Kuka voittaa Liigan runkosarjan pistekuninkuuden?

Kuka voittaa Liigan runkosarjan pistekuninkuuden?
Vedonlyöntiyhtiö NordicBet analysoi Liigan parhaat pistemiehet. Lue alta kertoimenlaskijan kommentit!
Jääkiekkoliigan pistepörssivoitosta käydään tällä kaudella komea lopputaisto. Runkosarjaa on jäljellä viitisen ottelua ja puolitoista viikkoa, ja kärkikuusikko on kolmen pisteen sisällä toisistaan. Tämän hetken kärkinimi on todellinen yllätysmies, JYPin Julius Nättinen (52 pistettä), kannoillaan Eemeli Suomi (Ilves, 51), Justin Danforth (Lukko, 51), Jesse Puljujärvi (Kärpät, 51), Kristian Kuusela (Tappara, 50) ja Juho Lammikko (Kärpät, 49).

"Maalipörssin ylivoimainen ykkönen (Nättinen) ei ollut NordicBetin pitkillä ehdokaslistoilla ennen kauden alkua lainkaan, eivätkä veikkaajat myöskään pyytäneet häntä kohteeksi nostamaan. Siten hänen voittonsa sopisi tietysti yhtiölle mainiosti" naurahtaa kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Selkeästi eniten pelimerkkejä pistepörssivoittoon lyötiin ennen kauden alkua Lukossa loistaneen Justin Danforthin puolesta. Hänen kertoimensa oli neljänneksi pienin. Myös Puljujärveen uskottiin vahvasti, ja jonkin verran myös Kuuselaan ja Suomeen. Maalipörssissä pelaajien ykkössuosikit Charles Bertrand (Tappara) ja Juhamatti Aaltonen (Pelicans ja Kärpät) ovat jäämässä varsin kauas Nättisen lukemista.

"Joskus kausivedoissa voitot maksetaan pelaajille jo hyvissä ajoin etukäteen, kuten Liverpoolin Valioliigamestaruuden kohdalla tällä kaudella tapahtui. Pistepörssin osalta tätä ei tosiaankaan tehdä, vaan nyt saadaan jännittää viimeisen runkosarjakierroksen loppumimuuteille asti" Wennerkvist iloitsee

Lähde: Betsson Group