PSG ja Manchester City jälleen voittajasuosikkeina Mestarien Liigaan!

PSG ja Manchester City jälleen voittajasuosikkeina Mestarien Liigaan!
PSG ja Manchester City suosikkeina Mestarien Liigaan – mitä tekee 1000-kertoiminen Malmö?
Jalkapallon Mestarien Liigan kauden 2021-22 lohkovaihe alkaa tiistaina ja ennakkosuosikit ovat toisaalta tuttuja, toisaalta uusia. Kertoimien valossa kaksi joukkuetta nousevat ylitse muiden.

Varsin odotetusti pienin mestaruuskerroin on PSG:llä, joka on vahvistanut rivejään entisestään ja jo pelkästään hyökkäyskolmikko Kylian Mbappe – Leo Messi – Neymar on ainakin paperilla yksi lajin historian kovimmista. Kovimmaksi haastajaksi nousee Manchester City, joka himoitsee kauan kaivattua titteliä. ”Uusia” suosikit kuitenkin ovat siinä mielessä, että kumpikaan ei ole koskaan onnistunut Mestarien Liigaa tai sen edeltäjää Euroopan Cupia voittamaan.

Mitä tekee Bayern München tai muut Valioliigaseurat?


Asetelmat eivät toki ole muutenkaan entisensä, minkä näkee jo lohkovaiheen avauskierroksella. Kestomenestyjä Barcelona avaa kotonaan Bayern Müncheniä vastaan ja vaikka vastus on kova, Barcan kotivoitolle tarjottava yli kolmen kerroin on ennenkuulumattoman korkea.

Kaksikon takana tulee tiivis joukko haastajia kärjessä Bayern sekä englantilaiskolmikko Chelsea, Manchester United ja Liverpool ja yllätyksiäkin tullaan varmasti kauden mittaan näkemään. Mestarikandidaatteja on kärkikaksikon ohella lukuisia ja aina on mahdollisuus toki siihenkin, että nähdään joku todellinen musta hevonen. Voisiko sellainen olla vaikka Rangersin matkalla lohkovaiheeseen tieltään raivannut Malmö FF, jonka riveissä nähdään myös ex-Huuhkajakapteeni Niklas Moisander?

- Malmölla on vahva ryhmä ja vaikka joukkue taistelee tiukasti sijoituksista vielä tasaisessa Allsvenskanin kärkipäässä, on Mestarien Liiga seuralle ehdottomasti tärkeä juttu. Malmön voitto olisi totta kai todellinen jymypaukku, mutta yksi kauden yllättäjistä MFF voi hyvin olla, arvioi Mattias Wennerkvist NordicBetiltä.

Mälmö FF kohtaa avauskierroksella Juventuksen kotonaan:Alta löydät Mestaruuskertoimet kaikille 32 UCL:n lohkovaiheessa mukana olevalle joukkueelle. Lyö vetoa oman suosikkijoukkueesi puolesta!Tekstin lähde: Betsson Group