Linnan juhlat 2016 - Lyö vetoa Haukion puvusta!

Julkaistu: 04.12.2016 17:29


Linnan juhlat 2016 - Lyö vetoa Haukion puvusta!
Itsenäisyyspäivän vastaanotto järjestetään taas tuttuun tapaan 6.12.2016. Suomi juhlii 99-vuotiasta itsenäistä Suomea Tasavallan presidentin isännöimänä. Voit lyödä vetoa Presidentin puolison puvun väristä. Voit myös lyödä vetoa siitä, että tuleeko joku tapahtumaan lenkkarit jalassa!
Suomi juhlii tiistaina 6.12.2016 99-vuotiasta itsenäistä Suomea. Itsenäisyyspäivän juhlintaan liittyy luonnollisesti Tasavallan presidentin isännöimät Linnan juhlat. Juhlat telelvisioidaan ja koko Suomen kerma on jälleen kerran kokoontumassa.

Itsenäisyyspäivän juhlaperinne sai alkunsa vuonna 1919, kun tuolloin isäntänä toimi K.J. Ståhlberg. Tuolloin vieraita oli vain sataviisikymmentä ja vastaanotto kesti vain tunnin. Juhlat on järjestetty tuosta asti vuosittain. Vuonna 1922 juhlat muuttuivat nykyiseen muotoonsa, mutta juhlia on jäänyt myös välistäkin. Pelkästään vuosien 1931 ja 1952 välillä juhlat jäivät järjesteämättä lähes ykmmenen kertaa.

Linnan juhlissa seurataa tarkkaan juhlaväen pukeutumista ja hyvin erikoisiakin asukokonaisuuksia on nähty. Vaikka Linnan juhlat eivät olisi juuri sinun juttusi, voit nyt lyödä vetoa juhlista! Mr. Green tarjoaa tämän vuoden juhliin kaksi erikoiskohdetta, joista voit lyödä vetoa!

Mr Green

Pukeeko Jenni Haukiota vihreä väri?


Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio on ihastuttanut itsenäisyyspäivän vastaanotossa jo seitsemänä vuonna. Haukion yllä on nähty monenvärisiä kauniita pukuluomuksia, mutta yhtäkään vihreää mekkoa ei olla hänen päällään vielä nähty. Onko rouvan Haukion värivalinta tänä vuonna herrasmiesmäisen tyylikäs vihreä? Voit panostaa tapahtumaa Mr Greenillä kertoimella 2.0, 6. joulukuuta kello 18:55 saakka.

Toistuuko #tennarigate?


Etiketissä pysyminen on herrasmiehelle kunnia-asia. Linnan juhlissa on tiukka etiketti, jota rikotaan usein vain harkitusti. Vuonna 2010 Linnan juhlissa nähtiin toistaiseksi ainoan kerran tennarit, kun Paleface saapui Linnan juhliin Adidaksen Superstarit jalassa. Aiheuttaako tänä vuonna kukaan tennariskandaalia Linnassa? Kertoimiksi Mr Green antaa tapahtumalle huikeat 10.0. Vetoja otetaan vastaan aina viimeisen vieraan saapumiseen asti