Mattress Mack hävisi Super Bowliin 9.5 miljoonaa taalaa

Mattress Mack hävisi Super Bowliin 9.5 miljoonaa taalaa
Kuva: Getty Images

Texasilainen huonakalukauppias betsasi 9.5 miljoonaa dollaria Cincinnati Bengalsin voitolle
Viime viikonlopun Super Bowlissa Los Angeles Rams voitti Cincinnati Bengalsin 23-20. Ottelun MVP:ksi valittu Cooper Kupp otti ratkaisevan heiton kiinni maalialueella, kun ottelua oli jäljellä vajaat puolitoista minuuttia.
Vedonlyönnin oikeat merkit olivat siis Rams ML, Bengals +4.5 sekä alle 49 pistettä.

Moni voitto, mutta tuskin kukaan hävisi enemmän kuin texasilainen liikemies, joka tunnetaan nimellä Mattress Mack. Mattress Mack on huonekalukaupan omistaja, oikealta nimeltään Jim McIngvale. McIngvalen Super Bowl -veto oli New York Post lehden mukaan 9.5 miljoonaa dollaria Cincinnati Bengalsin voitosta. Tasoituksen kanssa McIngvale olisi voittanut, mutta nyt tuli huti.McIngvalen vedot eivät ole vain hupivetoja omasta pussista. Hänen betsinsa ovat osa huonekalufirman kampanjaa. Jos betsi osuu, niin Mattress Mackin asiakkaat saavat kampanjaostoksensa ilmaiseksi.
Viime vuoden Super Bowlissa McIngvalen 3.5 miljoonan taalan tasoitusbetsi osui, kun Tampa Bay voitti Kansas City Chiefsin.
Tänä vuonna Mattress Mack alkoi ahnehtimaan eikä tyytynyt ottamaan tasoitusvetoa. Jos Bengals olisi voittanut ottelun, niin potti olisi ollut noin 16.15 miljoonaa taalaa.

Mattress Mackilla menossa tappiovuosi


Mattress Mack on muutenkin tehnyt vedonlyöntiin sidottuja kampanjoita. Vuoden 2022 alusta lähtien vain yksi hänen viidestä vedostaan on osunut. McIngvale löi 2.7 miljoonaa taalaa vetoa yliopistofutiksen loppuottelussa Alabaman puolesta, mutta Georgia voitti 33-18.
NFL:n villi kortti -kierroksella McIngvale hävisi kahden miljoonan dollarin betsin, jonka hän oli marraskuussa lyönyt New England Patriotsin Super Bowl -voiton puolesta. Buffalo pudotti Patriotsit ensimmäisellä play offs -kierroksella.
McIngvale löi myös tappiovedon Tennessee Titansin Super Bowl -voiton puolesta. Tämän hän ”seivasi” ja otti 1.1 miljoonan taalan betsin Cincinnati Bengalsin puolesta, kun Bengals ja Titans kohtasivat pudotuspeleissä.Mattress Mackin kokonaistappio vuodelta 2022 on vetoväen laskujen mukaan 15.43 miljoonaa dollaria. On Mattress Mack osannut hävitä ennenkin. Viime syksynä hän loi baseballin MLB-liigan loppuottelusarjasta eli World Seriesistä vetoa. Betsi oli 13 miljoonaa taalaa Houston Astrosille. Atlanta Braves voitti 4-2.

Isoja voittojakin Super Bowlista napattiin. Rap-kuuluisuus Drake löi matsista kryptovaluutoilla vetoa yhteensä yli miljoonalla dollarilla. Kaksi Draken kolmesta vedosta osui, ja kolmaskin oli hyvin lähellä.

Draken kupongissa oli veto Ramsin voitosta – osui. Myös veto Ramsin laiturin Odell Beckham juniorin touchdownista osui. Drakella oli myös veto siitä, että Beckham etenee matsissa yli 62.5 jaardia. Tästä tuli huti, kun Beckham loukkaatui ottelun ensimmäisellä puoliskolla. Siinä kohdassa hänellä kyllä jo oli kasassa 52 jaardia.