja helpottava sillä Veikkausbonukset.com toimituksessa ei muisteta ihan heti, milloin lusitaanikoutsi olisi viimeksi intoutunut yhtä railakkaisiin maalijuhliin mitä sunnuntaina nähtiin. Ottelu näytti päättyvän 1-1 mutta AS Roman El Shaarawy räjäytti pankin ja sytytti Mourinhon ilmiliekkeihin iskemällä otellun voittomaalin ajassa 90+1.

Johdattaako Mourinho AS Roman aina Scudettoon asti?


Jose Mourinholla on nyt urallaan 639 voittoa 1000. ottelusta. Manageri kertoi ottelun jälkeen, että hän oli "koko viikon valehdellut sekä itselleen että pelaajilleen ettei tuhannesottelu ole hänelle sen erityisempi kuin aikaisemmat pelit – vaikka tosiasiassa ottelu oli todella iso ja hän ei halunnut missään nimessä hävitä sitä ja muistella lopun elämäänsä, miten juuri tuo ottelu päättyi tappioon."

Lisäksi Mourinho veisteli, että hän tunsi itsensä ottelun voittomaalin syntyessä jälleen 12 – vuotiaaksi pikku Joseksi, joka vasta haaveili urasta jalkapallon parissa. ”En tuntenut itseäni 58-vuotiaaksi, tunsin itseni lapseksi ja juoksuni juhlimaan oli lapsen riemukasta juoksua.”

Johdattaako Jose-Setä nuoruuden innolla viritettynä AS Roman aina Italian mestaruuteen asti tämän kauden päätteeksi? Vedonlyöntisivustot pitävät AS Romaa tällä hetkellä neljänneksi suurempena mestarisuosikkina nappamaan Scudeton ensimmäisen kerran sitten kauden 2000-01.