Makwan Amirkhanin haastajaksi kokenut UFC-konkari!

Makwan Amirkhanin haastajaksi kokenut UFC-konkari!
Makwan Amirkhani puhkuu itseluottamusta! Vastustajaksi heinäkuun otteluun valikoitunut UFC-konkari Danny Henry ei pelota pätkääkään!
Makwan Amirkhanin vastustaja 11. heinäkuuta Abu Dhabin Yas Islandilla käytävään otteluun on selvillä. Vastaan astelee kokenut Danny Henry kertoo Amirkhani Betsafen haastattelussa.

Makwan, kuinka hyvin tunnet tulevan vastustajasi?

"No joo, kyllä mä sen tiedän. Hyvä ottelija, reilun oloinen kaveri. Ollaan aika samassa tilanteessa, tai siis ollaan vielä aika samassa tilanteessa, mutta ei 11.7. jälkeen. Amirkhani naurahtaa.

Numeroiden valossa vastaan on tulossa hieman ulottuvampi pystyottelija. Kuinka tämä vaikuttaa valmistautumiseen, kun otteluun on aikaa kuukauden verran?

"Ei yhtään mitenkään. Numerot on numeroita. Sillä voi olla ihan ok pysty, mutta matossa se on perässä."

"Mulle riittää oma treeni. Oon aivan hiton kovassa kunnossa. Tein just keskiviikkona kuntotestin, ja olen ihan parhaassa kunnossa. En halua kuulostaa ylimieliseltä enkä vähätellä mitään, mutta oon elänyt 100-prosenttista urheilijan elämään vasta 180 päivää. Mulla on mun parhaat vuodet edessä. Mieti, että jotkut treenaa neljä vuotta yksiin olympialaisiin. Mulla tätä duunia on takana vasta vajaa vuosi. Ja kuten sanoin, en halua vähätellä mitään. Mä olen päässyt pitkälle lahjakkuuden ja kunnianhimon avulla, mutta nyt kokonaisuus alkaa olemaan kasassa ja kunnoitan sekä kohtelen itseäni 100-prosenttisesti urheilijana. On huikea tuntea, miten kehitystä tulee koko ajan ja treenaaminen on nousujohteista."

Mitä voimme odottaa tulevalta ottelulta?

"11.heinäkuuta mut pannaan tappelusaarella testiin. Mä hoidan matsin ja jatkan seuraavaan matsiin. Mun tavoitteena on otella 3–4 kertaa tänä vuonna. Nyt mennään Abu Dhabiin ja haetaan sieltä salkullinen rahaa" Amirkhani nauraa.

Lähde: Betsson Group