Vedonlyöntikertoimet avattu Huuhkajien EM-otteluihin!

Vedonlyöntikertoimet avattu Huuhkajien EM-otteluihin!
Vedonlyöntiyhtiö NordicBet antaa Suomelle pienet mahdollisuudet EM-kisojen lohkovaiheen otteluissa. Lue alta kertoimenlaskijan kommentit!
Vedonlyöntikertoimet avattu Huuhkajien EM-otteluihin!

Jalkapallon EM-kisat alkavat reilun kolmen kuukauden kuluttua kesäkuun puolessa välissä. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet on nyt myös avannut kertoimet Huuhkajien otteluihin, joihin Suomi lähtee altavastaajana.

Suomi ei kuitenkaan NordicBetin mielestä lähde otteluihin täysin nollajoukkueena. Avausottelussa 13. kesäkuuta Tanskan voittokerroin on tällä hetkellä 1,60 ja toisessa ottelussa Venäjän vastaavasti 1,74. Belgian kerroin Suomea vastaan on vain 1,33.

"Näin aikaisessa vaiheessa avattavissa kohteissa ennakkosuosikkien kertoimet ovat usein hivenen normaalia korkeammalla, koska niin paljon asioita ehtii vielä tapahtua ennen kesäkuuta" kertoo kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.
Kokoonpanojen varmistumiseen vielä tovi


Kisajoukkueiden julkaisuun on vielä hyvä tovi, ja ensin edessä ovat harjoitusottelut maalis- ja kesäkuussa. Huuhkajien osalta suuria yllätyksiä ei pitäisi olla luvassa, ainakaan jos loukkaantumissuma ei pääse yllättämään.

NordicBetillä on mahdollista lyödä vetoa siitä, nouseeko esimerkiksi Niklas Moisander tai Roman Eremenko vielä kisakoneeseen tai kuka kruunataan turnauksen lopuksi EM-kisojen voittajaksi. Myös maalikuninkuutta voit veikata, jossa mm. Harry Kane on suosikkina ja Teemu Pukki saa hurjaa 81,00 kerrointa.

Voit myös lukea lisää EM-kisojen vedonlyönnistä ja mielenkiintoisista kohteita erilliseltä sivultamme: Jalkapallon EM-kisat kertoimet


Lähde: Betsson Group