Mario Balotelli teki maalin ja aloitti lähes joukkotappelun!

Mario Balotelli teki maalin ja aloitti lähes joukkotappelun!
Mario Balotelli sekoittaa pakkaa tällä kaudella Turkin Superliigassa ja Adana Demirsporin paidassa. Besiktasia vastaan mies sai aikaiseksi melkoisen kaaoksen!

Egotrippi julkaisi vuonna 2003 albumin nimeltä Nousukausi ja tuo CD sisälsi yhtyeen yhden tunnetuimman kappaleen Älä koskaan ikinä. Kappaleen kertosäkeessä lauletaan seuraavanlaisesti : ”Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot” ja italialainen jalkapalloilija Mario Balotelli jos kuka on noudattanut koko värikkään uransa ajan tätä Mikki Kausteen ja Knipin äänittämää sanomaa.

Balotelli otsikoihin Istanbulin illassa


31-vuotias Balotelli on noussut jälleen otsikoihin omalla persoonallisella tavallaan. Super-Mario siirtyi täksi kaudeksi Turkin Superliigaan nousseen Adana Demirspor joukkueen riveihin. Nousijajoukkue vieraile tiistaina 21. syyskuuta maan suurseuran Besiktasin kotiluolassa Istanbulin Vodafone Parkissa, jossa italialainen aiheutti käytöksellään kaaoksen, joka oli lähellä johtaa joukkotappeluun!

Tuoreimman Balotellin aiheuttaman kahakan juuret ulottavat kymmenen vuoden taakse aina vuoteen 2011 asti. Tuolloin vielä superlupauksen maineessa ollut Balotelli pelasi Manchester Cityn riveissä. Citizens vieraile ennen kauden alkua harjoittelemassa Yhdysvalloissa, jossa joukkue kohtasi MLS-seura LA Galaxyn. Tuossa kyseisessä ottelussa nähtiin yksi Balotellin uran ikonisimmista hetkistä, kun mies päätti kikkailla nokatusten maalivahdin kanssa ja yrittää kantapäällä maalia, pallon mennessä ohi maalin.Kyseistä Man City – La Galaxy ottelua ja yllä nähtävää klippiä kommentoi pari vuotta myöhemmin vuonna 2013 turkkilainen ex-pelaaja Sergen Yalcin. Yalcin kommentoi mediassa Balotellia ja Balotellin tuolloista tekemistä ”täysin aivottomaksi” (brainless, no brainer).

Kosto on suloinen!


Pika kelataanpa nopeasti nykyhetkeen. Muuan Sergen Yalcin (kyllä, sama mies) valmentama Besiktas myllytti Balotellin edustamaa Adana Demirsporia tiistaina nopeasti kolmella maalilla mennen ottelussa 3-0 johtoon jo 52. peliminuutin jälkeen. Vieraat kuitenkin heräsivät vielä taisteluun mukaan, kun Matias Vargas iski tunnin kohdalla 3-1 kavennuksen ja 79. minuutilla vaihdosta sisään tullut Mario Balotelli toi vieraat jo maalin päähän. Mutta sen sijaan että Balotelli olisi hakenut pallon nopeasti maalista, vienyt keskiympyrään ja yrittänyt saada peliä jälleen nopeasti käyntiin hän meni ja tuuletti suoraan häntä kahdeksan vuotta aiemmin aivottomaksi kutsuneen Sergen Yalcinin edessä tähän tapaan:Kuin kääntääkseen vielä hieman lisää veistä haavassa Balotelli syötti ajassa 90+7 ottelun viimeiseksi jääneen 3-3 osuman, jonka viimeisteli Nottingham Forestin riveissäkin esiintynyt Britt Assombalonga. Tyylilleen uskollisena Balotelli heitti vielä loppuvihellyksen jälkeen pienen kommentin tekniselle alueelle mikä sai ilmeisesti kotijoukkueen leirin korvat punoittamaan ja kaaos Balotellin ympärillä oli jälleen valmis:


Mario Balotelli oli aiemmin lähellä siirtoa Besiktasiin...


Mario Balotellin ura on ollut värikäs ja mies on ehtinyt edustaa urallaan useita huippuseuroja niin Serie A:ssa, Valioliigassa kuin Ligue 1:ssa. Miehen CV:stä löytyy peliaikaa esimeriksi Inter Milanin, AC Milanin, Man Cityn, Liverpoolin ja Marseillen paidasta. Viime kaudella mies pelasi Italian Serie B:ssä Monzan riveissä. Ennen siirtymistä Adama Demirsporiaan hänet yhdistettiin huhuissa juurikin Besiktasiin. Besiktasin koutsi Yalcin kommentoi tuolloin että ”että Balotelli käy hänelle mutta haluisin vähemmän ongelmallisen pelaajan, joka ei ajaudu jatkuvasti hankaluuksiin kentällä ja sen ulkopuolella.”. Ehkäpä nämä lausunnot nostivat Balotellin mieleen kommentit kaukaa historiasta ja italialaisen kosto oli suloinen.