Mestarien Liiga -finaali

Mestarien Liiga -finaali
Real Madrid kohtaa Atletico Madridin Mestarien Liigan finaalissa. Joukkueet ovat kohdaneet 212 kertaa historian saatossa.
Madridin derby, Mestarien Liigan finaalissa. Espanjan pääkaupungin kaksi jättiläistä kohtaavat lauantaina 28.5 San Sirolla. Joukkueet ovat toisilleen hyvinkin tuttuja La Ligasta ja viime vuosina Atletico Madrid on saanut entistä kovempaa niskalenkkiä paikallisvastustajastaan Real Madridista.

Joukkueet etenivät finaaliin vahvalla pelillä, jossa Atletico kaatoi esimerkiksi hallitsevan Espanjan mestarin FC Barcelonan ja Saksan mestarin Bayern Münchenin. Real Madridin alkukausi oli erittäin takertelevaa, kunnes joukkueen päävalmentajaksi vaihtui Zinedine Zidane ja joukkueen peli alkoi muuttua hieman puolustusorientoituvammaksi.

Mitä voimme odottaa finaalilta?


Paikalliskamppailu Italiassa lienee se päällimmäinen mitä ottelusta voidaan ajatella. Joukkueet eivät pidä toisistaan ja FC Barcelona muun muassa on antanut tukensa Atleticolle, sillä heidän silmissään verivihollinen Real Madrid ei ansaitse voiton voittoa. Finaalin tuomaroi Mark Clattenburg, joka on viljellyt otteluissaan varoituksia noin 5 kortin keskiarvolla. Tässä ottelussa kortteja tullaan varmasti nostelemaan, sillä joukkueiden edellisissä kohtaamisissa tunteet ovat olleet pinnassa ja panokset ovat kovat.

Taitotasoltaan Real Madrid on suosikki, mutta Atleticon organisoitu pelitapa kirii tätä eroa. Ticolla on erittäin vaaralliset vastahyökkäykset ja unelma kautta pelaava Antoine Griezmann on ollut joukkueille lähes mahdoton pideltävä. Diego Simeone on ennenkin juoninut Realia vastaan ja tulee tähänkin otteluun varmasti monta ässää hihassaan. Atleticon taktinen ylivoima kääntää mielestämme edun heille.

Riskitön live-veto


Unibet

VB:n kautta liittyneet pelaajat saavat ensitalletukselle jopa 200% bonuksen 30€ talletukselle. Talletuksesi siis 30€ saakka triplataan, joten voit saada 90€ pelirahaa käyttöösi. Tämän lisäksi vielä saat siis 20€ riskittömän livevedon Mestarien liigan finaaliin. Kun lyöt 20€ livevedon finaaliin ja vetosi menee väärin, saat 20€ panoksesi takaisin itsellesi ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Saat siis kokeilla ilmaiseksi onneasi finaalissa! Lue lisää Unibetin tarjouksista tästä!

Betsson

Hyödyntääksesi tarjouksen, sinun on liityttävä Betssonille ja rekisteröitävä itsesi mukaan kampanjaan Betssonin 'Promot' sivun kautta. Mene kampanjaan "Jalkapallon finaaliottelut" ja paina itsesi mukaan 'Osallistu'-napista. Tämän jälkeen lyöt 10€ vedon minimikertoimella 1,50 ja saat riskittömän livevedon Mestarien Liigan finaalin ajaksi. Lue lisää Betssonin tarjouksesta tästä!