Lyö Ruisrock-veto: Onko sade lauantain pääesiintyjä?

Lyö Ruisrock-veto: Onko sade lauantain pääesiintyjä?
Ruisrock on jälleen kerran loppuunmyyty ja esiintyjäkattaus on taattua laatua, mikä voisi mennä pieleen? No, tuskin mikään mutta mahdollinen vesisade saattaa hieman viilentää tunnelmaa. Nordicbetillä voit nyt lyödä sääolosuhteillakin rahoiksi.

Sade on Ruisrockissa harvinainen vieras, mutta kääntyykö tuuri tulevana viikonloppuna?


Ruisrockista on tällä vuosikymmenellä kehkeytynyt maaginen juhla: Lippukauppa Turkuun käy (Helsingissäkin!) tulikuumana jo kuukausia ennen heinäkuuta. Tänäkin vuonna Ruissalon puistotietä kansanpuiston festarialueelle tamppaa yhteensä peräti 105 000 festivaalivierasta, eli Ruisrock on kolmannen kerran peräkkäin loppuunmyyty.

Ruisrockin suursuosioon on epäilemättä vaikuttanut epävirallisempi myyntivaltti, jota voitaneen kutsua vaikka aurinko- tai jopa helletakuuksi. Etenkin bileiden pääpäivältä lauantailta hyvin harvassa ovat sateiset muistot.

Nyt riski on kuitenkin poikkeuksellisesti olemassa: Ennusteet ovat luvanneet voimakasta sadetta perjantaille, ja lauantainkin kohdalla pientä pisaraa näkyy. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet onkin avannut Ruis-viikon kunniaksi pelikohteen, jossa kysytään, sataako Ruissalossa lauantaina klo 14?


Viime vuonna Ruisrockissa juhlittiin helteisissä tunnelmissa.

Rantalavalla esiintyy lauantaina klo 14.15 Robin Packalen, jonka yleisö tulee NordicBetin arvion mukaan valitettavasti kastumaan. Kerroin sateelle klo 14 on vain 1.60. Mikäli pisaroita ei putoile, rahat saa takaisin 2.20-kertaisesti.

- Koitamme luoda festarivieraille mukavaa pähkittävää. Jos lyö vetoa sateen puolesta eikä sadetta tulekaan, tilanne lienee niin sanotusti win-win, koska festivaalikostyymi sentään pysyy kuivana. Jos taas sataa, niin ainakin saa sadetanssia vähän varakkaampana, hymyilee Head of Marketing Jussi Nurmi.

Vedon tulos vahvistetaan Forecan Turun Artukaisten mittausaseman ilmoittaman havainnon perusteella.Lunasta viikottainen 10€ ilmaisveto jalkapallovetoihin!Lyö Ruisrock-veto: Onko sade lauantain pääesiintyjä?