Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspeliparit uunista ulos!

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspeliparit uunista ulos!
Jalkapallon Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kauden 2022-23 ensimmäiset pudotuspeliparit arvottiin maanantaina 7. marraskuuta. Kuva: Howard Harrison / Alamy Stock Photo
Jalkapallon Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelien ensimmäisen Best of 16 -kierroksen eli suomalaisittain neljännesvälierien parit arvottiin maanantaina.

Mestarien liigan otteluparit


Leipzig - Manchester City
Club Brügge - Benfica
Liverpool - Real Madrid
AC Milan - Tottenham
Frankfurt - Napoli
Dortmund - Chelsea
Inter Milan - Porto
PSG - Bayern München

Eurooppa-liigan otteluparit


Barcelona - Manchester United
Juventus - Nantes
Sporting - Midtjylland
Shaktar Donetsk - Rennes
Ajax - Union Berlin
Leverkusen - Monaco
Sevilla - PSV
Salzburg - Roma

Aikamoisia ottelupareja siis saatiin, kun useammassa parissa kohtaa kaksi jättijoukkuetta. Huomionarvoisimpia ovat viime toukokuun finaalin toisinto Liverpoolin ja Real Madridin välillä sekä vastaavasti 2020 finaalin revanssi PSG:n ja Bayernin välillä! Isoja suosikkeja tulee siis tippumaan kisasta ja jäämään kahdeksan parhaan ulkopuolelle varmuudella.

AC Milanin ja Tottenhamin kohtaamiset tulevat olemaan kiinnostavaa seurattavaa niin kuin myös Dortmundin ja Chelsean. Samoin lohkovaiheen jonkunasteiset sensaatiojoukkueet Benfica ja Brugge ottavat varmasti tulisesti yhteen.

Eurooppa-liigassa katseet kääntyvät vääjäämättä Barcelonan ja Manchester Unitedin väliseen mittelöön, joka on myös todellinen jättien kohtaaminen. Kumman eurokausi päättyy pannukakkuun?

Pudotuspelit alkavat tiistaina 14. helmikuuta 2023. Pian arvontojen jälkeen vedonlyöntisivustot päivittivät jo uudet voittaja- eli mestaruuskertoimet sekä jopa ensimmäisten osaotteluiden pitkävetokertoimet sivustoilleen. Tällaisia voittajakertoimia saa arvostetuimpien cup-kilpailujen suosikeille: