Amirkhanin Lontoon vastustaja selvillä. Tiedosssa yksi kovimmista otteluista!

Amirkhanin Lontoon vastustaja selvillä. Tiedosssa yksi kovimmista otteluista!
Makwan Amirkhani lähtee seuraavaan otteluunsa altavastaajana Mike Grundya vastaan.
Amirkhanin Lontoon vastustaja selvillä. Tiedosssa yksi kovimmista otteluista!

Makwan Amirkhani on saanut vedonlyöntiyhtiön linjan seuraavalle ottelullensa. Suomalainen lähtee kertoimien perusteella suurena altavastaajana maaliskuussa käytävään vapaaottelun UFC-otteluunsa Mike Grundya vastaan. Kertoimet ovat nyt Grundylle 1.75 ja suomalaiselle 2.12. Amirkhania tilanne ei kiinnosta lainkaan ja kommentoi tilannetta kohauttaen olkapäitänsä. "Kertoimet saa näyttää mitä vaan, itse asiassa tykkään tästä asetelmasta. Altavastaaja ja toisen kotikenttäetu, mutta kaverin sanoja lainaten “ei haittaa tahtia”. Tiedän, että tällä kertaa olen itse vastuussa kaikesta, ja silloin en anna minkään mennä pieleen. Tulen ottelemaan elämäni ottelun ja tuon pöytään parasta Makwania"


Ottelijoiden uho ennakoi kovaa ottelua


Amirkhani joutui pettymään New Yorkissa hävittyään marraskuussa edellisen ottelunsa. "Minua ei kannata arvioida edellisen ottelun perusteella. "Olen oppinut siitä ja kasvanut henkisesti vahvemmaksi ja viisaammaksi." Grundy on Amirkhanin tavoin painitaustainen ottelija, joka on voittanut 13 ottelustaan 12. UFC-kehissä debyytti ja toistaiseksi ainoa mittelö oli viime maaliskuussa, niin ikään Lontoossa, jossa Grundy tyrmäsi vastustajansa. "Hän on painija, mutta Suomen mestari painissa on eri juttu kuin Englannin mestari painissa. Hän laahaa taaimaista jalkaa perässä ja tykkää lyödä todella usein takakättä. Sitä on helppo lukea ja arvata ennalta. Sanoin samaa (Amirkhanin tyrmäämästä Chris Fishgoldista) ja sanon samaa edelleen. Fishgold oli nopeliikkeisenä vaarallisempi kuin Mike." "En aliarvioi vastustajaa, mutta olen itselleni rehellinen, enkä tee vastustajasta demonia pääni sisälle hänen puhtaan rekordinsa takia. Hän on yhtä kuolevainen ja vuotaa verta samalla tavalla kuin kaikki muut. Nähdään Lontoossa niin katsotaan, kuinka kova poika Mike on!"


Betsafen kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist arvelee, että kertoimet saattavat vielä elää merkittävästikin ennen 21.maaliskuuta käytävää ottelua.
"Otteluun toinen lähtee voitto ja toinen tappio alla. Tämä kantaa vaakakupin ohuesti Miken puolelle. Mutta katsotaan miten suomalaiset innostuvat lyömään vetoa Makun puolesta. Veikkaan, että kerroin tullee muuttumaan nopeasti"

(Lähde: Betsafe - Betsson Group)