Loistouutisia - Katso MM-kiekon kaikki ottelut ilmaiseksi netissä!

Julkaistu: 01.12.2018 12:00


Loistouutisia - Katso MM-kiekon kaikki ottelut ilmaiseksi netissä!
Meillä on kaikille jääkiekon ystäville loistavia uutisia! Näet kaikki MM-jääkiekon ottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä netissä!
Mistä näkee Jääkiekon MM-kisat 2019?Jääkiekon MM-kisoista vapaalla kanavalla näkyy Suomessa vain ja ainoastaan Leijonien ottelut, mitkä näet MTV3 -kanavalla. Muut ottelut näkyy vain C More -palvelussa, mikä maksaa 29,95€ kuukaudessa.

Onneksi nyt pääset katsomaan kuitenkin kaikki ottelut ilmaiseksi netissä. Nordicbet.com -sivusto näytti kaikki Jääkiekon MM-kisojen 2018 ottelut ja todennäköisesti näet kaikki Lätkän MM-kisojen ottelut ilman kuukausimaksuja myös vuonna 2019. Näet kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorana ja ilmaiseksi Nordicbetilla. Nordicbet.com näyttää live stream-palvelussaan jokaisen MM-kisojen ottelun suorana suomalaisille.

Näin näet ottelut Nordicbetilla


Pelien katsominen Nordicbetillä on helppoa. Sinun tulee vain liittyä Nordicbet-vedonlyöntisivustolle ja tehdä talletus pelitilillesi.

  1. Siirry tästä Nordicbetille >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee 10€ talletus *
  4. Näet kaikki ottelut Nordicbetilla - palvelu toimii myös puhelimella ja tabletilla

* Pelitilisi saldon tulee olla vähintään 1€, jotta voit nähdä jääkiekon MM-pelit livenä. Minimitalletus Nordicbetilla on 10 euroa.

Muita maksuja ei ole, eli yhden talletuksen jälkeen voit katsoa kaiken urheilun ilman kuukausimaksuja. Talletuksen voit tehdä helposti esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai pankki/luottokortilla. Alla on lueteltu kaikki talletustavat.

Nordicbet: Siirry katsomaan kaikki jääkiekon MM-ottelut suorana >>


Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin


  • Verkkopankkisiirto (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Voit lukea aiheesta lisää:



Hyödynnä Nordicbetin talletusbonus ja ilmaisvedot


Kaikki uutena liittyvät asiakkaat Nordicbetillä saavat ensimmäiselle talletukselleen 100% bonuksen. Tämä tarkoittaa, että talletuksesi määrä tuplataan ja pelitilillesi saat tuplasti sen verran rahaa käytettäväksi, mitä olet sinne laittanut.

Mitä enemmän talletat, sitä enemmän saat bonusta. Suosittelemmekin siis tallettamaan hieman enemmän kuin minimitalletuksen 10€, sillä hyödyt siitä bonusrahan muodossa. Bonuksen maksimi määrä on 100€, jonka saat 100€ talletuksella.

Nordicbetilta MM-kiekkoa ilman kuukausimaksuja