VIDEO: UCL-avauksen mIelenkiintoisimmat hetket - TOP 5

VIDEO: UCL-avauksen mIelenkiintoisimmat hetket - TOP 5
Silmät kiinni ja sinne päin Anthony Taylor? Katso Mestarien liigan avauskierroksen mielenkiintoisimmat hetket ja tilastot!
Jalkapallon Mestarien liiga kausi 2021/22 alkoi tiistaina ja keskiviikkona (14-15.9) pelatuilla ensimmäisillä otteluilla. Yhteensä 32 joukkuetta nähtiin kuuntelevan legendaarista hymniä ja antavansa parhaansa UCL-viheriöillä. Mutta kuten me kaikki tiedämme, niin rapatessa roiskuu ja myös UCL:n avauskierroksella nähtiin muutamia hetkiä, jotka jäivät sekä hyvässä, pahassa että huumorilla futisfanien mieleen. Olemme keränneet tähän uutiseen Mestarien liigan avauskierroksen TOP 5 ”mokat” mitkä laittavat itse kunkin pudistelemaan päätään.

Lingardinhon epäonnistunut syöttö


Kierroksen ”kohtalokkain” virhe nähtiin ottelussa Young Boys – Manchester United. Ottelun alussa nähdyn Cristiano Ronaldon maalin jälkeen näytti siltä, että Mr. UCL vie punaiset paholaiset voittoon mutta vielä mitä. Jalkapallojumalat olivat Sveitsissä suosiollisia nuorille pojille, joka vei ottelun lopulta, lähes tunnin vajaalla pelannutta, ManU:a vastaan lukemin 2-1. Ja se ottelun voittomaali ajassa 90+5… No sen on varmasti jo moni nähnyt…

Jesse Lingard näkee varmasti painajaisia tästä syötöstä:PSG-pelaajat seisovin jaloin


Yksi tämän kauden suurimmista voittajasuosikeista on Ranskalainen PSG ja sen tajuton tähtisikermä Leo Messin johdolla. UCL-kauden avaus kuitenkin näytti siltä, että muut pelaajat odottavat Messin tekevän kaiken työn, muiden vain roikkuessa siivellä mestaruusjuhliin asti. Alla oleva video on suorastaa surkeaa mutta toisaalta huvittavaa katseltavaa kun Messin lähellä on kuusi joukkuetoveria, joista yksikään ei minkäänlaista elettä edistääkseen peliä tai tarjotakseen Messille väylän syöttää ylöspäin. Lopputuloksena Messi kääntyy ympäri ja syöttää alaspäin – mikä on suht harvinaista Kirpulle. PSG:n 1-1 tasapeli Club Bruggea vastaan ei ollut odotettu lopputulos mutta se on täysin PSG-pelaajien oma moka…

Moni junorivalmentaja näkisi punaista tästä PSG-pelaajien passivisuudesta:Anthony Taylorin lempiväri on punainen


Kuten tiedämme niin tuomaritkin ovat vain ihmisiä ja tuomareille sattuu pelikentillä virheitä siinä missä jalkapalloilijoillekin. Tosille tuomareille näitä virheitä tosin sattuu hieman useammin kuin toisille, vai mitä sanot Valioliigasta tuttu Anthony Taylor? Taylor sai vastikään rapaa niskaansa Liverpoolin ja Chelsean välisessä ottelussa, jossa mies antoi suoran punaisen Reece Jamesille. Taylor päätti jatkaa punaisten jakamista myös Mestarien liigassa, jossa mies näytti toisen keltaisen kortin seurauksena joulukorttia Kiovan Dynamon pelaajalle Denys Garmashille. Taylorilla vain kävi sellainen pikku moka, että ennen punaista annettu keltainen oli Garmashin ottelun ensimmäinen varoitus! Onneksi Taylor tajusi virheensä ja Garmash sai jatkaa ottelua mutta pelaajan ja valmentajan reaktiot olivat paljon puhuvat tilanteessa.

Anthony Taylorin käsi kävi turhan nopeasti kahdesti taskulla:Sevilla - Salzburg ja hukatut rankkarit


Yksi kierroksen viihdyttävimmistä otteluista pelattiin Espanjassa, jossa Sevilla isännöi Salzburgia. Ottelua värittävät lukuisat rangaistuspotkut sekä yksi niiden kalasteluyritys. Ottelussa ammuttiin 1. puoliajalla peräti neljä pilkkua, joista vain kaksi upposi maaliin. Toisen puoliajan alussa noin 50. peliminuutilla nähtiin todellinen virhearvio hyökkääjä Youssef En Nesyriltä joka ajatteli ilmeisesti että tänään on hyvä päivä napata kotijoukkueelle vielä yksi pilkku sukeltamalla rangaistusalueella. Tämä ei mennyt kuten Strömsössä vaan tuloksena oli El Nesyrin toinen keltainen ja ulosajo!

Neljä pilkkua ja yksi kalastelu yritys joka päättyi selvän sukelluksen myötä punaiseen...

Barca eikä yhtään laukausta kohti maalia!


FC Barcelona aloitti oman Mestarien liiga kautensa kotikentällään Camp Noulla niskassaan 1,6 miljardin velkataakka sekä kärjessä hyökkääjä Luuk de Jong. Sinällään jo huono tilanne muuttui entistä huonommaksi ottelun aikana ja sen jälkeen, kun Barcelona hävisi Bayern Münchenille lukemin 0-3. Tappio ei ollut jättiyllätys mutta se oli silti joukkueen seurahistorian ensimmäinen tappio Mestarien liigan avausottelussa Camp Noulla. Eikä tässä vielä kaikki, Barca ei saanut koko 90. minuutin peliajan aikana toimitettua yhtään laukausta kohti maalia! Tämä oli ensimmäinen kerta koko Mestarien liigan historiassa, kun katalaanit jäävät laukauksitta UCL-ottelussa.

Ja mitä sanoivat tähän valmentaja Ronald Koeman ja kapteeni Gerard Piqué? “es lo que hay” ("it is what it is") eli se on sitä mitä se on…

Huolestuttava tilasto katalonialaisten silmin: