Lyö vetoa jalkapallon siirtoikkunan mielenkiintoisimmista kohteista!

Lyö vetoa jalkapallon siirtoikkunan mielenkiintoisimmista kohteista!
Siirtohuhut käyvät tällä hetkillä kuumina ja vedonlyönti superpelaajien uusista seuroista nostaa päätään. Katso kertoimet ja betsaa siirtoikkunan herkullisimpia kohteita! (Kuva: Getty Images)
Syksyn siirtoikkuna on vielä auki. Kaikissa Euroopan suursarjoissa siirtoikkuna laitetaan kiinni elokuun viimeisenä päivänä. Leo Messi vaihtoi seuraa Barcelonasta Pariisiin, ja se oli tämän kesän jättiyllätys. Vielä on kuitenkin paljon spekuloitavaa, ja paljon ihmeellisiä pelaajakauppoja ilmassa.

Cristiano Ronaldo huhut


Viime päivinä suurimmaksi keskustelun aiheeksi on noussut se, missä Cristiano Ronaldo pelaa vasta käynnistyneen kauden. Hiljattain NBC Sports uutisoi, että Ronaldo olisi pyytänyt siirtoa muualle. The Guardian taas kertoi muutaman tunti edellisen uutisen jälkeen, että Ronaldo tulee jäämään täksi kaudeksi Juventukseen. Ota tästä sitten selvää.

Serie A:n avauksessa Juventus vastaan Udinese. Ronaldo aloitti vaihdossa. Hän tuli tunnin kohdalla kentälle, ja tasatilanteessa 2-2 yliajan viime hetkillä Ronaldo laittoi pallon maaliin, mutta se hylättiin paitsiona. Juventuksen sisäpiirissä oleva toimittaja oli väittänyt, että Ronaldo ei halunnut mennä kentälle, ja siksi hän istui penkillä. Siirtohuhut yltyivät.

Vetomarkkinoilla uskotaan, että Ronaldo jatkaa Torinossa. Unibetilla Ronaldo jatkaa Juvessa -kerroin on 1.44. Betsson antaa kertoimia vain seuroille, jonne Ronaldo saattaisi siirtyä. Ykkössuosikki Betssonilla on Real Madrid kertoimella 10.00 ja kakkosena PSG kertoimella 12.00. Unibetilla Real Madridin kerroin on 12.00, mutta Manchester Cityn vain 3.60.Tapaus Harry Kane


Toinen tähtipelaaja, joka on ollut pitempään lähtökuopissa on Spursin Harry Kane. Kane vielä viivytteli palaamista lomalta, ja siitä siirtohuhut taas yltyivät. Viimeksi englantilainen Daily Telegraph kirjoitti, että Manchester City olisi tekemässä Kanesta vielä yhden tarjouksen, mutta Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ei miestä myisi mihinkään vielä tänä kesänä. Unibetilla Kanen jatko Tottenhamissa saa kertoimeksi 1.72, siirto Manchester Cityyn kertoimeksi 2.00 ja Manchester Unitediin 12.00. Betsson on samoilla linjoilla: Spurs kertoimella 1.74, Man City kertoimella 2.00 ja Man United kertoimella 12.00.Mbappe ja Håland?


Muitakin siirtohuhuja on ilmoilla. Kylian Mbappe oli uutisten mukaan tyytymätön Messin saapumisesta. Onhan se toki outoa, jos saman joukkueen hyökkäyksessä pelaavat Mbappe, Messi ja Neymar. Unibet uskoo, että Mbappe jää PSG:n joukkueeseen. Tälle kerroin on vain 1.07. Siirto Real Madridiin antaisi kertoimeksi 4.50 ja siirto Manchester Cityyn antaisi kertoimeksi 19.00. Betssonilla siirto Real Madridiin on laitettu kertoimeksi 4.50 ja PSG pestin jatkuminen kertoimeksi 1.05.Erling Håland on tietenkin jatkuvasti siirtohuhujen kohteena. Vasta 21-vuotias Håland on jo nyt yksi maailman parhaita hyökkääjiä, eikä Dortmund varsinaisesti ole sellainen seura, jossa maailman paras haluaisi pelata. Joskus Håland lähtee muualle, mutta milloin ja minne?Tyhjeneekö Wolves?


Muitakin huhuja on. Wolvesin ex-manageri Nuno Espirito Santo on nyt Tottenhamin manageri, ja hän haluaisi Wolvesin espanjalaisen Adama Traoren nyt Spursiin. Manchester United on tietenkin edelleen ostohousut jalassa. United haluaisi muun muassa Rennesin 35 miljoonan euron Eduardo Camavingan. Hänet haluaisi myös PSG. United myös voisi ostaa Wolvesin Ruben Nevesin, mutta hintapyyntö 40 miljoonaa puntaa on ollut liikaa.