Loistouutisia - Katso MM-kiekon kaikki ottelut ilmaiseksi netissä!

Loistouutisia - Katso MM-kiekon kaikki ottelut ilmaiseksi netissä!
Meillä on kaikille jääkiekon ystäville loistavia uutisia! Näet kaikki MM-jääkiekon ottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä netissä!
Mistä näkee Jääkiekon MM-kisat 2021?Jääkiekon MM-kisoista vapaalla kanavalla näkyy Suomessa vain ja ainoastaan Leijonien ottelut, mitkä näet MTV3 -kanavalla. Muut ottelut näkyy vain C More -palvelussa, mikä maksaa 29,95€ kuukaudessa.

Onneksi nyt pääset katsomaan kuitenkin kaikki ottelut ilmaiseksi netissä. Ilmaisen vaihtoehdon kisojen seuraamiseen tarjoaa kaksi suomalaisten suosikki vedonlyöntisivustoa:Näin näet ottelut Nordicbetilla


Nordicbet.com -sivusto näytti kaikki Jääkiekon MM-kisojen 2019 ottelut ja näet sivustolla kaikki Lätkän MM-kisojen ottelut ilman kuukausimaksuja myös vuonna 2021. Näet kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorana ja ilmaiseksi Nordicbetilla. Nordicbet.com näyttää live stream-palvelussaan jokaisen MM-kisojen ottelun suorana suomalaisille.

Pelien katsominen Nordicbetillä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Nordicbet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi.

 1. Siirry tästä Nordicbetille >>
 2. Rekisteröi ilmainen pelitili
 3. Tee 10€ talletus *
 4. Näet kaikki ottelut Nordicbetilla - palvelu toimii myös puhelimella ja tabletilla

* Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€, jotta voit nähdä jääkiekon MM-pelit livenä. Minimitalletus Nordicbetilla on 10 euroa.

Muita maksuja ei ole, eli yhden talletuksen jälkeen voit katsoa kaiken urheilun ilman kuukausimaksuja. Talletuksen voit tehdä helposti esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai pankki/luottokortilla. Alla on lueteltu kaikki talletustavat.

Nordicbet: Siirry katsomaan kaikki jääkiekon MM-ottelut suorana >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin

 • Verkkopankkisiirto (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
 • Tavallinen pankkisiirto
 • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä Nordicbetin 500% talletusbonus


Vedonlyöntisivusto NordicBet tarjoaa yhteistyössä VB:n kanssa kaikille uusille pelaajille loistavan tarjouksen, sillä ensimmäiselle talletukselle saa nyt jopa 500% talletusbonuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että teet vain 10€ talletuksen ja saat tilillesi 60€ pelirahaa. Nyt voit siis 10€ talletuksella tehdä 50€ tilin sekä nähdä MM-kisat ilmaiseksi!

Nordicbetilta MM-kiekkoa ilman kuukausimaksuja

Unibet live stream


Unibet tarjoaa omassa Unibet TV palvelussaan live stream -lähetykset muun muassa KHL otteluihin, monikansalliseen CHL-sarjaan sekä tietysti jääkiekon MM-kisoihin! Ottelut voi katsoa hyvällä kuvanlaadulla ilman kuukausimaksuja.

Jotta voit katsoa Unibetin lähetyksiä, sinun tulee ensiksi rekisteröidä ilmainen pelitili. Voit tehdä sen Unibetin sivustolla: www.unibet.com

Tämän jälkeen sinun tulee tehdä ensimmäinen talletuksesi. Jotta voit katsoa ottelut, sinulla tulee olla vain yksi sentti (0,01€) pelitilillä rahaa. Saat siis yhdellä sentillä katsottua netistä kaikki MM-kisalähetykset ilman erillisiä kuukausimaksuja. Tämän lisäksi Unibetin livestream-palveluita kehitetään koko ajan ja tarjolle tulee aina enemmän ja enemmän urheilua.

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

 • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
 • Tavallinen pankkisiirto
 • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard

Toimi näin:Hyödynnä Unibetin MM-kisat tarjous ja veikkaa Suomen maailmanmestaruutta!


Kaikki uutena liittyvät asiakkaat Unibetllä saavat MM-kisojen alkuun asti tervetulotarjouksena peräti 50.00 kertoimen Suomen MM-kullan voitolle! Ja jos Suomi ei voita sitä kirkkainta, niin Unibet palkitsee siitä huolimatta uudet asiakkaat 5x10€ ilmaisvedolla.

Minimitalletussumma huipputarjouksen lunastamiseksi on vain 20€.

Unibetilta MM-kiekkoa ilman kuukausimaksuja sekä massiivinen tarjous Leijonien maailmanmestaruudelle

Voit lukea aiheesta lisää: