Mestarien liigan lohkot arvottiin – Katso kertoimet lohkovoitolle

Mestarien liigan lohkot arvottiin – Katso kertoimet lohkovoitolle
Mestarien liigan lohkot arvottiin torstaina 25. elokuuta. Katso tuoreet lohkojaot uutisesta ja tsekkaa kertoimet joukkueiden menestymiselle lohkoissa! Kuva: Sportimage / Alamy Stock Photo

Rakastettu jalkapallon Mestarien liiga on siinä määrin seurattu tapaus, että myös otteluiden ulkopuoliset tapahtumat ovat suuri jännityksen kohde. Erityisesti sitä ovat lohkoarvonnat, joissa lohkovaiheen kaikki 32 joukkuetta sijoitetaan kahdeksaan lohkoon.

Joukkueet oli aiemmin jaettu neljään arvontakoriin, jossa kori 1 muodostuu edellisen kauden Chämppäri- ja Eurooppa-liiga-voittajista sekä kuuden parhaan liigan mestareista ja loput korit joukkueiden rankingpisteiden perusteella. Tällä lohkoja tasoitetaan siten, etteivät kaikki kovimmat joukkueet päädy esimerkiksi samaan lohkoon. Lisäksi samassa lohkossa ei voi olla joukkueita samasta maasta.

Katso torstaina 25.8. kello 19 Suomen aikaa alkaneen tilaisuuden tulokset alta. Kertoimet tulivat ensimmäisinä vedonlyöntisivustoilta Mr Green ja William Hill.

Koko UCL:n selkeä voittajasuosikki on Manchester City kertoimella 3,50, joka ei ole vielä ikinä voittanut himoitsemaansa titteliä. Perässä seuraavat PSG kertoimella 6,00 ja Bayern München kertoimella 8,00.