Vedonlyöntiyhtiöt kärsivät Valioliiga-avauksessa tuntuvia tappioita

Vedonlyöntiyhtiöt kärsivät Valioliiga-avauksessa tuntuvia tappioita
Suomalaisten tapa pelata omien puolesta tuotti reiluja tappioita useille eri vedonlyöntiyhtiöille, kun Norwichin Teemu Pukki iski maalin vierasottelussa Liverpoolia vastaan.
Vedonlyöntiyhtiöt kärsivät Valioliiga-avauksessa tuntuvia tappioita

Teemu Pukin maaliin uskottiin Suomessa - kansainväliselle peliyhtiölle tuntuvat tappiot


Valioliiga starttasi viime viikolla monelle suomalaiselle mieluisalla tavalla: Liverpoolin kannattajat saivat nautiskella isosta voitosta, ja useimmille makoisaa oli myös nähdä tämän vuosikymmenen ensimmäinen suomalaismaali Valioliigassa.

Vedonlyöjät Suomessa myös uskoivat poikkeuksellisen vahvasti siihen, että nousija-Norwichin Teemu Pukki onnistuu maalinteossa heti kivikovan Liverpoolin vieraana. Pukin maalin puolesta lyötiin ahkerasti vetoa esimerkiksi Betssonilla.


Teemu Pukin ensimmäistä valioliigaosumaa kelpaa katsella yhä uudestaan.

- Yksittäisenä kohteena pelivaihto Liverpool-Norwichin ympärillä oli ajankohtaan nähden poikkeuksellisen suuri. Suomessa kolme neljäsosaa kaikista maalintekijävedoista lyötiin Pukin kautta, paljastaa Head of Marketing Jussi Nurmi Betssonilta.

Pukin maalimääristä pystyy yhä lyömään vetoa


Pukki-party ja siihen yhdistetty vedonlyöntibuumi, joka Betssonilla alkoi jo jääkiekon MM-kisoista, kurittikin Pohjoismaiden johtavaa vedonlyöntiyhtiötä tuntuvasti.

- Pukin maali tarkoitti meille viisinumeroista tappiota, ja myös Liverpoolin odotettua voittoa pelattiin paljon, Nurmi kertoo.

Betssonilla on yhä avoinna kohde missä pystyy lyömään vetoa Teemu Pukin maalimääristä Valioliigassa. Kohde on edelleen avoinna, mutta luonnollisesti pienimmän vaihtoehdon eli 0-4 maalin kerrointa on nyt nostettu ylöspäin ja suurimpia maalimääriä vastaavasti alaspäin.


- Kun Pukki pystyi tekemään maalin jo Virgil van Dijkin johtamaa puolustusta vastaan, on keskinkertaisimpia joukkueita vastaan vain taivas rajana, Nurmi huomauttaa.

Esittelykuva: itv.com (Credit: PA)