NBA-tähti LeBron James on 36-vuotta!

NBA-tähti LeBron James on 36-vuotta!
Los Angeles Lakersin suurin tähti LeBron James viettää syntymäpäiviään keskiviikkona 30. jouluukuta. Veikkausbonukset onnittelee King Jamesia!
Yksi koripallomaailman suurimmista nimistä on ehdottomasti LeBron James. Mittavan uran tehnyt jenkkitähti edustaa NBA-kaudella 2020-21 Los Angeles Lakersia. Keskiviikkona 30. joulukuuta hän juhlii 36-vuotis syntymäpäiviään!LeBron Jamesin ura hakee vertaistaan


Miehen huikea ura on varmasti päällisin puolin tuttu kaikille NBA-koripalloa seuraavilla penkkiurheilijoille mutta otetaanpa pieni kertaus. Akronin pikkukaupungissa Ohiossa syntynyt James varattiin NBA:han kesällä 2003 ja kuinkas muutenkaan kuin ykkösvarauksena. Miehen nappasi tuolloin Cleveland Cavaliers, joka oli aivan pähkinöissä jo lukiossa kovaa jälkeä tehneestä ja muutaman Ohion Mr. Basketball tittelin voittaneesta jässikästä.

LeBron pelasi kaudet 2003-2010 Clevelandissa mutta joukkue ei yltänyt tuolloin kuin kerran NBA-finaaleihin missä tuli tukkaan San Antonio Spursilta (2007). LeBron vaihtoi lopulta maisemaa Miamiin missä hän voitti Miami Heatin kanssa kaksi NBA-sormusta sekä kolme NBA MVP player palkintoa. Vuonna 2014 LeBron palasi Cavs-nuttuun ja Clevelandin ylpeys pelasi neljä kertaa peräkkäin Golden State Warriorsin kanssa finaaleissa. Ainoa mestaruus tuli kauden 2015-2016 päätteeksi kun Cavs päätti peräti 52 vuoden mittaisen kirouksen ja toi merkittävän urheiluvoiton Clevelandiin. Toisen Cavaliers reissun jälkeen King James lähti vuonna 2018 Los Angeles Lakersiin, jossa hän juhli viime kauden päätteeksi uransa neljättä NBA-mestaruutta.

Muun muassa nämä saavutukset löytyvät LeBron Jamesin CV:stä:

  • 4 x NBA-mestari
  • 4 x NBA Finaalien MVP
  • 4 x NBA MVP
  • 16 x NBA All-Star pelaaja
  • Pelannut urallaan kahdeksan kertaa putkeen NBA-finaaleissa
  • Yksi neljästä pelaajasta historiassa, joka on pelannut urallaan 10. NBA-finaalissa
  • Kaikkien aikojen pistetilaston kolmonen Kareem Abdul-Jabbarin ja Karl Malonen jälkeen.

Los Angeles Lakers ja James mestarisuosikkejaJoukkue, jossa LeBron James pelaa on luonnollisesti myös suursuosikki NBA:n mestarijoukkueeksi. King Jamesin edustama LA Lakers onkin muun muassa vedonlyöntisivusto Casumon listoilla nostettu mestaruuskertoimissa ykköshevoseksi voittajakertoimella 3.30.James on moninkertainen MVP-pelaaja niin finaaleissa kuin koko kaudella. Tällä kaudella LeBron tuskin voittaa MVP-palkintoa sillä Lakersin kokoonpano on todella vahva eikä joukkueen menestys rakennu eikä nojaa yhden pelaajan varaa.San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers 31.12.2020 Klo 03:30


Lebron James sekä LA Lakers ovat seuraavan kerran tulessa keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun San Antonio Spurs isännöi Lakersia AT&T Centerissä. Lakers lähtee otteluun vahvana ennakkosuosikkina. Voit katsoa LeBronin juhlaottelun esimeriksi vedonlyöntisivusto Betsafen live stream lähetyksen välityksellä.