Makwan Amirkhani otteluunsa huippukuntoisena. Vastustaja ei pelota!

Makwan Amirkhani otteluunsa huippukuntoisena. Vastustaja ei pelota!
Nähdäänkö kylmähermoisen Suomalaisen voitto ennakkosuosikki Mike Grundya vastaan?
Makwan Amirkhani on uransa aikana kokenut paljon, niin positiivista kuin negatiivistakin. Betsafe tavoitti Amirkhanin Dublinista, kun miehen seuraavaan otteluun, Mike Grundya vastaan, on aikaa runsas viikko. Puhelimen toisessa päässä on poikkeuksellisen rauhallisen oloinen ja kuuloinen taistelija. Lajiin niin monesti kuuluva uho loistaa poissaolollaan. Keskustelu soljuu kuin buddhalaismunkin rauhallisuudella ja samalla kuitenkin täydellisellä itseluottamuksella.

"On hassua sanoa, mutta New Yorkin tappio oli hyvä asia. Se opetti mulle todella paljon niin elämästä kuin urheilusta. Rakastan vapaaottelua ja urheilua, mutta näen kuitenkin mahdollisuuden vaikuttaa muiden ihmisten elämään positiivisella tavalla ja olla esimerkillinen. Se on minulle urheilua ja vapaaottelua tärkeämpää. Jos sen mahdollistaa menestyminen UFC:ssä, niin olkoon se sitten tämä polku". Makwan sanoo ilman uhon häivää.


Makwan huokuu rauhallista itsevarmuutta.


Makwanin fokus on vahvasti hetkessä kiinni, eikä hän edes vilkuile tulevan ottelun taakse.

"On jopa vähän sääli, että Grundyn pitää kohdata mut just nyt, kun olen tässä kunnossa. Mä olen täysin sinut itseni kanssa, ja sen avulla huomaan ajatukseni juoksevan kirkkaammin kuin koskaan aikaisemmin. Ottelutilanteessa on tehtävä nopeita päätöksiä, ja siksi mielen täytyy olla rauhassa. Tiedän mitä mun pitää tehdä ja tässä kunnossa olen varmasti tyytyväinen lopputulokseen, koska kunnossa oleva Maku on kaikille vaarallinen vastustaja. Olen menossa Lontooseen duuniin ja odotan sieltä vain onnistumisia". Makwan sanoo rauhallisen itsevarmasti.


Mike Grundy on kerrointen valossa poikkeuksellisen selkeä ennakkosuosikki kertoimella 1,67. Amirkhanin voitosta saa tällä hetkellä rahat takaisin 2,26-kertaisena.

"Mun ei tarvitse nostaa itseäni yhtään. Yksi asia on varma, että muille voin väittää olevani kunnossa, mutta todellisuus on kuitenkin minun pääni sisällä. Mun tarvitsee vain olla oma itseni ja uskoa omaan tekemiseen. Nyt on kivaa olla se vanha itsevarma Maku. Se näkyy mun ryhdissä, syömisessä ja olemuksessa. Se näkyy ihan kaikessa. Nyt mulla on rauha ja niin kauan kun omaan tämän tunnetilan, olen valmis kaikkeen mitä edessä onkaan"

Lähde: Betsson Group